Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Sommerfavoritter - Sminkeprodukter


12.06.2012
12:39

Her kommer det første innlegget på en sommertag jeg har blitt med på. Gå til dette innlegget for å finne ut hva de andre spørsmålene går ut på og gjerne bli med!

I dette innlegget viser jeg mine 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren. Sant skal sies at jeg bruker svært lite sminke på sommeren. Jeg lar huden puste og smeller på litt solfaktor av noe slag, men når jeg bruker sminke så er dette de mest nødvendige og gode produktene.

 Mine topp 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren 

Isadora - Bronzing Powder 94 Matte Tan

Denne bronzeren liker jeg svært godt, fargen passer bra for meg og den er matt som jeg liker pga min fete hud som blir for glowy.
Kan kjøpes på Cubus/H&M, husker dessverre ikke prisen (siden den er rundt 150 år gammel, men finnes fortsatt)


Kryolan - Anti-shine Powder

Dette produktet er perfekt for meg med fet hud. Jeg bruker det hele året rundt, men mer på sommeren siden huden er mer fet da. Huden blir med en gang helt matt, men etter hvert ser huden normal ut, ikke for matt og heller ikke så veldig skinnende. Denne kjøpte jeg på allcosmeticswholesale.com, men jeg tror ikke den finnes der lenger, det finnes ander Kyrolan produkter der though. Så jeg aner ikke hvor du kan få tak i denne annet enn på ebay kanskje.

Isadora - Glossy Eyeliner 40 Chrome Black

Dere vet sikkert at dette er en favoritt uansett for meg. Jeg bruker sjeldent sminke om sommeren som sagt, men om jeg skulle brukt eyeliner hadde dette vært det beste alternativet. Den er vannfast og holder til evigheten. Bigsøs bruker den hele tiden, den holder lenge og gjennom vann og sol. Denne kan du kjøpe på Cubus/H&M for rundt 80 kr.

Viva La Diva - 3 in one eyes & spots Concealer

Denne er fin å ha på sommeren. Da kan jeg lett ta litt concealer under øynene på de MØRKE ringene mine og på diverse urenheter. Denne kan du kjøpe på Cubus for rundt 60 kr (tror jeg)

NYX - Blush Pinky

Dette er en fin blush for sommeren, den er lett og inneholder litt shimmer som ser fint ut på solbrun hud. Denne kan du kjøpe hos cherryculture.com for usle 28 kroner.

Denne sommertaggen er startet av beautyfuzz.com og heng deg på, skriv gjerne en link i kommentarfeltet om du blir med! 

3 comments

ALEXXIS

12.06.2012 kl.13:00
isodora puddre er oxo min favortitt:)

Nukki - All Things Girly

12.06.2012 kl.17:54
Herlige favoritter :-)

Monica

23.06.2012 kl.18:43
Flotte favoritter. ;) Pinky likte jeg fargen kjempegodt på :)

Write a comment

hits