hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Min hudpleie rutine


13.03.2012
23:08

Dette bruker jeg hver morgen og kveld:

Først vasker jeg ansiktet mitt med denne. Jeg liker denne veldig godt fordi jeg føler at huden min blir helt ren og at all overflødig olje forsvinner. Anbefales! Og denne såpa varer i sann rundt 10 år før den er brukt opp.


Så tar jeg på en fuktighetskrem som er tilpasset til min hudtype, som er av type fet. Denne har jeg ikke fått prøvd så mye enda, men til nå så liker jeg den. Den har kanskje en litt rar lukt, men det blir man vant til. Den er også veldig drøy i bruk, så den varer nok en stund.


Jeg bruker ikke så mye produkter på huden lenger, jeg har tonet det ned nå som huden min har blitt bedre. Før brukte jeg alt mulig rart for at huden min skulle klarne opp, men det som jeg tror hjalp var å slutte å bruke så mye produkter av type vasking og av type sminke.

 

Her er andre ting jeg bruker litt sjeldenere:

Til venstre er en fuktighetskrem jeg brukte før tomat fuktighetskremen, og jeg tror faktisk jeg likte den med agurk best, den er for sensitiv hud. Til høyre er det en ansiktsmaske som jeg liker veldig godt, den lukter faktisk akkurat det samme som tomat fuktighetskremen min, som tyder på at alt fra samme grønnsak i dette merket lukter det samme. 

Denne er snerten. Den bruker jeg om jeg har en kvise eller to som bare MÅ roe seg ned. Tar på en liten dæsj på kvisen på kvelden og sover med det. Funker egentlig bra. Kvisen blir ikke borte, men HELT klart redusert og ikke så WOW. uknow?Denne er jeg tom for atm, og jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe en til med det første. Jeg har tenkt på den MD formulations ansikt og kropp rensen en stund nå og kommer sikkert til å kjøpe den så snart som mulig. Noen som har prøvd den før? Og den under er også noe jeg kan finne på å bruke, men jeg tror kanskje den gjør at huden bare blir mer flassete.


photo/private

/I decided to not write all of this in english, but it is just about my skincare routine and that I don't use that much now than what I did before because my skin has cleared up a little. 

2 comments

15.03.2012 kl.20:10
hvor får man kjøpt alt dette? :)

takk for at du laget innlegget forresten, setter pris på det!! :D

Ingvild

15.03.2012 kl.22:49
Anonym: Jeg vet ikke hvor man får kjøpt såpa medimix eller den kvise greia til å ha på på natten fordi mamma kjøpte det på en eller annen latvisk butikk. men yes to produkter får du kjøpt hos beautybay.com, garnier får man kjøpt overalt og soap & glory kjøpt jeg på boots apotek. :)

Ingen årsak, glad du likte det! :D

Write a comment