Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

mars 2012

Todays look - Coral Reef


30.03.2012
21:04

Jeg følte for å være kreativ i dag, men jeg sminket bare det ene øyet, fordi jeg orket ikke bryet med hele ansiktet.

øynene
NYX eyeshadow base
CS original, metal mania, shimmer palette
Isadora glossy eyeliner
Deco collection blå eyeliner
Ardell lashes 105
Lancome Doll eyes mascara
photo/private

GOD PÅSKE forresten, håper dere spiser dere gode og feite på godteri og god mat denne uken! Kos dere på hytta, hjemme eller hvor enn dere er :)

Yesterdays look - A hint of orange


25.03.2012
16:59

Det er ikke ofte jeg bruker oransj i mine sminke looks, men i går ble det det! Håper dere liker det.

/ I don't wear orange as eyeshadow that often, but I chose to wear that yesterday. Hope you like it!

Øyene/eyes
NYX eyeshadow base
Coastal Scents metal mania / matte palette
MUS cake eyeliner
rimmel white eyeliner
Lancome mascara doll eyes 


photo/private

Minitutorial - Wearable St. Patrick's day look


18.03.2012
12:10

Produkter brukt:
NYX eyeshadow base, Coastal Scents Fall Festival Palette, Isadora glossy eyeliner, Lancome Doll Eyes Mascara

Steg 1.
Først tar du øyenskyggebasen og legger den over hele øyet, helt opp til brynbenet.  

Steg 2.
Så påfører du en mørke grønn øyenskygge sånn som dette.

Steg 3.
Så bruker du en blendingksot og blender ut alle harde kanter. 

Steg 4.
Så tar du en svart øyenskygge og legger den i den ytre v (outer v) og blender ut. 

Steg 5.
Påfør eyeliner og mascara and you are done! 


photo/private

Todays look - Wearable St. Patrick's day look


18.03.2012
00:18

Siden det er St. Patrick's day i dag måtte jeg jo lage en grønn look. Okey, den var kanskje ikke så veldig grønn, men den er grønn. 

Øynene
Coastal Scents Fall Festival palette
Isadora glossy eyeliner
Lancome Doll eyes mascara

Kinnene
Make Up Store blush kiss on the cheek
Isadora matte tan 94 


photo/private

Hverdagssminke rutine


17.03.2012
13:18

Jeg har sikkert blitt spurt om hvilken sminke jeg bruker til vanlig, så her er i alle fall et innlegg om det. Dette er forresten det som funker for meg, alle har jo forskjellige sminke rutiner. 

På det øverste bildet har vi alle produktene og kostene jeg bruker.

Først begynner jeg med denne trio concealeren fra Viva La Diva. Jeg bruker den røde under øynene, fordi det røde dekker det blå/lilla under øynene. Så bruker jeg den nøytrale/lyse over det røde og på det øvre lokket fordi jeg er veldig mørkt rundt øynene. Så bruker jeg den gule på kviser og røde flekker i ansiktet, fordi gult dekker det røde. For meg funker dette i alle fall.

Kan kjøpes hos Cubus

For at concealeren skal sitte tar jeg på dette pudderet, det er et gjennomsiktig pudder som jeg også bruker til å få vekk skinnende t-zone.

Pudderet kan sikkert kjøpes hos Ebay. Jeg kjøpte det på allcosmeticswholesale.com, men jeg sjekket og de har den ikke lenger.

Så bruker jeg dette pudderet fra bareMinerals i fargen Light til hele ansiktet. Denne gjør at huden min blir mye jevnere. Jeg bruker en veldig god coastal scents kost til dette.

Pudderet kan kjøpes hos beautybay.com
Kost kan kjøpes hos coastalscents.com

Så bruker jeg denne bronzeren (isadora matte tan 94) til kinnbena, får å forme ansiktet litt. Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan jeg gjør dette med bronzer, fordi jeg ser så mange som gjør veldig feil. Kosten er perfekt til akkurat mitt bruk av bronzer(MAC 134)

Pudderet kan kjøpes hos Cubus/H&M
Kost kan kjøpes på MAC butikker/Ebay

Så bruker jeg en dæsj med blush for å gjør ansiktet mitt litt friskere. Blush fra NYX i fargen Desert Rose, dette må være favoritt blushen min. Kosten jeg bruker til dette er fra Ecotools.

Blush kan kjøpes hos cherryculture.com
Kost kan kjøpes på apotek1

Så er det tid for øyenbrynene. Jeg har et innlegg om hvordan jeg former øyenbrynene, det er bare å trykke her for å komme til innlegget. Det er ikke HELT sånn jeg gjør det nå, men noe i den dur. Kostene jeg bruker er helt perfekte til mitt bruk. Den lyse bruker jeg til å fylle og den svarte bruker jeg til å forme ytterst i kantene og på det tynneste.

Øyenskyggen fikk jeg i et blad en gang. Så jeg aner ikke hvor man kan kjøpe det, om det i den hele tatt fortsatt finnes.
Svart kost kan kjøpes på coastalscents.com
Lys kost (ecotools) kan kjøpes på apotek1

Last but not least, mascara. Jeg bruker for øyeblikket Lancomê Hypnôse Doll Eyes, som jeg er nokså fornøyd med. Først bruker jeg vippetang så påfører jeg mascaraen. Jeg bruker vippetangen når mascaraen har tørket også, men hysj ikke si det til noen. Det er en dårlig vane, og det får vippene til å se fabulous ut.

Mascaraen kan kjøpes hos Kicks
Vippetangen kan kjøpes hos Cubus

photo/private

Det var det. Jeg håper dere setter pris på dette innlegget og finner det på en eller måte hjelpsomt. Peace out.

Min hudpleie rutine


13.03.2012
23:08

Dette bruker jeg hver morgen og kveld:

Først vasker jeg ansiktet mitt med denne. Jeg liker denne veldig godt fordi jeg føler at huden min blir helt ren og at all overflødig olje forsvinner. Anbefales! Og denne såpa varer i sann rundt 10 år før den er brukt opp.


Så tar jeg på en fuktighetskrem som er tilpasset til min hudtype, som er av type fet. Denne har jeg ikke fått prøvd så mye enda, men til nå så liker jeg den. Den har kanskje en litt rar lukt, men det blir man vant til. Den er også veldig drøy i bruk, så den varer nok en stund.


Jeg bruker ikke så mye produkter på huden lenger, jeg har tonet det ned nå som huden min har blitt bedre. Før brukte jeg alt mulig rart for at huden min skulle klarne opp, men det som jeg tror hjalp var å slutte å bruke så mye produkter av type vasking og av type sminke.

 

Her er andre ting jeg bruker litt sjeldenere:

Til venstre er en fuktighetskrem jeg brukte før tomat fuktighetskremen, og jeg tror faktisk jeg likte den med agurk best, den er for sensitiv hud. Til høyre er det en ansiktsmaske som jeg liker veldig godt, den lukter faktisk akkurat det samme som tomat fuktighetskremen min, som tyder på at alt fra samme grønnsak i dette merket lukter det samme. 

Denne er snerten. Den bruker jeg om jeg har en kvise eller to som bare MÅ roe seg ned. Tar på en liten dæsj på kvisen på kvelden og sover med det. Funker egentlig bra. Kvisen blir ikke borte, men HELT klart redusert og ikke så WOW. uknow?Denne er jeg tom for atm, og jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe en til med det første. Jeg har tenkt på den MD formulations ansikt og kropp rensen en stund nå og kommer sikkert til å kjøpe den så snart som mulig. Noen som har prøvd den før? Og den under er også noe jeg kan finne på å bruke, men jeg tror kanskje den gjør at huden bare blir mer flassete.


photo/private

/I decided to not write all of this in english, but it is just about my skincare routine and that I don't use that much now than what I did before because my skin has cleared up a little. 

Todays look - Soft metallic burgundy


10.03.2012
12:16

Øynene/eyes
NYX eyeshadow base
Coastal Scents Metallic palette
Smashbox kiss 'n tel
Make Up Store blush kiss on the cheek
Isadora glossy eyeliner
Lancome doll eyes mascara
Rimmel white eyeliner

Kinn/cheeks
Isadora bronzer matte tan
NYX blush desert rose

Leppene/lips
Make Up Store lipstick Bare 


photo/private

hits