Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

juli 2012

Todays look - Winged Liner


30.07.2012
10:16

I dag skal jeg og familien på Liseberg og jeg gleder meg som en åtte år gammel gutt. Dette er forresten dagens sminke.

Isadora glossy eyeliner
Isadora precision mascara
MUS blush Kiss on the cheek
FACE stockholm higlighter Sympathy
MAC lustre lipstick Pretty Please
photo / private / iphone

Nailpolish Gina Tricot Bright Peack


24.07.2012
19:27

Hei søte dere! Jeg er i Sverige for øyeblikket og har heldigvis nett. Jeg kommer ikke til å oppdatere spesielt mye, fordi mine oppdateringer er vanligvis sminkelooks som jeg ikke kommer til å gjøre så mye av her nede. Jeg skal være her i to uker og kommer for fullt tilbake i august. Gled dere, fordi jeg har fått litt inspirasjon i det siste. Jeg kommer sikkert også til å kjøpe litt sminke her nede, spesielt i Gøteborg, og det får meg alltid i sminkehumør. 

Vet dere forresten om noen sminkebutikker jeg må besøke i Gøteborg?

Her er en lakk jeg kjøpte på Gina Tricot som heter Bright Peach, nydelig lakserosa sommerlakk.


photo/private

Ha fortsatt en fin sommer og håper dere koser dere! 

Nytt fra Yves Rocher


13.07.2012
14:29

Mamma bestillte en hel del greier fra Yves Rocher og da fikk jeg og velge ut noe jeg ville ha. Jeg valgte en leppestift og en øyenskygge, så fikk jeg også noen BITTEsmå prøver på flere leppestifter.Denne leppestiften jeg kjøpte var nesten helt usynelig, men veldig fin og shimmery.

photo/private

Makeup look - Inspired by Dots


12.07.2012
22:42

Jeg ble inspirert av en annen sminkeblogger med denne looken, jeg gjorde omtrent det samme, syns derimot hennes ble endel bedre. Men det var gøy å prøve, du finner bloggen hennes her, og du ser looken hennes i headeren. Min så mye brunere ut enn det den skulle være, den skulle i grunn være helt svart og mye sterkere, tror kanskje jeg burde invistere i en SVARTERE svart farge, fordi jeg merker ofte at mine sminkinger ikke blir like svarte/drøye. En svartsvartsvart øyenskygge å anbefale?

MUS eyeshadow white
Smashbox eyeshadow palette
MUS cake eyeliner black
H&M lashes
Isadora precision mascara
Too Faced eyeshadow Leading Lady (highlighter, oppå kinnbenet)
Too Faced eyeshadow Erotica (bronzer, under kinnbenet)
Viva La Diva lipstick 18 fudge og cake eyeliner på leppene


photo/private

Ciaté Jewel


12.07.2012
22:09

Mistet sløyfen og neglelakken ser mye bedre ut på ekte, for realsies. Jeg brukte Essie Bangle Jangle under denne søte glitter lakken, Jewel fra Ciaté.
photo/private

8 likes


11.07.2012
15:45

tror jeg vinner jeg..

Haha, nei da det skjedde akkurat hva jeg trodde. Men men det ble i alle fall en look ut av det som jeg ble fornøyd med. Syns derimot at looken min fortjener litt mer enn åtte likes, haha.

Rett over til noe annet, jeg sendte forresten en mail til Viva La Diva om de ville sponse meg i bytte mot at jeg skriver reviews, har konkurranser og snakker om merket. De har ikke svart enda, men håper på svar snart. Dette ville vært en fin mulighet til å friske opp bloggen litt også, men det kommer sikkert ikke til å skje, men det er da lov å håpe! :)

Ha en fortreffelig dag videre!

Makeup look - Tropical Island


09.07.2012
23:43

Makeupbee har en konkurranse i gang, og den går ut på å lage en tropical look. Dette er min tolkning av "tropisk". Jeg tenkte meg noe som på dette bildet og sminken er lagd ut i fra fargene på bilder som dette. Jeg vil gjerne at dere skal stemme på meg i denne konkurransen fordi premien er Inglot produkter som er UMULIG å få tak i her og på internett så plis plis plis. Jeg kommer neppe til å vinne siden de samme vinner hver gang, og looken min ble ikke sånn veldig WOW, if you know what i'm sayin', men det hadde vært fint om jeg kom høyt oppe på lista i så fall, takk på forhånd! 

Stem på meg ved å trykke her og trykk luv til venstre på sidaCoastal Scents 88 original palette (blå og grønn eyeliner)
Coastal Scents fall festival (lys gull eyeliner)
NYX jumbo eyeliner milk
Grimas lashes 103
Coastal Scents glitter fairy dust
NYX black label lipstick India
MUS blush kiss on the cheek

Det lyse blået skal representere den klare sjøen og det mørke blåe skal være himmelen, og med fairty dust oppå skal det være enten stjerner eller skyer. Den beige eyelineren skal være sandstranden og det grønne skal representere palmene og den fine tropiske skogen. Legg også merke til denne lille detaljen, de oransje undervippene, nesten umulig å se, men tenkte jeg burde ha litt flere farger.

photo/private

Plis stem!

Makeup look - Violet Pom Poms


05.07.2012
18:51

Noe litt mer utenom det vanlige, jeg ble i grunn ganske fornøyd med denne sminkelooken. Den hadde mange detaljer jeg likte, og dette har jeg kommer på helt ut av mitt eget hode, jeg bare gjorde noe på en måte. Jeg brukte mange forskjellige produkter også for å lage flere detaljer. Bare for å advare dere her og nå, så kommer det en del bilder. Dette er fordi jeg ville vise frem alle detaljer i forskjellige vinkler. Sminken minte meg litt om cheerleading så da ble det pom poms i tittelen, hihi.

Øynene:
NYX eyeshadow base
MUS eyeshadow white
Coastal Scents original palette (matt lilla og blå "eyeliner/mascara" nede vippene)
MAC eyeshadow young punk (crease)
Rimmel white eyeliner
Lime Crime eyeshadow Twilight (under øyet)
Viva La Diva glitter eyeliner (blå dotter)
Star Gaze glitter shaker (rosa dotter)
Coastal Scents eyeshadow fairy dust (brynbenet, øyekroken)
Ben Nye mixing liquid
Grimas false lashes 103

Kinnene:
Isadora bronzer matte tan 94
NYX blush desert rose
Lime Crime eyeshadow Twilight
Inglot eyeshadow gull/lilla glitterstøv (som highlighter)

Leppene:
Lime Crime lipstick D'lilac
Viva La Diva lipstick Hard Rock Sweetie
Viva La Diva lipgloss sweet kiss Det jeg ble mest fornøyd med var under øynene, det lilla glitteret med den blåe "mascaraen" syns jeg så bra ut. Som mascara dyppet jeg en mascarakost (uten noe på) i mixing liquid og dabbet den nedi blå øyenskygge og slik ble det. Den blåe eyeliner er den samme øyenskyggen.
photo/private

Innkjøp fra Oslo


02.07.2012
19:11

Jeg var på Esthetique på glassmagasinet og kjøpte MAC produkter. Vi fant også en sminke butikk som var himmelen for meg, den het Visage Make Up Store og ligger på youngstorget om det sier dere noe. Denne butikken var helt herlig, de hadde nesten alt. De hadde merker som NYX, Ben Nye, Grimas og masse teatersminke greier som var spennende å se! Dit må jeg dra hver gang jeg er der nede, det er alt for sjeldent though, men guri for en herlig butikk!

Esthetique
MAC Lustre Lipstick Pretty Please 175 ,- 
MAC Mineralize Eyeshadow Young Punk 185 ,-

Visage
Ben Nye LiquiSet waterproof mixing liquid 65 ,-
Grimas Eyelashes 75 ,-
Star Gazer Pastel Diamonte 45 ,-
Star Gazer glitter shake 35 ,-
Ciaté nailpolish jewel 99 ,- Grimas Eyelashes 75 ,- Helt nydelige øyenvipper som ser mer naturlig ut enn andre øyenvipper (hvis du ser bort i fra at de er kjempelange)

MAC Mineralize Eyeshadow Young Punk 185 ,- GORGEOUS!Star Gazer glitter shake 35 ,- FAB glitter, gleeeeder meg til å prøve!Ben Nye LiquiSet waterproof mixing liquid 65 ,- Jeg har lett etter en mixing liquid en stund og her fant jeg en fra Ben Nye. Jeg har ikke hørt noe om den er bra eller ikke, men jeg får bare prøve.Star Gazer Pastel Diamonte 45 ,- Mega søte rhinestones, jeg har lett etter sånne en stund også, men har aldri funnet noen som var perfekt. (men det var disse)MAC Lustre Lipstick Pretty Please 175 ,- Fin leppestift som ikke har spesielt mye farge men mest lysrosa glitter, den er kjempefin på.Ciaté nailpolish jewel 99 ,- Jeg tenkte jeg skulle kjøpe caviar neglelakk, men det ble det ikke noe av, så da ble det denne i stedet. Seeee så fin, jiik. Klarer nesten ikke å vente med å ta den på!


photo/private

Makeup look - Traveling


02.07.2012
18:51

Jeg rakk ikke å legge ut sminke looken jeg hadde på meg når jeg skulle dra så jeg legger det heller ut nå.

Coastal Scents Fall Festival Palette
Isadora glossy eyeliner
Isadora precision mascara 
photo/private

hits