Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Review: MUFE aqua eyes og City Lips lip plumbing


07.12.2011
16:30

Jeg skulle egentlig skrive review om disse to produktene for sånn hundre år siden for themakeupbee.com, men det glemte jeg av. Så her kommer det!

Jeg fikk begge sample produktene fra makeupbee, men hun har fått de fra Sephora, som vi ikke har i Norge. Så det var vanskelig å finne ut hvor man kan finne produktene, men la gå.

Make Up For Ever aquaDette vil jeg si er en helt vanlig svart eyeliner.
+ Den er godt pigmentert
+ Myk og enkel å jobbe med
+ Gir et mykt resultat (for de som liker det)

Jeg er ikke helt typen til å bruke slike blyant eyelinere til øvre vippekant. Den gir ikke et hardt utrykk som man får med flytende eyeliner som jeg liker. Men det er vel fleste parten som liker et mer soft utrykk, og det vil denne eyeliner gi deg. Jeg tror det står at den er waterproof og det er den, men alikevel holder den ikke spesielt lenge.

- Den sitter ikke så veldig lenge
- Man kan ikke ha den på øvrevippekant under vippene, fordi det detter rett ned på undervippekanten.

Det var vanskelig å finne nettsider hvor de har MUFE, men på Ebay og Amazon finner man alltid ting man ikke finner andre plasser. 

TIPS: Det som jeg syns er fint er når man tar eyeliner på øvre vippekant og smudger ut, også ta svart øyenskygge over og blende opp/ut over og ta softere farger lenger ut som forskjellige nyanser brun.

For eksempel slik:
City Lips Collagen Peptide Lip Plumping Treatment

FØR


UNDER

ETTER TI MIN

Jeg har desverre roetet bort den lille samplen jeg fikk, men det går vel bra. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve en lip plumber, for nysgjerrighetens grunn. Det var ingen stor revolusjon å prøve det ut, men det var jo litt artig. For det første liker ikke jeg tykke sticky lipglosser, dette var en sånn. Så det var ikke et produkt jeg kan bruke til vanlig. Etter en liten stund begynte det å prikke litt i leppene, men det gjorde ikke vondt.

Leppen ble jo større, men det så mer ut som om at jeg har blitt stukket av en bie enn fått fyldigere og mer glamorøse lepper. Det ble liksom en linje rundt leppene som så litt småcrazy ut.

Jeg kan på en måte ikke sammenligne den med andre lignende produkter, siden jeg aldri har prøvd noe lignende. Men jeg tror den funker som den skal. 

Kan kjøpes på citylips.com og koster $40 for tre små og $32 for en med vanlig størresle.

2 comments

Madde K.K

07.12.2011 kl.16:34
Kjempe fin blogg :)

Monica

07.12.2011 kl.17:48
Jeg liker litt mykere eyelinere og jeg da. Fint til forskjellig bruk :) Gode omtaler.

Write a comment

hits