hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Ny hudpleie rutine


26.11.2011
12:43

Mamma kjøpte noe slags hudpleie greier til meg fra en latvisk side for en stund siden. Jeg forstod ikke mye av det som stod på produktene, men jeg leste om de på nettet. 

Dette sier de på nettet:

"Discover freedom from pimples, body odour and skin infections with the goodness of the world's largest selling Ayurvedic Soap. A traditionally hand made soap with a time tested and unique formulation that combines the goodness of 18 herbs, Medimix is clinically proven to act effectively on many kinds of skin problems. The flagship brand of the Cholayil group, Medimix is your complete head-to-toe-care solution.

Hide no more. Seek your freedom with Medimix, now in an all new look."

Jeg har helt forferdelig hud, selv om det ikke synes på kamera så har jeg det. Syke acne problemer så jeg prøver alt. Dette produktet hørtes jo veldig rent og bra ut og den har ikke hatt en negativ effekt enda, men ikke positiv heller.Dette sier nettet om Teebaum fra Belkosmex, som er fra hviterussland.

"A unique antibacterial ?express solution? preparation.  Immediately soothes the inflamed skin. Dries out the pimples and eliminates acne rash.

 Clean up the skin before use. Put a drop of the concentrate directly on an inflamed area and/or acne. Leave till full drying, better for a night. To prevent appearance of acne rash use Teebaum line cosmetics regularly."

Jeg har brukt denne i en uke og det har ikke skjedd noe negativt i alle fall, én positiv ting som har skjedd med den er at huden min er ikke så oljete og kvisene er ikke så inflamed på en måte. Vanskelig å forklare. Men jeg kommer til å fortsette med dette fremover, så får vi se om det skjer noe mer.


foto/privat

9 comments

Marie

26.11.2011 kl.16:01
Får håpe det funker, da! Selvom det ser ut som du har verdens fiiiineste hud på bildene! :)

Isabel

26.11.2011 kl.18:43
Uff, det er ikke noe gøy med hudproblemer og kviser. Slet veldig en liten periode med masse kviser, vet hvor utrolig frustrerende det kan være!:-/

Har du prøvd MD Formulations/Decleor/Matis? Spesielt MD Formulations hjelper for meg, spesielt de tider jeg plutselig får utbrudd. God hudpleie og mineralfoundation/oljefri foundation kan hjelpe, det hjalp hvertfall meg.

Monica

26.11.2011 kl.21:34
Jeg har også slitt en del med huden når jeg var yngre. Jeg håper du finner noe som fungerer, for det er ikke gøy å ikke like huden sin. Har forresten hørt mye om MD Formulations i forhold til de med veldig ekstrem hud.

Iselin

26.11.2011 kl.23:34
Jeg har ett ekstremt tilfelle van Acne, og har prøvd alt! Tilslutt gikk jeg til en hudklinikk og ble henvist videre til hudlege! Nå bruker jeg md formulations og en Acne krem på resept og byttet p-pille merke til diane, nå har jeg ikke en eneste kvise! Fikk perfekt hud etter tre mnd. Problemet sa hudlegen var at det var veldig mange som brukte produkter 1-1,5 mnd og da vil man ikke se virkningen. Også fikk jeg to regler drikk to

Liter vann hver dag også fikk jeg ikke ta meg i ansiktet eller sitte med endene i ansiktet fordi da ville Acne bare spre seg! Om du til nød m

Klemme en kvise, bruk pyrisept over for å rense såret rett etterpå!:)

Ingvild

27.11.2011 kl.16:39
Iselin: Tusen takk for tipsene. Jeg har tenkt på det å dra til hudlege, men jeg vet ikke. Ja jeg er vel ikke helt typen til å bruke det samme produktet så lenge, men jeg skal prøve nå. Og det å drikke to liten vann hver dag kommer nok ikke til å skje. Jeg har prøvd og failet MANGE ganger. Det går bare ikke, not my style.

Men takk igjen for tipsene! :D

Ingvild

27.11.2011 kl.16:40
Monica: Ja jeg har hørt en del om det jeg óg. Kanskje jeg skal prøve det ut. :)

Ingvild

27.11.2011 kl.16:41
Isabel: Jeg har ikke prøvd det nei, burde kanskje det snart! Feilen jeg gjør tror jeg at jeg dekker til huden min sånn at den ikke for puste, fordi jeg vil ikke vise frem min forferdelige hud. :(

Isabel

27.11.2011 kl.17:26
Jeg skjønner hva du mener, har hatt det samme problemet:-/ men med "dårlig" sminke kan man gjøre ting vondt verre. Du kan jo kanskje prøve å finne en oljefri foundation som dekker litt i starten, mens du begynner på et regime med god hudpleie(anbefaler virkelig MD Formulations). Og så, når du føler at huden ikke trenger like mye sminke, kan du kanskje prøve mineralpudder eller noe. Bare et par tips, som hjalp for meg:-)

OG du kan prøve noe som også funker: nattlysolje,omega3, skifte putetrekket ofte(masse bakterier!).

Make-Up Artist Ann Cathrin Sandberg

28.11.2011 kl.00:08
Når jeg kommer til Ålesund til sommern så kan du få prøve Mary Kay;) Det har gitt mange med acne bra resultater :) Har ikke fått noe negativ tilbakemeldinger.

Write a comment