Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Review: Medimix og Teebaum


04.01.2012
18:49

Jeg begynte med noen produkter i midten av november og nå tenkte jeg det var på tide å skrive om det, det syns visst noen andre også. 

Medimix Ayurvedic Soap
With 18 herbs, effective for skin problems 

Dette er en såpe spesielt effektiv mot hud problemer. Man kan visst bruke den fra topp til tå, altså til håret og kroppen. Jeg har ikke prøvd å ta den i håret men bruker den heller til vanlig i ansiktet. Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet mitt med denne. Den er veldig veldig drøy i bruk, trenger så vidt noe av den per vask, så den kommer nok til å vare i lang tid fremover.

Såpa lukter veldig mye urter. Ikke det at det er noe problem, men det var litt sterk lukt i begynnelsen, men nå er jeg vant til det. Jeg føler jeg blir veldig ren av den og at all den fete huden forsvinner når jeg bruker den. Jeg tror denne såpa har virket ok+ på meg. Altså jeg ser ikke veldig store forandringer i ansiktet, men noe er det så absolutt. Huden min har blitt mye mindre utbruddete, ikke fullt så drøy om dere skjønner? Huden har på en måte roet seg litt ned.

Jeg vil anbefale denne såpa til folk med fet og uren hud!

Jeg gir denne: 4,8 / 6

Bare søk opp Medimix på google så finner dere nok en plass å kjøpe den om dere er interessert.
Les mer om medimix her.

Teebaum Acne express solution
Concentrate with tea tree oil and zinc 

Dette er et produkt egnet for kviser. Man skal ta litt av dette produktet rett på problem området og la det ligge over natta. Jeg har gjort dette flere netter og gjorde det til en rutine. Først og fremst vil jeg si den gjør hva den skal og det er å tørke ut kvisen. Det var egentlig veldig deilig å våkne og ikke ha utbruddhud. 

Jeg bruker den ikke fullt så mye nå lenger fordi jeg føler den ikke gjør noe over tid, så jeg bruker den egentlig bare om huden min VIRKELIG er nær døden. Det er ikke et perfekt produkt, men jeg vil tror den funker litt, og det sier litt når det kommer fra meg fordi jeg har ikke troa på at noen produkter kan gjøre huden min bedre. 

Jeg anbefaler denne til folk som har problemer med kviser. 

Jeg gir denne: 4 / 6

Dere kan lese mer om hele Teebaum merket her.


foto/privat

3 comments

Isabel

17.01.2012 kl.15:01
Jeg skrev til deg en gang før, prøv en fin blanding av Md Formulations og Decleor, helt fantastisk hudpleie begge to!;-) Det har forandret huden min totalt, og vet flere med veldig store akneproblemer som har blitt kvitt problemene sine etter et par uker/mnder etter at de begynte med disse produktene:-) Bare anbefaling altså:-D

Ingvild

17.01.2012 kl.19:33
Isabel: Hm jeg hører hva du sier, men det har seg sånn at mitt akneproblem er ikke fullt så ille lenger. Kanskje jeg kjøper noen produkter en gang huden min blir verre som sikkert kommer til å skje, men for nå klarer jeg meg med det jeg har. :)

Isabel

18.01.2012 kl.03:08
Men det er jo bra da, så lenge produktene du har fungerer for deg, så skal du jo bare fortsette med det du har:-)

Write a comment

hits