hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Sommerfavoritter - Hårprodukter


13.06.2012
14:51

Dette er mitt andre innlegg for sommertaggen jeg har blitt med på. Denne gangen er det 3 must-have produkter for håret. Jeg bruker ikke så mye til håret heller jeg, tbh. Jeg klarte ikke en gang å finne 3 produkter som er must-have, let alone for sommeren. Når jeg ser igjennom andre sine skjønnhetsblogger så ser jeg hvor lite av slike ting jeg har i forhold til dem. De har liksom alle mulige slags serumer og ansiktskremer fra alle merker, så klart mange av de blir sponset med sånt, så det blir noe annet. Men jeg ser liksom ikke helt poenget i å kjøpe alt mulig, fordi jeg tror det sliter mer på håret/huden jo mer du bruker. Heia naturlig hår og hud!

Her er derimot to produkter jeg kommer til å bruke en del i sommer.

 Mine 3 must-have produkter for håret om sommeren 

 

Proffs - Moroccanoil (Arganoil)

Denne liker jeg godt. Jeg tar den på både med vått og tørt hår og den gjør håret mykt og fint. Den lukter i tillegg veldig godt. Jeg har ikke prøvd de dyre versjonene av moroccanoil, men jeg føler ikke jeg behøver det når jeg har denne. Den koster usle 49 kr for 50 ml og du kan kjøpe den på H&M.


PHC - Hair repair hair mask

Denne har jeg nylig kjøpt og har til nå vært bra, håret blir silkemykt og jeg håper etter hvert at den gjør håret mitt sterkere og ikke blir så fort slitt. Denne kan du kjøpe på Kicks for rundt 70 - 80 kr for 200 ml.

No comments

Write a comment