hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Hverdagssminke rutine


17.03.2012
13:18

Jeg har sikkert blitt spurt om hvilken sminke jeg bruker til vanlig, så her er i alle fall et innlegg om det. Dette er forresten det som funker for meg, alle har jo forskjellige sminke rutiner. 

På det øverste bildet har vi alle produktene og kostene jeg bruker.

Først begynner jeg med denne trio concealeren fra Viva La Diva. Jeg bruker den røde under øynene, fordi det røde dekker det blå/lilla under øynene. Så bruker jeg den nøytrale/lyse over det røde og på det øvre lokket fordi jeg er veldig mørkt rundt øynene. Så bruker jeg den gule på kviser og røde flekker i ansiktet, fordi gult dekker det røde. For meg funker dette i alle fall.

Kan kjøpes hos Cubus

For at concealeren skal sitte tar jeg på dette pudderet, det er et gjennomsiktig pudder som jeg også bruker til å få vekk skinnende t-zone.

Pudderet kan sikkert kjøpes hos Ebay. Jeg kjøpte det på allcosmeticswholesale.com, men jeg sjekket og de har den ikke lenger.

Så bruker jeg dette pudderet fra bareMinerals i fargen Light til hele ansiktet. Denne gjør at huden min blir mye jevnere. Jeg bruker en veldig god coastal scents kost til dette.

Pudderet kan kjøpes hos beautybay.com
Kost kan kjøpes hos coastalscents.com

Så bruker jeg denne bronzeren (isadora matte tan 94) til kinnbena, får å forme ansiktet litt. Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan jeg gjør dette med bronzer, fordi jeg ser så mange som gjør veldig feil. Kosten er perfekt til akkurat mitt bruk av bronzer(MAC 134)

Pudderet kan kjøpes hos Cubus/H&M
Kost kan kjøpes på MAC butikker/Ebay

Så bruker jeg en dæsj med blush for å gjør ansiktet mitt litt friskere. Blush fra NYX i fargen Desert Rose, dette må være favoritt blushen min. Kosten jeg bruker til dette er fra Ecotools.

Blush kan kjøpes hos cherryculture.com
Kost kan kjøpes på apotek1

Så er det tid for øyenbrynene. Jeg har et innlegg om hvordan jeg former øyenbrynene, det er bare å trykke her for å komme til innlegget. Det er ikke HELT sånn jeg gjør det nå, men noe i den dur. Kostene jeg bruker er helt perfekte til mitt bruk. Den lyse bruker jeg til å fylle og den svarte bruker jeg til å forme ytterst i kantene og på det tynneste.

Øyenskyggen fikk jeg i et blad en gang. Så jeg aner ikke hvor man kan kjøpe det, om det i den hele tatt fortsatt finnes.
Svart kost kan kjøpes på coastalscents.com
Lys kost (ecotools) kan kjøpes på apotek1

Last but not least, mascara. Jeg bruker for øyeblikket Lancomê Hypnôse Doll Eyes, som jeg er nokså fornøyd med. Først bruker jeg vippetang så påfører jeg mascaraen. Jeg bruker vippetangen når mascaraen har tørket også, men hysj ikke si det til noen. Det er en dårlig vane, og det får vippene til å se fabulous ut.

Mascaraen kan kjøpes hos Kicks
Vippetangen kan kjøpes hos Cubus

photo/private

Det var det. Jeg håper dere setter pris på dette innlegget og finner det på en eller måte hjelpsomt. Peace out.

16 comments

Birgit

17.03.2012 kl.13:35
Så interessant å se andres hverdags sminke rutine :)

Silje

17.03.2012 kl.15:09
Grønt nøytraliserer rødt, og gult nøytraliserer blått/lilla, kjære deg. :)

Ingvild

17.03.2012 kl.23:49
Silje: Den gule dekker røde flekker som kviser. Den rødoransje dekker blåe steder som rundt øynene og den lyse beige lyser opp andre steder, kjære deg. Du har visst ikke prøvd en slik concealer?

Silje

18.03.2012 kl.12:48
"En sånn concealer" har jeg prøvd før, jo. :) Har litt av hvert av concealere når man er makeup-artist.

Komplimentærfargen til rødt er grønt, og blått er gult. Så jeg ville heller brukt den gule concealeren under øynene for å nøytralisere det blålilla under øynene, og en grønn concealer for å skjule røde partier. :) Men hver sin smak på hvor mye dekkevne man vil ha.

Ingvild

18.03.2012 kl.15:53
Silje: Ja jeg skal ikke si jeg vet bedre enn deg, eller noen for den saks skyld. Men sånn concealer som det der skal jo dekke det jeg sa, i alle fall i følge makeupstore. Den trio concealeren de har er jo nokså lik, og de skriver jo at den skal brukes til det jeg sa. Og grønn concealer har jeg ikke heller så gul får funke. Men som sagt jeg vet jo ikke, siden jeg ikke er proff på noen måte.

BlueBay

18.03.2012 kl.22:25
Du får det alltid så fint, heldig!

Haha, jeg strever meg alltid igjennom sminken hver dag :p

Lilly

19.03.2012 kl.10:46
Jeg trodde at grønn var det som skulle dekke rødhet, jeg :p siden grønn er komplimentærfargen til rødt^^

Ingvild

19.03.2012 kl.11:44
Lilly: ja det er det, men i denne concealeren er det jo ikke grønn så gul får funke. :) Det funker for meg i alle fall.

Elizabeth Michelle

20.03.2012 kl.14:55
Bra innlegg, Ingvild :) Fungerer det for deg så er jo det supert. Da trenger ikke andre å kverulere ;)

Ingvild

24.03.2012 kl.17:30
Elizabeth Michelle: tusen takk Elizabeth!! :D

Monica

24.03.2012 kl.21:34
Grønn kan ofte se litt unaturlig ut på huden så man kan selvsagt bruke andre farger (etc. gul, hudfarget osv) for å dekke rødhet. Man må prøve seg frem for å finne det som passer seg selv. ;)

Synes slike innlegg er gøy jeg, så dette likte jeg Ingvild ;)

Lilly

28.03.2012 kl.10:06
Mente ikke å kverulere, skulle bare rette på det du skrev i innlegget slik at du ikke lærte andre feil.. :/ Men såklart, bruk det som funker for deg, vi har alle forskjellig hudtyper! :D beklager

Ingvild

28.03.2012 kl.14:28
Monica: Helt enig, tusen takk! :D

Ingvild

28.03.2012 kl.14:30
Lilly: Jo det går bra. :) Men det er faktisk meningen å bruke den gule til rødhet. Jeg vet at grønn er den fargen som nøytraliserer rødt, men som Monica sa kan det se litt unaturlig ut på huden og ja så mye dekkevne er strengt tatt ikke nødvendig til hverdags. :)

Martine

28.06.2012 kl.20:31
Haha, jeg trodde gul skulle være under øyene xP

Men nei, det funka mye bedre med rød !

Takk!

Ingvild

02.07.2012 kl.18:08
Martine: hihi, jepp det funker med rød :D Ingen årsak!

Write a comment