hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Review: Esteé Lauder Sumptous


29.01.2011
16:19

Denne mascaraen skrev jeg litt om i et innlegg lengere nede her og nå skal jeg fortelle litt om den.

 

Holdbarhet:

Denne mascaraen holder ikke så bra i grunn, jeg er sånn som tar på øyenvippene mine ganske ofte så må egentlig ha en som ikke flasser av så fort. Men denne gjør det, litt i så fall.

 

Børsten:

Jeg liker børsten til denne mascaraen den ser kanskje ikke så bra ut, men den gjør sånn at øyenvippene ikke henger seg sammen i hverandre. Slik at vippene blir seperate.Hvordan den ser ut på:

Vippene blir ikke sånn spesielt svære eller volumous, men det er vel grei nok lengde på vippene I guess. Man kan vel ikke få så mye lengre/tykkere vipper enn det man egentlig har.


 

Utseende:

Utseende til denne mascaraen er nydelig og luksuriøs. Det liker jeg. Jeg liker ikke når mascaraer ser billige ut. Og denne gjør ikke det, og den var jo heller ikke så billig. 

Pris:

Jeg er jo blitt vant til billig sminke nå siden jeg kjøper meste parten på nettet fra USA. Fordi jeg kjøper ikke produkter her på H&M elns, en leppestift til 250,- det er UHØRT. Jeg betaler ikke så mye for noe jeg kan få for 1$-12$ = 6kr - 60kr. Men ja denne mascaraen kostet 179,- som er mer enn det jeg ville betalt. Men denne var best i test og jeg måtte prøve, så du skjønner. Jeg kjøpte den på strawberrynet, så den koster nok mer i butikken.

 

Jeg gir denne mascaraen 7,5/10

No comments

Write a comment