Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Viva La Diva Make Up Kit Eyes-Face & Cheek


26.09.2012
17:23

Jeg føler trangen for å skrive flere inlegg på denne bloggen nå fordi jeg har mistet så mange bloglovin følgere at det er helt horribelt! Men jeg er fortsatt veldig takknemlig for dere som fortsatt henger med, dere er best!

Her kommer et lite review av Viva La Diva sitt make up kit eyes-face & cheek. Dette er et skikkelig fint lite kit med mange herlige farger som passer bra i lag og andre mindre bra i lag. Alle øyenskyggene er skimmer i, og bronzeren har også litt skimmer, men ikke fullt så mye som de andre fargene.

Det jeg syns var rart med dette kitet var den bronse fargen, den passet bare så veldig dårlig inn med de søte andre fargene. Men bedre at det er noe der enn ingenting i det hele tatt. Jeg ble litt forelsket i de lyse/duse rosa og lilla fargene, de hadde vært helt perfekt for hverandre. Jeg må prøve å få laget en look med det to en gang. Jeg har dessverre ikke fått tid til å prøve disse på øynene enda, men det kommer!

Jeg brukte forresten en øyenskygge base under øyenskyggene slik at fargene blir litt sterkere. Jeg bruker alltid NYX eyeshadow base når jeg bruker øyenskygge, man må nesten bruke noe under får å få en sterk farge. Fargene var lette å ta av med sminkefjernerserviett, det ble ikke noe rosa igjen etter de sterke rosa fargene som ofte kan forekomme med sterke røde eller rosa farger. Det var med noen "koster" som bare var å kaste. Jeg prøvde de ikke engang, så det kunne godt vært en blush eller noe i midten i stedet for disse kostene, er det noen som bruker sånne koster som er med i sminken i det hele tatt, de er jo så uhyre små og dårlige.

Øverste rad:
Lys skimmer rosa
Lys skimmer lilla <3
Lys skimmer hvit (kald)
Knall skimmer rosa (varm) 

Nederste rad:
Knall skimmer blå
Knall skimmer rosa (blå/lilla undertoner/kald)
Dus skimmer grønn
Sterk skimmer bronse farget

Uten blits

Med blits

Resten av kitet:
Bronzer med hint av gullskimmer
Varm highlighter <3


photo / private

Så alt i alt likte jeg svært godt dette øyenskygge kitet med mange herlige farger. Highlighteren i dette kitet er også helt fantastisk fin på kinnbena!

Så ut i fra dette gir jeg dette kitet 5/6.

3 comments

Elizabeth Michelle

26.09.2012 kl.19:50
Veldig fine farger i dette kitet. Enig i det du skriver ;)

Evy

26.09.2012 kl.20:30
Jeg syns bronsefargen passer spesielt godt til alle fargene på nederste rad.

Hadde lett brukt den i globalen, og brukt en av de andre fargene på lokket.

Eller brukt bronsefargen på lokket, duset ut opp mot brynet, og en av de andre tre under øyet.

Lykke til!

Ingvild

26.09.2012 kl.20:49
Evy: Ja ja bra at folk har forskjellige meninger :D Jo takk du :)

Write a comment

hits