hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Følg meg på Twitter


05.04.2012
12:14

Jeg er på twitter, så om du vil kan du gjerne følge meg der. Jeg legger ikke ut spesielt mye sminke relaterte greier der, det er mer personlig. Så om dere vil bli bedre kjent med meg på en måte kan dere følge meg! 

7 comments

Marie

05.04.2012 kl.13:51
Gøy! Følger deg :)

Lene Christin

05.04.2012 kl.14:19
Twitter er kult, følger deg :)

Shamini

06.04.2012 kl.16:02
Følger deg allerede ;)

Ida

10.04.2012 kl.19:45
Elsker bloggen din, og elsker også twitteren din nå. :D Takk for at du delte den. :) Leste meg 1 år frem i den. :) Jeg vil bare si at jeg synes du er døds pen, og jeg har alltid vært misunnelig på deg fra jeg begynte å lese bloggen din. :) Du er også døds flink til å sminke deg/lage looker!! :D Jeg har alltid trodd du var døds populær og har guttene etter deg. Hver gang du feks har postet et sminkebilde fra dagen før, har jeg alltid trodd at det var fra når du var med masse venner eller fest. Når jeg leste twitteren din, føler jeg meg akkurat som deg!! Trodde jeg var den eneste loneren i verden.. Jeg som alltid har trodd du var så populær og hadde masse venner. Synes det er rart du ikke er det. :) Jeg ville gjerne vært venn med deg! :) Håper jeg ikke tolket twitteren feil.. i så fall, beklager det. Du kan godt slette denne meldingen om det ble litt for personlig for allmennheten.. :) Ja, jeg ville bare si deg dette. :) Du er ikke alene, føler/opplever det samme som deg.

Ingvild

10.04.2012 kl.21:15
Ida: Tusen takk for alle dine søte komplimenter! Jeg ble veldig smigret. Jeg tror kanskje du har tolket twitteren min litt feil, jeg har venner og mange av mine looks er fra da jeg har vært med venner og vært på fester, men så klart ikke alle. Jeg er ikke spesielt populær nei, men sånn er det bare, og det gjør meg egentlig ikke så mye. Jeg har fantastiske venner som jeg ikke ville byttet for noen ting. Men sant skal sies at jeg liker ofte å være for meg selv, jeg liker stillheten og at jeg slipper å anstrenge meg for å være med folk om du skjønner hva jeg mener. Men jeg elsker å være på fester med mine fine venner og der klarer jeg fullt og helt å være meg selv. Jeg er ikke spesielt utadvendt, men det har blitt mye bedre nå som jeg har funnet venner som er mer lik meg. Jeg klarer å være meg selv bedre nå enn før, men altså jeg har dårlige dager jeg også, men akkurat nå tenker jeg fremover og livet mitt er fint sånn som det er. :) Jeg tror jeg ofte overdriver litt på twitteren bare for å være morsom eller noe, håper ikke folk mener jeg prøver for hardt, men altså jeg skriver bare det jeg vil jeg. Og jeg er ofte ironisk eller sarkastisk når jeg tvitrer, håper folk skjønner det. Men tusen takk igjen for at du er så søt som sender meg dette! Veldig snilt av deg og jeg håper du klarer å komme ut av skallet ditt om det er det som er problemet ditt :)

Ida

10.04.2012 kl.21:26
Hei! Tusen takk for svar :) Det var veldig fint å høre at du har gode venner, og at du har det fint, det var bra jeg misforsto! :) Beklager at jeg misforsto. hihi, ja takk håper å komme ut av skallet mitt snart. :) Men jeg mener fortsatt det andre jeg skrev selvom om jeg misforsto :D

Ingvild

10.04.2012 kl.22:49
Ida: Hei! Ingen årsak. :D Det gjør absolutt ingenting at du misforstod. Og tusen takk igjen søte søte deg hihi :D

Write a comment