Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Favoritt merker og nettshopping


09.02.2012
17:33

Ei søt jente lurte på om jeg kunne skrive litt om mine favoritt merker og fortelle litt om hvilke sider som er bra å handle fra. Så da er det vel bare å begynne.

Coastal Scents

Det var her det begynte, på coastalscent.com . Jeg fant ut om 88 palettene og MÅTTE ha de så dette er en favoritt siden jeg begynte med sminking. Det er kjempe billig og det meste de har er bra. Øyenskyggene er helt fantastiske. Kostene er ganske gode, i alle fall noen av de. Jeg har et par favorittkoster fra CS. Jeg liker derimot ikke glitteret de har, altså de er fine men helt umulig å bruke.

NYX

NYX er en stor favoritt innen makeup. Jeg bare elsker produktene deres. Jeg har leppestifter, øyenskygger, øyenskyggebase og glitter der i fra. Alt er fantastisk. Leppestiftene er godt pigmenterte og de finnes i utallelige farger og nyanser. NYX kan du kjøpe hos cherryculture. Der er det meget billig og du finner en rekk andre billigbra merker der også.

Viva La Diva

Dette er også en favoritt innen makeup. Det er et svensk merke og jeg vil tro det finnes i alle Cubus butikker. Jeg har veldig mange av leppestiftene deres fordi de er bare drop-dead gorgeous. Så mange fine farger å velge i blant til en billig penge, og de ser fantastisk ut på leppene. Jeg har én øyenskygge fra Viva La Diva som jeg ikke har fått prøvd enda, men skal få gjort det en gang. Jeg swatchet den på hånda og det så bra ut. Fikk akkurat vite at Viva La Diva kan også kjøpes på nelly.com

Beautybay

Jeg digger denne nettsiden. Her finner du en hel rekke merker til en bra pris. Ikke bare sminke merker, men hud, hår og parfyme merker også. 

Ebay

Ebay er jo også en flott plass å finne bra og billige produkter, men man burde passe opp for falske produkter. Jeg har ikke opplevd dette selv, men jeg har hørt om folk som har det. 

8 comments

Martine Kristine Sminke & Skjønnhet

09.02.2012 kl.17:36
Viva La Diva får man kjøpt nå inne på nelly ,faktisk :o !

Ingvild

09.02.2012 kl.17:39
Martine Kristine: tusen takk, skal legge det inn i innlegget! :D

Elizabeth Michelle

09.02.2012 kl.18:20
Nelly selger vell også NYX såvidt eg vet... men prisene er jo også deretter da ;) Eg handler alltid hos cherryclture! Elsker den nettbutikken :) Eg er så heldig at eg får være affiliate hos dem også. Veldig fornøyd med det :)

Cecilie

10.02.2012 kl.10:36
Jaa :D Suuupert! Herlige tips :) Tusen takk!

Anne

10.02.2012 kl.12:10
elsker NYX. De har så utrolig mye bra :)

Ida

10.02.2012 kl.21:58
Hvor mye koster frakten hos CS? :D

Ingvild

11.02.2012 kl.11:40
Ida: Det spørs på hvor mye du skal kjøpe, altså hvor tungt det blir. Jo tyngre jo dyrere frakt, men frakta er ikke spesielt dyr uansett. Om du skal kjøpe en palette blir det rundt 16 dollar som er 92 kr. :)

Ingvild

11.02.2012 kl.11:41
Anne: helt enig! :D

Write a comment

hits