Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Viva La Diva Lipgloss Review


08.10.2012
16:29

Jeg fikk tre av disse lipgossene fra Viva La Diva og den siste Sweet Kiss kjøpte jeg selv for en god stund siden. Jeg liker godt lipglossene fra Viva La Diva med tanke på at jeg ikke liker så godt lipgloss. Det blir ofte så klissete, håret setter seg fast i den og det er bare mye styr. Her ser vi godt av de er ganske forskjellige, den jeg fikk fra VLD er mye mørkere og har gullkorn i seg, den jeg kjøpte (den nederste) er mye kaldere og lysere, med rosa korn i seg. Merkelig at de heter det samme når de faktisk er forskjellige, men det er like fine på spør du meg. Disse to er mye mer creamy enn de to første som er mer klissete. Jeg foretrekker creamy ovenfor klissete.

Sweet Kiss og Sweet Kiss med blits.

Hope er helt gjennomsiktig, mens magic night har litt mørk lilla farge i seg, men det merkes nesten ikke på leppene. Her ser du at den lengst til høyre er mye kaldere enn den ved siden av med samme navn.

photo / private

Alt i alt vil jeg med tanke på min mening om lipgloss gi lipglossene 4/6. De er tross alt ikke spesielt dyre, tror de koster rundt 65 kr og kan kjøpes på Cubus. 

No comments

Write a comment

hits