hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

juni 2012

Borte noen dager


28.06.2012
11:49

Jeg ville bare fortelle dere at jeg blir borte noen dager. Jeg skal til Oslo en tur, på Kollenfesten og kose meg. (Kanskje noen av dere som også skal på Kollenfestivalen?) Så da blir det noen dagers ferie fra bloggen til jeg kommer tilbake. Når jeg kommer tilbake har jeg tenkt til å prøve meg på mer kreative ekstreme looks og ikke bare sånn som jeg alltid gjør. Det er ikke internett der jeg skal være så det blir litt ferie for alt som heter sosiale medier, det blir kanskje litt befriende, fordi jeg er alltid på dataen eller på mobilen, alltid oppdatert på twitter, instagram, facebook osv.

Men i så fall så ønsker jeg dere alle en fantastisk fin sommer, og håper dere koser dere på ferie! 
photo/private

Hva skal dere i sommer? 

Makeup look - Dark Shimmery Cyan


26.06.2012
21:39

Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan kameraet mitt funker for tiden, eller det har sikkert vært sånn hele tiden, men akkurat nå merker jeg det irriterer meg. Kameraet velger selv om bildene skal bli mørke og gråe eller lyse og glatte. Det er vanskelig å vise hvordan sminken egentlig ser ut når kameraet skal oppføre seg sånn. Jeg prøver å redigere bildene slik at de blir noen lunde authentic though.

Denne gangen gjorde jeg en mørk turkis/sjøgrønn look, jeg så noe på MakeupBee som inspirerte meg til å bruke disse fargene. Men dere, jeg tror virkelig jeg trenger annen inspirasjon enn den jeg får, fordi fo reals så gjør jeg akkurat det samme hver gang bare med forskjellige farger. Ja ja, håper dere liker det i alle fall. Og btw så virker det som bloggen min har mistet litt følgere i det siste (kan ha noe med at jeg sjeldent blogger), få kommentarer og få views, jeg syter ikke, men det er litt trist. However, jeg har fortsatt noen faste lesere som jeg er virkelig glad for at fortsatt følger med, dere assa. 

Coastal Scents 88 ultra shimmer palette
Coastal Scents 88 original palette
Isadora glossy eyeliner
Ardell lashes 105
Viva La Diva glitter eyeliner petroleum green
NYX black eyeliner
MUS lipstick bare
H&M lipgloss 


photo/private

Makeup look - Silvery Blue


25.06.2012
19:49

En one-eye-look for dere. Lenge siden jeg har gjort noe med sølv eller blå så jeg tenkte, hvorfor ikke?

Sleek i-Divine Acid palette
CS 88 shimmer palette
H&M dipliner
MUS cake eyeliner
Rimmel white eyeliner
Depend Lashes
Isadora Precision mascara
NYX blush pinky 


photo/private

Forresten, disse depende øyenvippene er fryktelig dårlige. De har en veldig tykk og hard kant som er umulig å forme. Så jeg anbefaler å kjøpe øyenvipper med tynn bøyelig gjerne gjennomsiktig kant.

Sommerfavoritter - Summer flowers


17.06.2012
16:31

Siste innlegget i denne taggen. Her har jeg ikke laget min favoritt sommerlook for sommeren fordi den er så å si uten sminke, som sagt bruker jeg ytterst sjeldent sminke på sommeren. Her har jeg heller laget en look inspirert av sommerfarger. Og denne ligner SÅ KLART på alt annet jeg har gjort sorry.

Coastal Scents 88 original palette
Make Up Store cake eyeliner
Isadora precision mascara
Rimmel White eyeliner 


photo / private

Sommerfavoritter - Sommersanger


15.06.2012
14:13

Reunion - M83

musicnodes

Take A Walk - Passion Pit
 
musicnodes
 

R U Mine - Arctic Monkeys

musicnodes
Islands & Shores - Deportees

musicnodes
 

Howlin' For You - The Black Keys

musicnodes

Sommerfavoritter - "Beach Bag"


14.06.2012
12:10

Dette er min tredje post i denne sommertaggen laget av Malin beautyfuzz.com. Denne handler om hva det viktigste i min beach-bag er. Jeg trenger ikke ha med meg så altfor mye, så det jeg har med meg er vel litt obvious og det ALLE andre også har med seg uansett. However, her er fire ting jeg MÅ ha med.

 Hva må du ha i "beach-bagen" din når du skal på stranden? iPhonenen min er svært nødvendig på grunn av musikk og kamera for det meste. Jeg må ha musikk på stranda og i morgen skal jeg legge ut mine 5 favoritt "sommer"sanger. Det er ikke sikkert det bare blir sommersanger, det blir vel bare mine 5 favoritt sanger atm. Kamera er også supert å ha på stranda og iPhone 4s har bra kamera vil jeg si.

Solkrem er alltid viktig, solbrent hud suger.

Vann er viktig. Det er forresten bilde av Vitamin Well vann, men det er bare vanlig vann i, jeg bare liker så godt flaska.


Solbriller er også et must. Disse er fra H&M og finnes sikkert ikke lenger.

Disse innleggene er tydligvis litt uinteressante, men jeg har i alle fall noe å gjøre ved å lage disse. 

Sommerfavoritter - Hårprodukter


13.06.2012
14:51

Dette er mitt andre innlegg for sommertaggen jeg har blitt med på. Denne gangen er det 3 must-have produkter for håret. Jeg bruker ikke så mye til håret heller jeg, tbh. Jeg klarte ikke en gang å finne 3 produkter som er must-have, let alone for sommeren. Når jeg ser igjennom andre sine skjønnhetsblogger så ser jeg hvor lite av slike ting jeg har i forhold til dem. De har liksom alle mulige slags serumer og ansiktskremer fra alle merker, så klart mange av de blir sponset med sånt, så det blir noe annet. Men jeg ser liksom ikke helt poenget i å kjøpe alt mulig, fordi jeg tror det sliter mer på håret/huden jo mer du bruker. Heia naturlig hår og hud!

Her er derimot to produkter jeg kommer til å bruke en del i sommer.

 Mine 3 must-have produkter for håret om sommeren 

 

Proffs - Moroccanoil (Arganoil)

Denne liker jeg godt. Jeg tar den på både med vått og tørt hår og den gjør håret mykt og fint. Den lukter i tillegg veldig godt. Jeg har ikke prøvd de dyre versjonene av moroccanoil, men jeg føler ikke jeg behøver det når jeg har denne. Den koster usle 49 kr for 50 ml og du kan kjøpe den på H&M.


PHC - Hair repair hair mask

Denne har jeg nylig kjøpt og har til nå vært bra, håret blir silkemykt og jeg håper etter hvert at den gjør håret mitt sterkere og ikke blir så fort slitt. Denne kan du kjøpe på Kicks for rundt 70 - 80 kr for 200 ml.

Sommerfavoritter - Sminkeprodukter


12.06.2012
12:39

Her kommer det første innlegget på en sommertag jeg har blitt med på. Gå til dette innlegget for å finne ut hva de andre spørsmålene går ut på og gjerne bli med!

I dette innlegget viser jeg mine 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren. Sant skal sies at jeg bruker svært lite sminke på sommeren. Jeg lar huden puste og smeller på litt solfaktor av noe slag, men når jeg bruker sminke så er dette de mest nødvendige og gode produktene.

 Mine topp 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren 

Isadora - Bronzing Powder 94 Matte Tan

Denne bronzeren liker jeg svært godt, fargen passer bra for meg og den er matt som jeg liker pga min fete hud som blir for glowy.
Kan kjøpes på Cubus/H&M, husker dessverre ikke prisen (siden den er rundt 150 år gammel, men finnes fortsatt)


Kryolan - Anti-shine Powder

Dette produktet er perfekt for meg med fet hud. Jeg bruker det hele året rundt, men mer på sommeren siden huden er mer fet da. Huden blir med en gang helt matt, men etter hvert ser huden normal ut, ikke for matt og heller ikke så veldig skinnende. Denne kjøpte jeg på allcosmeticswholesale.com, men jeg tror ikke den finnes der lenger, det finnes ander Kyrolan produkter der though. Så jeg aner ikke hvor du kan få tak i denne annet enn på ebay kanskje.

Isadora - Glossy Eyeliner 40 Chrome Black

Dere vet sikkert at dette er en favoritt uansett for meg. Jeg bruker sjeldent sminke om sommeren som sagt, men om jeg skulle brukt eyeliner hadde dette vært det beste alternativet. Den er vannfast og holder til evigheten. Bigsøs bruker den hele tiden, den holder lenge og gjennom vann og sol. Denne kan du kjøpe på Cubus/H&M for rundt 80 kr.

Viva La Diva - 3 in one eyes & spots Concealer

Denne er fin å ha på sommeren. Da kan jeg lett ta litt concealer under øynene på de MØRKE ringene mine og på diverse urenheter. Denne kan du kjøpe på Cubus for rundt 60 kr (tror jeg)

NYX - Blush Pinky

Dette er en fin blush for sommeren, den er lett og inneholder litt shimmer som ser fint ut på solbrun hud. Denne kan du kjøpe hos cherryculture.com for usle 28 kroner.

Denne sommertaggen er startet av beautyfuzz.com og heng deg på, skriv gjerne en link i kommentarfeltet om du blir med! 

TAG: Sommerfavoritter


12.06.2012
11:02

Jeg så på Malin sin blogg, beautyfuzz.com at hun har startet en tag, og jeg ville gjerne henge meg på fordi bloggen min har vært død i det siste. Derfor tenkte jeg at dette var en gyllen mulighet til å gjøre bloggen litt mer aktiv. Jeg har ufattelig lite å gjøre for tiden, siden jeg har så å si sommerferie og ingen jobb.

Her er de forskjellige spørsmålene og jeg kommer til å lage ett innlegg per spørsmål, så mye å glede seg til fremover!

 Dine topp 5 favoritt sminkeprodukter for sommeren 
 Dine 3 must-have produkter for håret om sommeren
 Hva må du ha i "beach-bagen" din når du skal på stranden?
 Hva er dine favoritt sommersanger (max 5 sanger)?
 Lag din favoritt sminkelook for sommeren

Jeg tagger forresten alle som vil være med! 

Todays look - Casual


05.06.2012
14:56

Jeg føler at denne looken fikk frem fargen på øynene mine mer enn vanlig.

Coastal Scents 28 neutral palette
Make Up Store cake eyeliner
Isadora Precision mascara photo/private

Makeup look - Sunrise By The Ocean


01.06.2012
17:52

Jeg føler at alt jeg lager ser helt likt ut. Spesielt denne looken minner meg om flere ting jeg har gjort. Det kan ha noe med at jeg sminker bare meg selv, og jeg ser uansett lik ut, eller at jeg bruker de samme teknikkene på alle mine looks, men dette får bare være.

Coastal Scents 88 original palette
Sleek i-divine acid palette
Make Up Store cake eyeliner black
Isadora precision mascara
rimmel white eyeliner
Make Up Store lipstick Bare
NYX blush desert rose