Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Review: Cover FX Total Coverage Cream Foundation


22.02.2011
17:23

Dette skriver de på hjemmesiden dems. www.coverfx.com

What is it?
- Dermatologist 1st choice for flawless looking skin
- 2-in-1 Concealer + Foundation
- Available in over 30 global shades

What does it do? 
- Provides optimum coverage of skin imperfections such as acne, redness, under eye circles, uneven skin tones, - post-surgical bruising, vitiligo, and tattoos
- Creates natural, dewy looking finish
- Provides environmental shield from wind, sun and pollution

Skin types 
- All Skin Types
-Sensitive skin (non-comedogenic - zero irritancy score)
-Free of oil, and fragrance and parabens

MIN MENING: (har bare brukt den tre dager)

Jeg var kjempe excited over denne tingen her som jeg kjøpte på Ebay. Den kom i en helt grei pakning med lite duppeditter på which I liked. Innholdet er så klart cream foundation, den var ikke så creamy med meg da siden jeg har veldig kaldt rom og da stivner den. Under foundationen i et lite rom er den en svamp som jeg ikke bruker fordi den sugde til seg fondationen og la ca ingenting på ansiktet. Når jeg først prøvde den brukte jeg den som foundation, altså på hele ansiktet. Det var ikke lurt på mitt ansikt. Etter noen timer var jeg sinnsykt våt i ansiktet, siden jeg har veldig fet hud. Over foundationen brukte jeg så klar et pudder så Cover FX ikke skulle se fet ut på huden og falle fortere av, men det hjalp ikke. Lurer nesten på om jeg gjorde noe feil når jeg skulle ta den på fordi huden min var helt sinnsykt glinsende, den er vanligvis det men det var enda verre. Og det jeg absolutt ikke likte var at når jeg bare tok litt borti huden eller kom borti så gikk den av, det er NONO!

Produktet er veldig enkelt blende ut, det var en god ting. Jeg kjøpte min i fargen M10, som var et hakk for lyst for meg faktisk, det var den lyseste fargen med gule undertoner. Men det funker greit at den er lysere, gjør meg ikke så mye. Fordi det er bra for under øyene, sånn at det lyses litt opp i det området. Folk er veldig glad for at dette produktet har sånn megasuper coverage, men jeg er ikke enig i forhold til at den detter av bare du er LITT borti. Og når du tar den på med en gang, blir du ikke kvitt absolutt alle kvisene og arrene. Men ja det er jo coverage der ja, men jeg forventer "FLAWLESS LOOKING SKIN" som de sier.

Det sies at produkter som er oljefrie er bra for folk med fet hud, men det hjalp ikke noe særlig med dette produktet. Altså jeg kan ikke bruke dette produktet over hele ansiktet for å si det sånn. Jeg må nok holde fast på pudder jeg, til og med BARE pudder får huden min til å se fet ut etter noen timer bare. Skjønner ikke hva som har skjedd jeg.

De tester ikke på dyr. For de som lurte.

Konklusjon:
Det er et okei produkt som jeg egentlig ikke tror jeg ville kjøpt igjen, fordi jeg ser fortsatt etter min FAVORITT foundation. Men jeg har tenkt å bruke dette produktet til concealer til under øyene og på kviser. Det funker bra syns jeg. Og det er sykt bra at det finnes så mange forskjellige shades å velge mellom, om du har rosa undertoner, gule undertoner eller nøytrale undertoner. Fordi da ble det ikke sånn MEGA feil når man kjøper det på nettet.

Og btw jeg betale rundt 207 kr for produktet og frakten. Den koster egentlig 240 kr, så jeg fikk den en god del billigere ved å kjøpe på Ebay.

Dette produktet vil sikkert passe deg hvis
- du har normal til tørr hud
- har små kviser/urenheter du vil skjule


foto/privat

Unnskyld for insane mye tekst, men for de som er interessert i produktet er vel det bra.

6 comments

MammaMalene

22.02.2011 kl.17:24
<Er det testet på dyr?

Eirin

22.02.2011 kl.18:05
Skjønner ikke det der med gule og rosa undertoner jeg.... How do I know? Hehe :p

Eirin

22.02.2011 kl.18:25
sv: Aaaaah :D Takker! :D

Luna Anette

22.02.2011 kl.18:47
Kan hende den hadde passet meg ettersom jeg er tørr som bare rakkern.

rebekka

24.02.2011 kl.02:21
Syns det er bra med mykje tekst når det er reviews :-) Hihi.

Den høyrtes ikkje så bra ut, i alle fall ikkje for huda di! :-s Men verdt å prøve den da i alle fall!

Monica

26.02.2011 kl.16:14
Synd at den ikke passet for deg. :S Men jeg tror jeg skal prøve ut denne etterhvert, den så perfekt ut for meg. :)

Write a comment

hits