Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Vidimakeup.no - "Norges beste makeup shop"


18.10.2012
21:55

Hei,

Jeg ble kontaktet av et selskap som heter Vidiconsult for en liten stund siden, de driver en side de kaller vidimakeup. De ønsket å samarbeide med meg ved at jeg skriver sminketips på siden deres og skriver om dem slik at de får flere besøk på siden, i gjengjeld ved at jeg får noen fordeler som jeg kommer tilbake til senere og at de linker til min side på deres side.

Her står en fin forklaring av hva vidimakeup er. 

"Vidimakeup er en tjeneste hvor vi har samlet alle de beste nettbutikkene og makeupmerkene slik at du kan søke opp ditt merke og produkt og finne den beste prisen akkurat den uken du går tom! Hvorfor måtte gå inn på flere steder og sammenligne når du kan komme hit og få opp en pris direkte med link rett inn til din favorittbutikk!"

Vidimakeup.no har til nå funket bra for meg, den er kanskje litt rotete enda, men det kommer seg. De viser også til mange fine tilbud som jeg liker godt, jeg liker ikke å betale mer enn nødvendig som sikkert mange har skjønt til nå. På denne siden oppdager man mange andre nettbutikker som har generelt gode priser, det liker jeg!

Så ta en tur innom siden og finn gode tilbud!

 

No comments

Write a comment

hits