Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Formula 10.0.6 - Seriously Shine Free Moisturizer


03.04.2011
20:20

I går kjøpte jeg meg en fuktighetskrem jeg hadde sett på og det var et totalt bomkjøp. Og nå skal jeg fortelle hvorfor. DEN STINKER. Har aldri luktet noe så fælt på et sånt produkt. Den lukter som om den skulle vært 110 år. Jeg har ikke ord for hvor ekkel og bitende den lukta er. Jeg brukte den først på kvelden i går etter jeg vasket ansiktet og jeg angrer. Også MÅTTE jeg prøve en gang til i dag tidlig, trodde det bare var et mareritt at den skulle lukte sånn, men nei. 

Også tenkte jeg, nei nå må jeg bruke den siden jeg fikk en annen fuktighetskrem fra mamma som jeg ikke tror er bra for meg siden den er litt fet og det passer ikke til min fete hud. Så den la jeg på hylla og det må jeg gjøre med denne også. Jeg aner ikke en gang om den funker mot skinnende og fet hud, så det kan jeg ikke svare på. Men det kan godt hende sånn lukt gjør at huden blir bra, who knows? Det går ikke ann å bruke den, mener jeg da. Og en ting til den svir litt også, rundt nesa. Men det er ikke sikkert det er sånn for alle. Om du vil kjøpe denne stinkbomba er den til salgs på Vita for 99,- 

Søstern: "æææ, den lukter spyyy!"

Dette er ikke for å disse Formula 10.0.6, men dette syns jeg de burde gjøre noe med. 
foto/privat

Karakter 1 av 6

Prøvd denne?
Prøvd noe annet fra Formula 10.0.6? 

10 comments

Lilly

03.04.2011 kl.20:59
Må bare si at jeg elsker bloggingen din.. : p

Og jeg har ikke tenkt å prøve den der nei x) Og kjempefin neglelakk!

Ingvild

03.04.2011 kl.21:24
Lilly: hihi tusen takk! :D nei det må jeg si ikke er lurt. xd

Silje...Liker ikke vanilje :P

03.04.2011 kl.21:25
Nei, har ikke prøvd denne eller noe annet fra dette merket - og etter å ha lest dette tror jeg ikke jeg kommer til å prøve det med det første heller :P

Kamilla Vange

03.04.2011 kl.22:14
Kan være produktet er et produkt som ikke er et kosmetisk produkt. Altså, kosmetiske produkter lukter jo fantastisk og går mer på velvære. Jeg kan tenke meg at dette produktet er et mer pharmaceutics produkt. Altså ett produkt som er ett mer "lege" basert produkt. Som oftest lukter ikke de noe særlig godt!

rthdge

03.04.2011 kl.22:36
hvis du leter etter en bra olje-kontrollerende fuktighets krem så kan jeg anbefale spotless oil-free matifying.. daily moisturiser fra Aco, haha. Kjøpte den på apoteket for under en hundrelapp, den har en gel-formula som liksom skal være bra for huda :) funker på meg i alle fall!

Ingvild

03.04.2011 kl.22:41
rthdge: Jasså, kanskje jeg skal prøve den! Tusen takk for tipset! :D

Kamilla Vange

03.04.2011 kl.22:57
sv; haha huff, skjønner godt at du ikke vil at ansiktet ditt skal lukte oppkast! Liker best kosmetiske produkter selv!

Ja, tattoveringer er farlige!! blir helt hekta! :-D

Elizabeth

03.04.2011 kl.23:34
Usj, kommer ikke til å prøve dette produktet nei :p

30.07.2011 kl.22:48
Nå lo jeg meg faktisk nesten ihjel..

At den lukter vondt betyr ikke at den ikke funker.. "spy" lukten er lukten av bambus. Jeg har gått på produktene en stund nå og hunden min har aldri sett bedre ut. Jeg hadde utrolig fet hud pluss noe urenheter.. men nå trenger jeg ikke lenger føle meg som en discokule 1 time etter jeg har tatt på meg sminken. Produktene funker kjempe bra! Hvertfall på meg. Verdt å prøve!

Ingvild

31.07.2011 kl.03:18
Anonym: Nei jeg vet jo at luktet sikkert ikke har noe med om den funker eller ikke, men det er faktisk umulig å bruke dette produktet. HELT umulig pga den SINNSYKE lukta. Bra den funket for hunden din, haha JEG MÅTTE SORRY. Neida, men bra det funket for deg, men det betyr ikke at det ville funket på meg, men det får jeg aldri vite fordi jeg kommer aldri til å kjøpe noe med så fæl lukt igjen. Ikke verdt å prøve, blir jo bare i dårlig humør og kaster opp og sånn av den lukta. :)

Write a comment

hits