Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

NYX Glitterati Glitter Cream Pallet REVIEW


19.10.2010
16:59

Dette er en review/omtale på den glitter paletten jeg kjøpte for rundt en måned siden. Jeg måtte ha den pga glitteret, fått sansen for glitter og shimmer for tiden, i så fall på øynene. Det er sykt fint. Jeg er blitt lei av de matte fargene jeg har på 88 palettene min skjønner du.

Når jeg først fikk den var jeg kjempe excited og dagen etter lagde jeg en look. Jeg ble veldig missfornøyd. Jeg tok først en matt farge under som tilsvarte den fargen glitteret er i. Den var veldig vanskelig å påføre som er nokså logisk. Man må patte den på og gjerne bruke fingrene. Det så bra ut, på det ene øye i så fall. Fordi det øverste laget er bare løsglitter. Når jeg tok på det andre øyet var alt glitteret på toppen av fargen tatt av så jeg måtte gni børsten nedi får å få ut noe. Og det var bare creamy, jeg vet det er en creamy eyeshadow, men når jeg tok den på så den bare svett ut.

Etter en time eller så begynner den å crease(e) heh, om du skjønner. Den vil bare legge seg på mellom øyelokket og benet som er rett over. Oj, det ble vanskelig å forklare. I alle fall så så det ikke noe bra ut.


slik vil det se ut hvis du ikke tar tørt glitter som man burde kjøpe ved siden på, det klumper seg og ser svett ut


slik vil den se ut etter du har tatt vekk laget med tørt glitter. Da er litt glitter blandet inn i noe creamy greier.

Men jeg fant ut at hvis man skal bruke denne paletten må man først ha en matt farge base, deretter dette glitteret og oppå det igjen en helt tørr glitter som tilsvarer den fargen du tok på før. Fordi kremen i denne paletten gjør at tørt glitter vil sitte på, det vil se sykt bra ut. Men det har jeg bare sett på youtube, så vet ikke hvor lenge det holder.


Her er alle fargene

+

Kjempe fine farger
Mange farger
Billig 12,00$ = ca 70 NOK

-
creamy
må ha løsglitter for å få en fin look
vanskelig å påføre

Jeg tror jeg skal kjøpe noe løsglitter på en hobby butikk, fordi jeg er gira på å lage fine glitter looks. Det kan jo ikke koste en formue.

Du kan kjøpe denne paletten på www.cherryculture.com og der kan man kjøpe andre NYX produkter og.

6 comments

djevelenselv

19.10.2010 kl.17:08
oij den var stilig fikk litt lyst på den men har alt bestilt meg 88 palett fra www.procosmetic.com men er redd hvis jeg bestiller den du har der med glitter at den bare kommer til og ligge å slenge , siden jeg bruker ikke så mye glitter men hvor stoor er den egentlig??..

Devilcat // Sminke og slikt.

19.10.2010 kl.17:28
Bruk kosmetikkglitter, er så skummelt å få større glitterpartikler på øynene :/

djevelenselv

19.10.2010 kl.18:01
det ligna litt på sånn vann maling skrin :P.. den var stor jha :D ..

Devilcat // Sminke og slikt.

19.10.2010 kl.23:09
Prøv å sjekk ut din nærmeste sminkebutikk, kanskje de kan hjelpe deg? Eller Visage i Oslo hvis du skal dit i nærmeste fremtid har det garantert. Flotte sminkelooks forresten :D

Devilcat // Sminke og slikt.

19.10.2010 kl.23:17
Du kan kanskje bruke et gjennomsiktig pudder å klappe oppå? :)

Beauty By Ina - Makeup og alt mulig gøy!

20.10.2010 kl.21:59
Sv; Tusen takk! :D <3 sÅ kult! :D <3

Write a comment

hits