Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

februar 2012

Nytt


29.02.2012
17:08

Her er litt forskjellig nytt jeg har kjøpt den siste uken. 

Yes to tomatoes daily balancing moisturizerBeautybay.com
bareMinerals matte foundation lightBeautybay.comMAC blending brush 217Mac cosmetics store

Jeg har fortsatt en fuktighetskrem som er fra yes to (cucumbers), men den er straks tom så jeg bestilte en til som er mer egnet til min hudtype. Jeg bestilte også en ny foundation fordi jeg er redd den jeg har snart er tom, og det blir krise. Jeg fikk ei venninne av meg til å kjøp en mac kost til meg som jeg har ønsket meg den en stund, fordi jeg har ikke muligheten til å kjøpe mac produkter her. Takk Lovise! 

I still have more left from my previous yes to moisturizer (cucumbers), but it is almost empty so I ordered one, and this one suits my skintype better. I have also ordered a new foundation from bareMinerals, because I was afraid I would run out before I was able to get a new one. I got a friend of mine to buy me a mac brush which I've wanted for a while now, because I am not able to get mac products from where I live. Thanks Lovise!photo/private

Essie Cute As A Button


27.02.2012
17:51
photo/private

Todays look - Classic


23.02.2012
17:05

Eyes
NYX eyeshadow base
Coastal Scents 28 neutral palette
Make Up Store cake eyeliner
Lancome Doll Eyes mascara

Cheeks
NYX blush desert rose
Isadora bronzer matte tan 94
 
photo/private

New


23.02.2012
16:53

Tomme flasker H&M  kr49,50
Essie Help me grow Cubus kr139
Proffs Moroccanoil Cubuskr59
Heat protection Kickskr 130
L'oréal sublime bronze H&Mkr109
Face mask Lindexkr14,50 


photo/private

Todays look - Rocking The Glitz


22.02.2012
00:09

Jeg vet ikke helt hva som fikk meg til å ville lage dette, men jeg ville ha glitter, og grå er ikke så ofte man får se her på bloggen siden jeg elsker knall farger.

I don't really know what made me do this, but I wanted some glitter, and grey isn't really the color you see a lot here on this blog, because I love bright and bold colors.

Øynene/eyes
NYX eyeshadow base
MUS microshadow white
H&M eyeshadow grey
Coastal Scents shimmer palette (purple, black)
MUS cake eyeliner
NYX jumbo eyepencil black bean
Ardell lashes 105
Lancome Hypnose Doll Eyes mascara
Glitter fra hobbybutikk / Glitter from craft store 

Kinn/cheeks
MUS blush kiss on the cheek
Isadora bronzer 94

Leppene/lips
Viva La Diva Fudge, cream
Concealer photo/private

Review: Make Up Store Cake Eyeliner


20.02.2012
15:52

Make Up Store Cake Eyeliner
"Krukke" med vann/ jar with water
Eyelinerkost (tynn malerkost)/ eyelinerbrush (thin artpencil)

Først dypper jeg kosten i vannet og deretter oppi cake eyelineren og påfører den på øvre vippekant. 

The first thing I do is to take my eyelinerbrush and dip it into the water and then into the cake eyeliner to make it wet, and then apply it on the upper lashline.

Det jeg liker med denne eyelineren er at det er veldig lett å lage en fin tynn linje over lokket, men man kan også lage en tykk linje. Jeg liker også at den er helt matt. Det ser veldig bra ut med en gang man tar den på, men etter ca 6 timer vil det se ut slik som på bildet. Det kan hende det har noe med at min hud er så pass fet og at jeg bruker vann som "mixing liquid" og ikke noe som holder bedre. Men jeg er økonomisk av meg og vil ikke bruke mye penger på en sånn mixing liquid, enda i så fall.

Hvis jeg har mørk sminke rundt hele øyet funker nok denne eyelineren ganske bra, altså da gjør det ikke noe om det kommer ned litt svart siden det er svart der fra før. Denne eyelineren skulle vært vannfast, men det gir kanskje ikke mening siden jeg blander den med vann, hm.

What I like about this eyeliner is that it is easy to apply both a thin line and a thick line. I also like that it is completely matte.The eyeliner looks good right after I apply it, but after about 6 hours it'll look like the the picture below. It might have something to do with my oily skin, and that I use water instead of mixing liquid of some kind that would probably work better. But I don't really want to use my money on that right now, maybe in the future though.

If I'm going to have dark makeup around the whole eye, this eyeliner would probably look good. Because it doesn't matter if some of it gets down on the lower lashline since it's already dark there. This eyeliner should've been waterproof, but that might have been weird since I mix it with water, hm.


photo/private

4,5 ♥ / 6  ♥

Fewer blogposts


19.02.2012
16:50

Jeg skulle gjøre en sminke look her for leden, og det gikk rett til helvette for å si det på den måten. Jeg hadde egentlig ingen idé, jeg ville lage noe folk bare sa "WOW" til. Men slik ble det altså ikke. Jeg kan visst ikke tvinge på kreativiteten. Det er vel derfor det er en stund siden jeg i det hele tatt har laget noe innlegg. Jeg har ikke noe interessant å komme med og får ikke helt til sminkingen heller, så dere får bare vente. Og dere får bare leve med at jeg ikke skriver så ofte innlegg som de fjortis-hoesa. Akkurat nå har jeg ferie og det er jo en gyllen mulighet for å lage looks, så kanskje jeg kommer med noe en dag, kanskje ikke. Er det ikke gøy å leve i uvitenheten, litt spennende liksom?

I was about to do a makeup look a while ago, but that didn't go so well. I didn't really have an idea, but I just wanted people to be like "WOW" when they saw it. But that obviously didn't happen. I can't really force the creativity. That is probably why I haven't made a post in for ever. I don't have anything interesting to say and I can't really do my makeup properly lately, so you just have to wait. You just have to live with the fact that I'm not making posts like those blogbimbos. I have vacation right now so that's an opportunity to make looks, so I might make something one day, or not. Isn't is exciting to live by not knowing what's waiting for you?

POUT BABY, POUT!


photo/private

Todays look - Shimmery Gold


11.02.2012
12:12

Ikke noe spesielt å si om denne looken. Jeg har helt klart gjort lignende looks før, jeg bare kom ikke på noe spesielt å lage i går så jeg måtte bare hive på noe sminke. Men håper dere likte det!

I don't really have anything special to say about this look. I've definitely done something like this before, I just didn't come up with anything special yesterday so I just had to throw on some makeup. But I hope you like it!

Øynene/eyes
NYX eyeshadow base
CS metal mania palette
CS 28 neutral palette
CS 88 shimmer palette
Isadora glossy eyeliner
Ardell lashes 105
Lancome Mascara doll eyes

Kinn/cheeks
NYX blush desert rose
Isadora bronzer matte tan

Leppene/lips
Viva La Diva lipgloss sweet kissJeg kjøpe meg en sånn gullring til å ha i håret for en stund siden. Se så coooolt.photo/private

Favoritt merker og nettshopping


09.02.2012
17:33

Ei søt jente lurte på om jeg kunne skrive litt om mine favoritt merker og fortelle litt om hvilke sider som er bra å handle fra. Så da er det vel bare å begynne.

Coastal Scents

Det var her det begynte, på coastalscent.com . Jeg fant ut om 88 palettene og MÅTTE ha de så dette er en favoritt siden jeg begynte med sminking. Det er kjempe billig og det meste de har er bra. Øyenskyggene er helt fantastiske. Kostene er ganske gode, i alle fall noen av de. Jeg har et par favorittkoster fra CS. Jeg liker derimot ikke glitteret de har, altså de er fine men helt umulig å bruke.

NYX

NYX er en stor favoritt innen makeup. Jeg bare elsker produktene deres. Jeg har leppestifter, øyenskygger, øyenskyggebase og glitter der i fra. Alt er fantastisk. Leppestiftene er godt pigmenterte og de finnes i utallelige farger og nyanser. NYX kan du kjøpe hos cherryculture. Der er det meget billig og du finner en rekk andre billigbra merker der også.

Viva La Diva

Dette er også en favoritt innen makeup. Det er et svensk merke og jeg vil tro det finnes i alle Cubus butikker. Jeg har veldig mange av leppestiftene deres fordi de er bare drop-dead gorgeous. Så mange fine farger å velge i blant til en billig penge, og de ser fantastisk ut på leppene. Jeg har én øyenskygge fra Viva La Diva som jeg ikke har fått prøvd enda, men skal få gjort det en gang. Jeg swatchet den på hånda og det så bra ut. Fikk akkurat vite at Viva La Diva kan også kjøpes på nelly.com

Beautybay

Jeg digger denne nettsiden. Her finner du en hel rekke merker til en bra pris. Ikke bare sminke merker, men hud, hår og parfyme merker også. 

Ebay

Ebay er jo også en flott plass å finne bra og billige produkter, men man burde passe opp for falske produkter. Jeg har ikke opplevd dette selv, men jeg har hørt om folk som har det. 

Make Up Store Black Orchid


08.02.2012
19:46

Jeg var på utkikk etter en slik type leppestift en gang, og jeg fant en som oppfylte mange av de kravene jeg satt til en slik leppestift. Jeg kjøpte denne for en god stund siden, men jeg bare følte for å vise hvordan den ser ut på leppene og si at jeg anbefaler denne leppestiften. Fargen er nydelig, type plommerød.

I was looking for a lipstick like this ones, and I found one that I really liked. I bought this a while ago, but I felt like showing you now how it looks on the lips and giving you a recommendation. The color is beautiful, a type of plumred color.

Make Up Store - Black Orchid 170 kr
photo/private

Todays look - "I know what boys want"


04.02.2012
16:21

Jeg valgte å lage en look jeg lagde for en god stund siden igjen. Jeg ble fornøyd og syns denne type look kan passe alle.

I chose to remake a look I did a while ago. I was satisfied with how this turned out, and I believe this look can suit anyone. 

Øynene/eyes
Lime Crime eyeshadow primer
Too faced shadows "Heaven", "I know what boys want", "Erotica"
Too faced lava gloss eyeliner
Lancôme Mascara Doll Eyes
MUS cake eyeliner

Kinnene/cheeks 
Isadora bronzer matte tan
MUS blush kiss on the cheek

Leppene/lips
Viva la diva lipgloss sweet kiss 


photo/private

hits