hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

hei


05.09.2012
17:10

Jeg har merket at "lesertallet" eller antall følgere har sunket i det siste. Det er så klart trist, men fullt forståelig siden jeg sjeldent blogger. Jeg vil unnskylde for at jeg blogger så sjeldent, (men alikevel ikke unnskylde siden det er min blogg og jeg bestemmer, haha). Jeg har hatt liten blogg lyst og kreativiteten har vært nokså lav i det siste. Jeg sier ikke at dette kommer til å forandre seg nå siden jeg skriver dette innlegget, jeg bare nevner til dere at jeg er her og hvis dere noen gang lurer på noe må dere ikke nøle med å spørre. Jeg tar meg heller ingen bevisst pause eller stopper med bloggen. Hvis dere vil ha mer sminke inspirasjon kan dere godt følge tumblr bloggen min makeupbeauty.tumblr.com , der reblogger jeg alt jeg syns er fint innen sminke og skjønnhet og svarer på eventuelle spørsmål.

Jeg orker sjeldent å lage looks som er vanligvis hva jeg poster her, så det jeg lurer på da er om dere har noen forslag til noe annet jeg kan snakke om, noe dere vil se, eller er looks det mest interessante? (fordi det syns nemlig jeg)
3 comments

dramaqueenenme

05.09.2012 kl.17:21
Du hadde sykt fin blogg <3 hadde blit så glad hvis du kommenterte på bloggen min <3

Lilly

07.09.2012 kl.16:02
Looks er nok det som er mest interessant ja, men om du er flink med kamera og slikt hadde det vært fint å se et par bilder en gang i blant! :)

Ingvild

07.09.2012 kl.16:54
Lilly: Takk for tips Lilly! :)

Write a comment