Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

L.A. Girl - Matte Baby Pink


01.02.2011
17:50

Heisann, jeg klarte ikke dy meg, jeg MÅTTE ta på en av de neglelakkene. Jeg valgte Baby Pink. Den er mer lys oransje rosa. Eller det spørs vel hvilket lys den sees i.


Den var fancy pants på må jeg neimen å det si!L.A Girl Matte Flat Finish Nail Color - Baby Pink
Snakker om langt navn, haha.

Jeg liker den veldig godt faktisk, til nå i alle fall. Fargen er nydelig og den tørket på et minutt eller to, sinnsykt herlig. Jeg hater å ha på meg neglelakk også kan jeg ikke være borti NOE på noen timer. Jeg tok på to lag i går og i dag la jeg merke til at den hadde blitt litt shiny, det likte jeg ikke. Og etter to dager ble den nokså shiny, nå er den som vanlig neglelakk igrunn, downer. Så jeg tok et lag til på, da ble den fin og matt igjen, men det holdt ikke lenge..

Har du prøvd noen L.A. Girl neglelakker?

Fikk en kommentar her i sted fra søte Alexandra:
Kan du forklare hvordan du bestiller fra Cherry Culture? Og nevne hvor mye det blir i toll/porto/moms? :) Setter stor pris på hvis du også nevner noen andre nettsider som selger sminke! :)

Når jeg bestiller på Cherry Culture lager jeg meg en konto og ja skriver inn info etc. Så bruker jeg mammas/søstra mi sitt kort til å bestille. Shippingen koster rund 10$ som er rundt 57kr, men det spørs jo på hvor mye du bestiller. Jeg har aldri kjøpt noe der som kostet over 200 kr. Det vil jo si at jeg ikke trenger å betale toll eller hva det heter. Eller hvis produktene jeg kjøper koster under 200 trenger jeg ikke betale, det gjør ikke noe om du kommer over på shippingen. Jeg aner ikke hvor mye du må betale for toll om det er over 200kr.

CherryCulture
Coastal Scents
HQhair
Strawberrynet

Også har vi de norske sidene som blivakker.no og makeupmekka.no men jeg liker ikke at det er så dyrt så jeg kjøper alltid fra utlandet.

5 comments

Alexandra

01.02.2011 kl.19:35
Tusen takk for kjempe bra svar! :D

Luna Anette

02.02.2011 kl.07:42
Hei!

Du er nominert som ukas blogg hos meg, hurra! For å vinne må du vinne pollen som jeg har oppe akkurat nå. Den finner du i margen på høyre side.

Lykke til! :-)

Monica

02.02.2011 kl.19:12
Jeg synes det er så stilig med matt neglelakk. Likte denne :)

Elizabeth

06.02.2011 kl.21:39
Takk for bra tips ;) Tror eg må bestille noen av disse lakkene for å prøve eg også :) Elsker å handle hos cherryculture :D

Ingvild

06.02.2011 kl.22:54
Elizabeth: jepp digger cherryculture :D

Write a comment

hits