hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

september 2012

Yesterdays look - Hot Pink


30.09.2012
13:32

Øynene
NYX eyeshadow base
CS 28 neutral palette
Viva La Diva dipliner
Ardell 105 lashes

Kinn
NYX blush desert rose
Viva La Diva bronzing pearls 

Leppene
NYX lippencil dolly pink
NYX matte lipstick shocking pink 


photo / private

Viva La Diva Make Up Kit Eyes-Face & Cheek


26.09.2012
17:23

Jeg føler trangen for å skrive flere inlegg på denne bloggen nå fordi jeg har mistet så mange bloglovin følgere at det er helt horribelt! Men jeg er fortsatt veldig takknemlig for dere som fortsatt henger med, dere er best!

Her kommer et lite review av Viva La Diva sitt make up kit eyes-face & cheek. Dette er et skikkelig fint lite kit med mange herlige farger som passer bra i lag og andre mindre bra i lag. Alle øyenskyggene er skimmer i, og bronzeren har også litt skimmer, men ikke fullt så mye som de andre fargene.

Det jeg syns var rart med dette kitet var den bronse fargen, den passet bare så veldig dårlig inn med de søte andre fargene. Men bedre at det er noe der enn ingenting i det hele tatt. Jeg ble litt forelsket i de lyse/duse rosa og lilla fargene, de hadde vært helt perfekt for hverandre. Jeg må prøve å få laget en look med det to en gang. Jeg har dessverre ikke fått tid til å prøve disse på øynene enda, men det kommer!

Jeg brukte forresten en øyenskygge base under øyenskyggene slik at fargene blir litt sterkere. Jeg bruker alltid NYX eyeshadow base når jeg bruker øyenskygge, man må nesten bruke noe under får å få en sterk farge. Fargene var lette å ta av med sminkefjernerserviett, det ble ikke noe rosa igjen etter de sterke rosa fargene som ofte kan forekomme med sterke røde eller rosa farger. Det var med noen "koster" som bare var å kaste. Jeg prøvde de ikke engang, så det kunne godt vært en blush eller noe i midten i stedet for disse kostene, er det noen som bruker sånne koster som er med i sminken i det hele tatt, de er jo så uhyre små og dårlige.

Øverste rad:
Lys skimmer rosa
Lys skimmer lilla <3
Lys skimmer hvit (kald)
Knall skimmer rosa (varm) 

Nederste rad:
Knall skimmer blå
Knall skimmer rosa (blå/lilla undertoner/kald)
Dus skimmer grønn
Sterk skimmer bronse farget

Uten blits

Med blits

Resten av kitet:
Bronzer med hint av gullskimmer
Varm highlighter <3


photo / private

Så alt i alt likte jeg svært godt dette øyenskygge kitet med mange herlige farger. Highlighteren i dette kitet er også helt fantastisk fin på kinnbena!

Så ut i fra dette gir jeg dette kitet 5/6.

Yesterdays look - Shiny Burgundy


23.09.2012
18:48

Produkter brukt:
NYX eyeshadow base
CS fall festival palette
CS 28 neutral palette
Viva La Diva dipliner
Isadora precision mascara
Ardell lashes 110

NYX blush desert rose
Viva La Diva highlighter
Viva La Diva bronzer pearls

Viva La Diva lipstick fudge 18 


photo / private

Produkter fra Viva La Diva


20.09.2012
14:43

Hei alle! 

Endelig i dag kom pakken fra Viva La Diva, jeg spurte en stund tilbake om de ville sponse meg med litt produkter og det ville de. Det tok en god stund før jeg fikk svar, men plutselig var tingene i posten. Skal vel skrive om noen av produktene når jeg har fått prøvd de. :)

Lipgloss 22 hope
Lipgloss 16 magic night
Lipgloss 5 sweet kiss (denne har jeg fra før, eller i alle fall en i samme navn. Men de er faktisk ikke helt like. Jeg skal vise dere forskjellen en gang)

Peeling stick soft lips mint

Make up kit eyes-face & cheek

Bronzing pearls

Neglelakk 138 (mint)
Neglelakk 135 (rødoransje)
Neglelakk 137 (rosa) 
photo / private

Gleder meg kjempe mye til å prøve disse produktene, spesielt den rødoransje neglelakken. Wow, den var helt fantastisk fin. Highlighteren i det kitet også var helt nydelig, klarer ikke vente!

Tusen takk til Viva La Diva.

Yesterdays look - Infinity


15.09.2012
12:44

Produkter som er brukt:

NYX eyeshadow base
Coastal Scents 88 original palette
Viva La Diva dipliner
Grimas lashes 103
MUS lipstick Bare
Isadora bronzer matte tan 94
NYX blush desert rose
FACE highlighter sympathy 
photo/private

Noen av mine gamle favoritter


11.09.2012
22:00

Jeg kom over noen av mine gamle looks tidligere og følte for å lage et innlegg om mine tidligere goodies. Jeg merket at jeg hadde en god periode en gang, den er dessverre over. En periode med mye glitter, farger og alt mulig fint! Nå har jeg virkelig blitt kjedelig og bruker bare undaring(e) looks når jeg skal ut in public, men jeg burde virkelig få igjen gnisten, sånn jeg tørr å gå ut med mye farger og glitter.

Jeg fikk forresten veldig lyst til å lage looks med glitter på hele lokket også en eller annen farge over, det har jeg tydligvis gjort et par ganger hvor jeg har vært svært fornøyd, så det tror jeg må bli neste prosjekt!Bildet under har faktisk fått over 20 000 notes (likes, reblogs) på tumblr. Det er helt insane! Det var dessverre ikke jeg som la ut det som fikk så mange notes, men hallo det er meg! 


photo / private

Tutorial - Eggplant


08.09.2012
00:38

Her kommer en tutorial på eggplant looken jeg la ut tidligere. Noen etterlyste en tutorial på tumblr så da legger jeg den like så greit ut her også. Jeg brukte som sagt to av coastal scents palettene mine, original og ultra shimmer. Ble litt kluss med tallene her, men orker ikke forandre på det, nr 4 er egentlig 3 og omvendt.

Enjoy.Steg 1:

Legg en lys hudfarget øyenskygge innerst på øyet.

Steg 2:

Legg en shimmery lys brun farge på midten av lokket.

Steg 3:

Legg en mørk matt brun farge i den ytre v, her er det veldig viktig og blende godt fargen ytterst.

Steg 4:

Legg en sjokolade brun øyenskygge på midten og blend ut.

Steg 5:

Legg en brunlilla øyenskygge i den ytre v over den andre fargen og blend til du får en jevn fin farge. Blend opp og litt rundt fargene på midten, men ikke helt bort til det lyseste.

Steg 6:

Legg en svart eyeliner og påfør mascara så er du ferdig med øyensminken.


photo / private

Todays look - Eggplant


07.09.2012
16:53

Som vanlig får jeg ikke fargen på sminken til å se ut som i virkeligheten, men det får bare være. De nederste bildene er mest autentiske. Brukte forskjellige nyanser med brun og en shimmery eggplant farge i den ytre v.

Coastal Scents Shimmer/original palette
Viva La Diva dipliner
Isadora precision mascara
FACE highlighter sympathy
NYX blush desert rose 


photo / private

hei


05.09.2012
17:10

Jeg har merket at "lesertallet" eller antall følgere har sunket i det siste. Det er så klart trist, men fullt forståelig siden jeg sjeldent blogger. Jeg vil unnskylde for at jeg blogger så sjeldent, (men alikevel ikke unnskylde siden det er min blogg og jeg bestemmer, haha). Jeg har hatt liten blogg lyst og kreativiteten har vært nokså lav i det siste. Jeg sier ikke at dette kommer til å forandre seg nå siden jeg skriver dette innlegget, jeg bare nevner til dere at jeg er her og hvis dere noen gang lurer på noe må dere ikke nøle med å spørre. Jeg tar meg heller ingen bevisst pause eller stopper med bloggen. Hvis dere vil ha mer sminke inspirasjon kan dere godt følge tumblr bloggen min makeupbeauty.tumblr.com , der reblogger jeg alt jeg syns er fint innen sminke og skjønnhet og svarer på eventuelle spørsmål.

Jeg orker sjeldent å lage looks som er vanligvis hva jeg poster her, så det jeg lurer på da er om dere har noen forslag til noe annet jeg kan snakke om, noe dere vil se, eller er looks det mest interessante? (fordi det syns nemlig jeg)
Todays look - Silvery Smoke


01.09.2012
13:40

Det er vanskelig å vise hvordan sminken egentlig ser ut, fargene blir ikke helt eksakte pga de metalliske øyenskyggene. Den er i alle fall litt mørkere og har mer farge på ekte.

CS metal mania palette
Viva La Diva dipliner
Isadora precision mascara
MUS eyeshadow white
H&M lipgloss
NYX blush desert rose
FACE highlighter sympathy
Isadora bronzer matte tan 


photo / private