Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Review: Make Up Store Cake Eyeliner


20.02.2012
15:52

Make Up Store Cake Eyeliner
"Krukke" med vann/ jar with water
Eyelinerkost (tynn malerkost)/ eyelinerbrush (thin artpencil)

Først dypper jeg kosten i vannet og deretter oppi cake eyelineren og påfører den på øvre vippekant. 

The first thing I do is to take my eyelinerbrush and dip it into the water and then into the cake eyeliner to make it wet, and then apply it on the upper lashline.

Det jeg liker med denne eyelineren er at det er veldig lett å lage en fin tynn linje over lokket, men man kan også lage en tykk linje. Jeg liker også at den er helt matt. Det ser veldig bra ut med en gang man tar den på, men etter ca 6 timer vil det se ut slik som på bildet. Det kan hende det har noe med at min hud er så pass fet og at jeg bruker vann som "mixing liquid" og ikke noe som holder bedre. Men jeg er økonomisk av meg og vil ikke bruke mye penger på en sånn mixing liquid, enda i så fall.

Hvis jeg har mørk sminke rundt hele øyet funker nok denne eyelineren ganske bra, altså da gjør det ikke noe om det kommer ned litt svart siden det er svart der fra før. Denne eyelineren skulle vært vannfast, men det gir kanskje ikke mening siden jeg blander den med vann, hm.

What I like about this eyeliner is that it is easy to apply both a thin line and a thick line. I also like that it is completely matte.The eyeliner looks good right after I apply it, but after about 6 hours it'll look like the the picture below. It might have something to do with my oily skin, and that I use water instead of mixing liquid of some kind that would probably work better. But I don't really want to use my money on that right now, maybe in the future though.

If I'm going to have dark makeup around the whole eye, this eyeliner would probably look good. Because it doesn't matter if some of it gets down on the lower lashline since it's already dark there. This eyeliner should've been waterproof, but that might have been weird since I mix it with water, hm.


photo/private

4,5 ♥ / 6  ♥

3 comments

Iselin Pettersen

20.02.2012 kl.17:18
Jeg er også blitt veeldig glad i min cake eyeliner :) Men MUS sin mixing liquid er ikke såå dyr, bare rundt 155 kr eller noe. Du kommer ikke til å angre! Hadde ikke klart meg uten min, både til linere, skygger og glitter :) Er helt avhengig! Hehe ;)

Ingvild

20.02.2012 kl.22:24
Iselin Pettersen: Jasså, kanskje jeg skal kjøpe en alikevel. :D men problemet er da at det er så å si umulig for meg å få tak i den fordi på Kicks som vi har her har de bare deler av MUS og derfor ikke mixing liquid. :(

Tone

23.02.2012 kl.14:32
Et billigere alternativ til Mixing Liquid er elf sin Make Up Lock and Seal, den fungerer veldig bra! Jeg har nettopp kjøpt Mixing Liquid, men har ikke fått testet den enda, så jeg skal ikke si noe om hvilken som er best. Men elf sin fungerer hvertfall fint :)

Write a comment

hits