Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Sminke tips: Sminkekoster


29.11.2010
16:29

For å få sminken til å se bra ut, må man ha bra koster. Det hjelper ikke med de beste MAC øyenskyggene og Lancome foundation om man ikke har gode koster. Jeg har hørt om folk som ikke en gang bruker koster. Jeg blir så sjokkert, jeg som er så vant til det. Men om man vil ha et bra resultat må man i det minste ha koster. Jeg sier ikke at dere må kjøpe de dyreste MAC kostene, selv om de er så å si de beste kostene man finner. Men det finnes mange koster som har bra kvalitet som ikke koster flesk.

NYX koster, er et bra valg. Du kan kjøpe de på www.cherryculture.com
Sigma koster, har jeg hørt er bra, har ikke prøvd de. Så jeg vet ikke. Men skal ta å få tak i noen. De koster ca 9$ per kost, som er rundt 55kr for de små børstene, de store koster rundt 14 - 19$ som er 86kr - 117kr. Kan kjøpes på www.sigmabeauty.com  
Ecotools koster, som jeg har et par av mener jeg er ganske bra for en billig penge. Jeg kjøpte mine på et apotek. Det kostet rundt 200 kr for et sett med fem børster i.
Mac koster, så klart er veldig bra. Jeg har to koster av Mac, som er jeg fornøyd med i så fall den ene. Kan kjøpes på Mac butikker og www.allcosmeticswholesale.com

Essential makeup brushes: (finest på engelsk)

til øynene:
En vanlig øyenskygge aplikator
jeg har denne:


Ansiktet:
Det spørs hvilke produkter man bruker. Om man bruker flytende foundation, kan man enten bruke en foundation børste eller en duo fibre børste. Men om man bare bruker pudder, som jeg gjør siden jeg har veldig fet og uren hud. Da kan man bruke enten en kabuki børste eller en stor pudder børste. Jeg har denne:

Men denne er jeg faktisk ikke så glad i. Den er litt for hard faktisk. Men jeg tror jeg har veldig sensitiv hud.

Blush børste er også bra å ha. Jeg har denne

Denne er fra ecotools, obviously.  Og er super myk og veldig god.

til øyenbrynene:
angled brush (vinklet børste)
bruker jeg denne:


som også er fra ecotools. Denne er jeg ganske så fornøyd med. Den funker bra til øyenbrynene. Men slike børster skal egentlig kunne å legge eyeliner også, men det er nesten umulig med denne.

Det er de essensielle børstene tørr jeg å påpeke. Jo concealer børste er vel essensielt for noen. Men jeg bruker ikke noen flytende/mousse form av produkter på huden så det unngår jeg. Blending børste er også ganske viktig syns jeg. Slik at man ikke får bare en sterk farge på hele lokket, om du skjønner. Da får man blendet fargen litt ut.

Det er også veldig viktig å vaske børstene sine. Helst med shampoo, siden det er hår. Hold kostene under lett rennende vann med litt varme i og ta en liten mengde med shampoo på hånden og gni forsiktig børsten i shampooen. Det er slik jeg gjør det i så fall.

Jeg ønsker meg Sigma eye kit til jul. Så da får jeg kanskje prøvd ut Sigma børster også. Vi får se. Kommer i alle fall til å kjøpe meg det en gang.

Håper du likte innlegget, for flere slike innlegg, sminke looks og reviews følg meg på bloglovin' ved å trykker på knappen.

bloglovin

3 comments

Eirin

29.11.2010 kl.17:31
Hihi, jeg har ønsket meg Sigma- koster i julegave, så har et svaaakt håp :D Ett sett med de viktigste kostene (15 stykk eller noe, faktisk) koster rundt 400 kr eller noe leste jeg en plass :) Stod i hvert fall noe om at det ble rundt 40 kr for hver kost. Orker ikke å regne på det, heeehehe.

Men JA, fortsett med sånt :D

Devilcat // Sminke og slikt.

29.11.2010 kl.19:12
Den vanlige øyeskyggebørsten fra ELF er faktisk super! Resten av børstene bør kommer fra Studio-kolleksjonen deres :) Crown brushes er også helt kurrante børster hvis en er på budsjett :)

En blendekost er også essensielt imo ^^

Ingvild

29.11.2010 kl.19:41
Eirin: Tror ikke du finner 15 børster til 400kr, det var litt for billig. sjekket siden dems og de kitene som hadde 15 børster kostet rundt 900. Men noen hadde 12 som kostet rundt 500 tror jeg. :D det er jo bra!

Write a comment

hits