Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

november 2012

Makeup look - The Incredible Hulk


09.11.2012
16:04

Nummer to i The Avengers makeup serien. The Incredible Hulk ble neste, fordi jeg ville prøve disse fargene sammen. Håper dere liker det! Forresten så hater jeg depend øyenvipper, i alle fall de jeg har. De er nesten vonde å ha på og altfor stive og vanskelige å ta på, de henger litt nedover også. Du ser ganske stor forskjell på depend og ardell f.eks. som går oppover som obvi er det peneste, mens disse går for det meste bortover/nedover. Jeg ville bare prøve noen andre vipper enn de jeg alltid bruker og da ble det disse, tror ikke jeg skal bruke de noe mer.

Jeg ser nå at jeg burde brukt mer grønn, men når jeg tok det på så det så mye ut, men så ble det bare overload med lilla, men shit happens.

produkter brukt
NYX eyeshadow base
Sleek idivine acid palette
Facefront eyeshadow gumball
Depend lashes
Lord & Berry mascara
MUS blush kiss on the cheek/lilla øyenskygge i acid palette
NYX jumbo eyepencil black bean
Viva La Diva dipliner 
Beauty Websites


08.11.2012
16:38

Det finnes ti tusener av sminke relaterte nettsider. Jeg er medlem i alt for mange egentlig, men jeg vil ikke si nei når de faktisk spør meg om å være medlem, haha ja det har skjedd, what. Jeg tenkte å vise dere noen av de sidene jeg liker best og som jeg ofte er innom. Dette er alt fra blogger til inspirasjons sider til nettbutikker.


Hos makeupbee finner du kreative og nydelige looks i hauger og dunger. Denne siden anbefaler jeg på det sterkeste om du liker spesielle og kreative sminke looks. Du kan også poste dine egne looks.
Her er en link til min profil


Dette er min makeup inspirasjons blogg, ta gjerne en kikk inn der om du vil ha inspirasjon og se hva jeg liker av andre sminke greier.


Beautybay er en nettbutikk hvor de selger alt fra sminke til hårprodukter og parfyme. De er ufatttelig gode priser og mye bra utvalg. Jeg har kjøpt ting der en rekke ganger og det har gått bra hver gang, men det var en gang det tok rundt 2 mnd før jeg fikk pakken min men det var neppe deres feil. 


Hos beautylish finner du en del sminke tips og looks. Om du leter etter enkle tips så er dette nettstedet for deg. Du finner også tips om andre skjønnhets relaterte greier.


Temptalia er en blogg som skrives av Christine. Hun legger ofte ut innlegg, om produkter og en rekke omtaler og swatches. Det jeg liker med hennes blogg er at swatchesene hennes er helt supre, og hun har swatchet sånn ALT til og med. Hun kommer også med en rekke gode tips.

Isadora Precision Mascara


07.11.2012
20:23

Isadora Precision Mascara Slim Brush High Performance 10 Deep Black

Denne mascaraen har jeg brukt i et par måneder nå og jeg liker den svært godt. Den passer best til jenter med tynne og korte vipper. Jeg har i alle fall nokså tynne vipper og de tåler ikke noe volum av noe slag, det blir bare en katastrofe med klumper, så denne mascaraen passer perfekt for meg. Den er veldig tynn og det er ikke plass til mye mascara på børsten som gjør at det ikke blir klumpete. Nå har den dessverre tørket ut siden jeg har brukt den i et par måneder aka et par for mange måneder. Siden den har tørket ut kommer det en del mascara prikker under øynene, men det er bare fordi den er gammel. Jeg har egentlig ikke så mye negativt å si om denne mascaraen. Nå har jeg derimot kjøpt en ny en fra Lord & Berry som jeg skal teste ut, om den viser seg å være dårlig går jeg nok tilbake til denne.

Den koster rundt 100 kr på f.eks. Cubus eller H&M. Kan hende jeg kjøpte min på tilbud, så det kan være at den koster noe mer nå, men det kan umulig være spesielt mye. 


photo / private

Nubar Baby Pink


07.11.2012
19:51

Ignorer at jeg suger til å ta på neglelakk, fin farge fordiomsant.

NUBAR baby pink kjøpes hos beautybay for rundt 62 kr.
photo / private

Nytt vidimakeup


06.11.2012
18:18

Gjennom mitt samarbeid med vidimakeup.no fikk jeg prøve ut siden ved å kjøpe et par ting. Jeg klikket meg rundt og fant forskjellige sider og det ble disse produktene.

Klikk deg inn på vidimakeup.no og finn de beste prisene!

Seche Vite dry fast topcoat, har hørt så mye fint om denne at jeg måtte prøve den
Nubar baby pink nail polish
Facefront eyeshadow gumball
NYX lipstick narcissus
Lord & Berry black alchimia mascara
Stila wonderful in waikiki palette Makeup look - Iron Man


03.11.2012
22:17

Tenkte muligens jeg skulle gjøre en The Avengers makeup series, men er ikke sikker om det blir noe av enda. Jeg har i alle fall begynt på det og her er første look inspirert av Iron Man, min fav avenger!

CS shimmer/metal mania palette
Viva La Diva dipliner
Viva La Diva blue mascara
MUS blush kiss on the cheek
NYX black eyeliner 


photo / private

hits