Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Lime Crime Review


22.01.2012
15:35

I samarbeid med Makeupbee og Lime Crime skulle jeg også lage reviews av de fantastiske produktene jeg fikk. Jeg ventet en god stund på å få de, men herregud worth the wait. Jeg fikk velge selv hvilke produkter jeg ville ha, så jeg valgte disse.

Lime Crime Carousel Gloss Candy Apple
Lime Crime Opaque Lipstick D'lilac
Lime Crime Candy Eyed Eyeshadow Helper
Lime Crime Magic Dust Twilight
Lime Crime Magic Dust Medusa

Først og fremst må jeg si at designet kan se billig ut, men jeg DIGGER det. Jeg elsker rosa + unicorns blir ikke bedre. 

Her er Opaque leppestiften i fargen D'lilac. Jeg ville prøve noen av de awesome(e) fargene de har, fordi det er sjeldent vi ser lyselilla leppestift. Jeg ville ikke kjøpe en vanlig rød leppestift fordi det har jeg allerede et par av. Fargen er som den vises på stiften. Den er creamy men kan være litt trøblete å ta på fordi fargen er såpass spesiell. Fargen holder ikke spesielt lenge på leppene, men det er bare bra for min del. Fordi jeg hater leppestifter som stainer leppene mine slik at de blir knallrøde, så holdbarheten kan ha noe med det å gjøre. Den lukter i tillegg veldig godt, lukta er veldig lik MAC sine leppestifter.

Overall glad jeg valgte denne fordi dette er noe jeg ikke hadde fra før av. Og man kan jo blande denne med en annen farge så får du er custom leppestift! THUMBS UP FOR THAT!

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 16 - kr 95

Her er carousel gloss, som er et nokså nytt produkt hos Lime Crime. Fargen på denne er helt fantastisk fin, så knall og fin. Den har gull glitter i seg som jeg syns ser fabulous ut. Denne lukter det samme som D'lilac. Jeg har ikke enda prøvd denne på leppene, men jeg skal lage en look med denne en gang snart, så stay tuned.

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 17 - kr 100

Dette er eyeshadow primeren til Lime Crime.  Denne er helt fantastisk, fargen suger seg fast på øyelokket og sitter der. Dette må være den beste primeren der ute. Kan hende jeg overdriver, men jeg syns seriøst denne er verdt det den koster. Fargen blir endel sterkere når man har denne under, og fargen holder lenge. Det kan være vanskelig å få sminken av, men etter hvert så greier du å gni av laget med primeren.

En muligens liten nedtur med denne primeren er at det er litt vanskelig å blende fargene ut om man tar primeren helt opp til øyenbrynet som jeg bruker å gjøre. Jeg satt der en stund for å få det til å bli en fin overgang. Men det hindrer ikke meg i å bruke denne!

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 17 - kr 100

Her er magic dust i fargen twilight. Nydelig fairylike øyenskygge. Øyenskyggene er veldig pigmenterte og med primeren under blir det helt smashing. Jeg fant akkurat ut at denne øyenskyggen hadde vært fin til kinnene om man vil være litt ekstra glowy eller om man har kledd seg ut som en fe. 

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 14  - kr 83

Her ser du hvordan øyenskyggen er om man bare tar det som er igjen på kosten etter du har tatt på denne fargen på øyelokket.

Her er det siste produktet, magic dust i fargen medusa. Denne er fantastisk fin. Svart øyenskygge med grønne partikler. Jeg har laget en look med denne, jeg ble ikke helt fornøyd med looken jeg lagde, men altså hva skal man si jeg kan ikke være fornøyd med alt heller. Jeg kunne rett og slett vært mer kreativ når jeg lagde den, men jeg fikk bare en fiks idé, jeg lurte veldig på om jeg ikke skulle legge det ut og lage noe annet i stedet.

Men over til produktet igjen. Øyenskyggen er fantastisk fin og jeg anbefaler denne!

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 14 - kr 83

 

SWATCHES:Medusa uten primer, Medusa med primer. Twilight med primer, Twilight uten primer.


D'lilac og Candy Apple.


foto/privat

5 comments

katrine

22.01.2012 kl.16:33
Har siklet på glossene etter at de kom inn, de ser så utrolig pigmenterte ut!

Marie - The Makeup Side Of Life

22.01.2012 kl.16:35
Medusa var fantastisk fint!!

Elizabeth Michelle

22.01.2012 kl.18:27
Knallstilige produkter synes eg. Designet var annerledes og tøft :D Synes at alt så fint ut eg :)

Iselin Pettersen

22.01.2012 kl.19:02
Jeg syns designet er søtt :D Spennende produkter, så heldig du er! :) Twilight så nyydelig ut <3

Monica

28.01.2012 kl.23:02
Medusa så fantastisk ut! :)

Write a comment

hits