Follow Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Reviews

Frisk hud/Healthy skin by Rolah Lønning


05.05.2014
18:58

Hi,

A little while ago I got an email from Rolah Lønning where she explained a little bit about her book and she wanted me to have a copy before it was released, and I of course said yes. Not only because I love free stuff, but also because this was a book much needed in my case since my skin has definitely seen better days. I learned some stuff and got a few tips of good products to use for my skin. It is in norwegian so maybe not so perfect for the international readers. However, I think all of the norwegians should check it out. It's great for those struggling with acne, uneven skin tone, wrinkles or basically any other skin problem.




photo / private

Review - Mister Mascara Eyelash Curler


22.03.2013
18:43

 



"What happens when you marry sleek Japanese design with beauty know-how? The Mister Mascara Lash Curler, of course.

The stylish Mister Mascara Lash Curler is unlike any curler you've seen - finished in sleek black with bright accents, even the 6 spare lash pads are finished in the distinctive Mister Mascara red. The high quality curler lifts and curls lashes without crimping, producing a perfect lash look without damage or the dreaded 'square lash'!"

 

 

That is what Mister Mascara had to say about their own eyelash curler that I am going to review for you. I don't know if this is a big brand or whatever, but I certainly hadn't heard about it before I bought this curler. I had to get a new eyelash curler fast because my old one broke and just made my eyelashes go downwards, so I bought this at beautybay.com for about 51.56 kr or $8.82. It was pretty cheap, which I love, because I don't see the need in buying something expensive JUST because it is expensive.

It is black and orange and looks a bit different in the colors in comparison with other eyelash curlers. It works just the way it's supposed to, it makes my eyelashes curled. The great thing about it is that my lashes actually stay curled for quite a while after curling them with this. I can only find a couple negative-ish things about it, and that is that it needs a clip to hold in to place, because otherwise it takes too much space. That is just a MINOR problem, so it doesn't really matter. However, it pinches a little bit on the eyelids, but I feel like that's a problem for all eyelash curlers. Beauty is pain, right?

 


photo / private

You can buy this eyelash curler at 

beautybay.com for 51.56 kr / $8.82 

RATING:

5 / 6

Seche Vite Top Coat Review


05.01.2013
14:51

I bought this top coat because I've heard so many great reviews about it and everybody loves it. I bought it at beautybay.com for 72 kr approximately $12,90. A decent price for a top coat, at least here in Norway. And beautybay has free shipping too, which is awesome. I sort of have a love hate relationship with this top coat, it's pretty shiny and dries quickly put it flakes quickly too.

pros +

It dries pretty fast

It leaves a pretty shine

Easy to apply

 

cons - 

flakes quickly

makes the polish underneath flake too

smells a little weird (not nailpolish weird)






photo / private

Wearing Viva La Diva black nailpolish #53

Isadora Precision Mascara


07.11.2012
20:23

Isadora Precision Mascara Slim Brush High Performance 10 Deep Black

Denne mascaraen har jeg brukt i et par måneder nå og jeg liker den svært godt. Den passer best til jenter med tynne og korte vipper. Jeg har i alle fall nokså tynne vipper og de tåler ikke noe volum av noe slag, det blir bare en katastrofe med klumper, så denne mascaraen passer perfekt for meg. Den er veldig tynn og det er ikke plass til mye mascara på børsten som gjør at det ikke blir klumpete. Nå har den dessverre tørket ut siden jeg har brukt den i et par måneder aka et par for mange måneder. Siden den har tørket ut kommer det en del mascara prikker under øynene, men det er bare fordi den er gammel. Jeg har egentlig ikke så mye negativt å si om denne mascaraen. Nå har jeg derimot kjøpt en ny en fra Lord & Berry som jeg skal teste ut, om den viser seg å være dårlig går jeg nok tilbake til denne.

Den koster rundt 100 kr på f.eks. Cubus eller H&M. Kan hende jeg kjøpte min på tilbud, så det kan være at den koster noe mer nå, men det kan umulig være spesielt mye. 






photo / private

Viva La Diva Lipgloss Review


08.10.2012
16:29

Jeg fikk tre av disse lipgossene fra Viva La Diva og den siste Sweet Kiss kjøpte jeg selv for en god stund siden. Jeg liker godt lipglossene fra Viva La Diva med tanke på at jeg ikke liker så godt lipgloss. Det blir ofte så klissete, håret setter seg fast i den og det er bare mye styr. 



Her ser vi godt av de er ganske forskjellige, den jeg fikk fra VLD er mye mørkere og har gullkorn i seg, den jeg kjøpte (den nederste) er mye kaldere og lysere, med rosa korn i seg. Merkelig at de heter det samme når de faktisk er forskjellige, men det er like fine på spør du meg. Disse to er mye mer creamy enn de to første som er mer klissete. Jeg foretrekker creamy ovenfor klissete.

Sweet Kiss og Sweet Kiss med blits.

Hope er helt gjennomsiktig, mens magic night har litt mørk lilla farge i seg, men det merkes nesten ikke på leppene. Her ser du at den lengst til høyre er mye kaldere enn den ved siden av med samme navn.

photo / private

Alt i alt vil jeg med tanke på min mening om lipgloss gi lipglossene 4/6. De er tross alt ikke spesielt dyre, tror de koster rundt 65 kr og kan kjøpes på Cubus. 

Viva La Diva Make Up Kit Eyes-Face & Cheek


26.09.2012
17:23

Jeg føler trangen for å skrive flere inlegg på denne bloggen nå fordi jeg har mistet så mange bloglovin følgere at det er helt horribelt! Men jeg er fortsatt veldig takknemlig for dere som fortsatt henger med, dere er best!

Her kommer et lite review av Viva La Diva sitt make up kit eyes-face & cheek. Dette er et skikkelig fint lite kit med mange herlige farger som passer bra i lag og andre mindre bra i lag. Alle øyenskyggene er skimmer i, og bronzeren har også litt skimmer, men ikke fullt så mye som de andre fargene.

Det jeg syns var rart med dette kitet var den bronse fargen, den passet bare så veldig dårlig inn med de søte andre fargene. Men bedre at det er noe der enn ingenting i det hele tatt. Jeg ble litt forelsket i de lyse/duse rosa og lilla fargene, de hadde vært helt perfekt for hverandre. Jeg må prøve å få laget en look med det to en gang. Jeg har dessverre ikke fått tid til å prøve disse på øynene enda, men det kommer!

Jeg brukte forresten en øyenskygge base under øyenskyggene slik at fargene blir litt sterkere. Jeg bruker alltid NYX eyeshadow base når jeg bruker øyenskygge, man må nesten bruke noe under får å få en sterk farge. Fargene var lette å ta av med sminkefjernerserviett, det ble ikke noe rosa igjen etter de sterke rosa fargene som ofte kan forekomme med sterke røde eller rosa farger. Det var med noen "koster" som bare var å kaste. Jeg prøvde de ikke engang, så det kunne godt vært en blush eller noe i midten i stedet for disse kostene, er det noen som bruker sånne koster som er med i sminken i det hele tatt, de er jo så uhyre små og dårlige.

Øverste rad:
Lys skimmer rosa
Lys skimmer lilla <3
Lys skimmer hvit (kald)
Knall skimmer rosa (varm) 

Nederste rad:
Knall skimmer blå
Knall skimmer rosa (blå/lilla undertoner/kald)
Dus skimmer grønn
Sterk skimmer bronse farget

Uten blits

Med blits

Resten av kitet:
Bronzer med hint av gullskimmer
Varm highlighter <3


photo / private

Så alt i alt likte jeg svært godt dette øyenskygge kitet med mange herlige farger. Highlighteren i dette kitet er også helt fantastisk fin på kinnbena!

Så ut i fra dette gir jeg dette kitet 5/6.

Review: Make Up Store Cake Eyeliner


20.02.2012
15:52

Make Up Store Cake Eyeliner
"Krukke" med vann/ jar with water
Eyelinerkost (tynn malerkost)/ eyelinerbrush (thin artpencil)

Først dypper jeg kosten i vannet og deretter oppi cake eyelineren og påfører den på øvre vippekant. 

The first thing I do is to take my eyelinerbrush and dip it into the water and then into the cake eyeliner to make it wet, and then apply it on the upper lashline.

Det jeg liker med denne eyelineren er at det er veldig lett å lage en fin tynn linje over lokket, men man kan også lage en tykk linje. Jeg liker også at den er helt matt. Det ser veldig bra ut med en gang man tar den på, men etter ca 6 timer vil det se ut slik som på bildet. Det kan hende det har noe med at min hud er så pass fet og at jeg bruker vann som "mixing liquid" og ikke noe som holder bedre. Men jeg er økonomisk av meg og vil ikke bruke mye penger på en sånn mixing liquid, enda i så fall.

Hvis jeg har mørk sminke rundt hele øyet funker nok denne eyelineren ganske bra, altså da gjør det ikke noe om det kommer ned litt svart siden det er svart der fra før. Denne eyelineren skulle vært vannfast, men det gir kanskje ikke mening siden jeg blander den med vann, hm.

What I like about this eyeliner is that it is easy to apply both a thin line and a thick line. I also like that it is completely matte.The eyeliner looks good right after I apply it, but after about 6 hours it'll look like the the picture below. It might have something to do with my oily skin, and that I use water instead of mixing liquid of some kind that would probably work better. But I don't really want to use my money on that right now, maybe in the future though.

If I'm going to have dark makeup around the whole eye, this eyeliner would probably look good. Because it doesn't matter if some of it gets down on the lower lashline since it's already dark there. This eyeliner should've been waterproof, but that might have been weird since I mix it with water, hm.


photo/private

4,5 ♥ / 6  ♥

Lime Crime Review


22.01.2012
15:35

I samarbeid med Makeupbee og Lime Crime skulle jeg også lage reviews av de fantastiske produktene jeg fikk. Jeg ventet en god stund på å få de, men herregud worth the wait. Jeg fikk velge selv hvilke produkter jeg ville ha, så jeg valgte disse.

Lime Crime Carousel Gloss Candy Apple
Lime Crime Opaque Lipstick D'lilac
Lime Crime Candy Eyed Eyeshadow Helper
Lime Crime Magic Dust Twilight
Lime Crime Magic Dust Medusa

Først og fremst må jeg si at designet kan se billig ut, men jeg DIGGER det. Jeg elsker rosa + unicorns blir ikke bedre. 

Her er Opaque leppestiften i fargen D'lilac. Jeg ville prøve noen av de awesome(e) fargene de har, fordi det er sjeldent vi ser lyselilla leppestift. Jeg ville ikke kjøpe en vanlig rød leppestift fordi det har jeg allerede et par av. Fargen er som den vises på stiften. Den er creamy men kan være litt trøblete å ta på fordi fargen er såpass spesiell. Fargen holder ikke spesielt lenge på leppene, men det er bare bra for min del. Fordi jeg hater leppestifter som stainer leppene mine slik at de blir knallrøde, så holdbarheten kan ha noe med det å gjøre. Den lukter i tillegg veldig godt, lukta er veldig lik MAC sine leppestifter.

Overall glad jeg valgte denne fordi dette er noe jeg ikke hadde fra før av. Og man kan jo blande denne med en annen farge så får du er custom leppestift! THUMBS UP FOR THAT!

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 16 - kr 95

Her er carousel gloss, som er et nokså nytt produkt hos Lime Crime. Fargen på denne er helt fantastisk fin, så knall og fin. Den har gull glitter i seg som jeg syns ser fabulous ut. Denne lukter det samme som D'lilac. Jeg har ikke enda prøvd denne på leppene, men jeg skal lage en look med denne en gang snart, så stay tuned.

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 17 - kr 100

Dette er eyeshadow primeren til Lime Crime.  Denne er helt fantastisk, fargen suger seg fast på øyelokket og sitter der. Dette må være den beste primeren der ute. Kan hende jeg overdriver, men jeg syns seriøst denne er verdt det den koster. Fargen blir endel sterkere når man har denne under, og fargen holder lenge. Det kan være vanskelig å få sminken av, men etter hvert så greier du å gni av laget med primeren.

En muligens liten nedtur med denne primeren er at det er litt vanskelig å blende fargene ut om man tar primeren helt opp til øyenbrynet som jeg bruker å gjøre. Jeg satt der en stund for å få det til å bli en fin overgang. Men det hindrer ikke meg i å bruke denne!

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 17 - kr 100

Her er magic dust i fargen twilight. Nydelig fairylike øyenskygge. Øyenskyggene er veldig pigmenterte og med primeren under blir det helt smashing. Jeg fant akkurat ut at denne øyenskyggen hadde vært fin til kinnene om man vil være litt ekstra glowy eller om man har kledd seg ut som en fe. 

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 14  - kr 83

Her ser du hvordan øyenskyggen er om man bare tar det som er igjen på kosten etter du har tatt på denne fargen på øyelokket.

Her er det siste produktet, magic dust i fargen medusa. Denne er fantastisk fin. Svart øyenskygge med grønne partikler. Jeg har laget en look med denne, jeg ble ikke helt fornøyd med looken jeg lagde, men altså hva skal man si jeg kan ikke være fornøyd med alt heller. Jeg kunne rett og slett vært mer kreativ når jeg lagde den, men jeg fikk bare en fiks idé, jeg lurte veldig på om jeg ikke skulle legge det ut og lage noe annet i stedet.

Men over til produktet igjen. Øyenskyggen er fantastisk fin og jeg anbefaler denne!

Kjøpes hos: Lime Crime
Pris: $ 14 - kr 83

 

SWATCHES:



Medusa uten primer, Medusa med primer. Twilight med primer, Twilight uten primer.


D'lilac og Candy Apple.


foto/privat

Review: Medimix og Teebaum


04.01.2012
18:49

Jeg begynte med noen produkter i midten av november og nå tenkte jeg det var på tide å skrive om det, det syns visst noen andre også. 

Medimix Ayurvedic Soap
With 18 herbs, effective for skin problems 

Dette er en såpe spesielt effektiv mot hud problemer. Man kan visst bruke den fra topp til tå, altså til håret og kroppen. Jeg har ikke prøvd å ta den i håret men bruker den heller til vanlig i ansiktet. Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet mitt med denne. Den er veldig veldig drøy i bruk, trenger så vidt noe av den per vask, så den kommer nok til å vare i lang tid fremover.

Såpa lukter veldig mye urter. Ikke det at det er noe problem, men det var litt sterk lukt i begynnelsen, men nå er jeg vant til det. Jeg føler jeg blir veldig ren av den og at all den fete huden forsvinner når jeg bruker den. Jeg tror denne såpa har virket ok+ på meg. Altså jeg ser ikke veldig store forandringer i ansiktet, men noe er det så absolutt. Huden min har blitt mye mindre utbruddete, ikke fullt så drøy om dere skjønner? Huden har på en måte roet seg litt ned.

Jeg vil anbefale denne såpa til folk med fet og uren hud!

Jeg gir denne: 4,8 / 6

Bare søk opp Medimix på google så finner dere nok en plass å kjøpe den om dere er interessert.
Les mer om medimix her.

Teebaum Acne express solution
Concentrate with tea tree oil and zinc 

Dette er et produkt egnet for kviser. Man skal ta litt av dette produktet rett på problem området og la det ligge over natta. Jeg har gjort dette flere netter og gjorde det til en rutine. Først og fremst vil jeg si den gjør hva den skal og det er å tørke ut kvisen. Det var egentlig veldig deilig å våkne og ikke ha utbruddhud. 

Jeg bruker den ikke fullt så mye nå lenger fordi jeg føler den ikke gjør noe over tid, så jeg bruker den egentlig bare om huden min VIRKELIG er nær døden. Det er ikke et perfekt produkt, men jeg vil tror den funker litt, og det sier litt når det kommer fra meg fordi jeg har ikke troa på at noen produkter kan gjøre huden min bedre. 

Jeg anbefaler denne til folk som har problemer med kviser. 

Jeg gir denne: 4 / 6

Dere kan lese mer om hele Teebaum merket her.


foto/privat

Review: MUFE aqua eyes og City Lips lip plumbing


07.12.2011
16:30

Jeg skulle egentlig skrive review om disse to produktene for sånn hundre år siden for themakeupbee.com, men det glemte jeg av. Så her kommer det!

Jeg fikk begge sample produktene fra makeupbee, men hun har fått de fra Sephora, som vi ikke har i Norge. Så det var vanskelig å finne ut hvor man kan finne produktene, men la gå.

Make Up For Ever aqua



Dette vil jeg si er en helt vanlig svart eyeliner.
+ Den er godt pigmentert
+ Myk og enkel å jobbe med
+ Gir et mykt resultat (for de som liker det)

Jeg er ikke helt typen til å bruke slike blyant eyelinere til øvre vippekant. Den gir ikke et hardt utrykk som man får med flytende eyeliner som jeg liker. Men det er vel fleste parten som liker et mer soft utrykk, og det vil denne eyeliner gi deg. Jeg tror det står at den er waterproof og det er den, men alikevel holder den ikke spesielt lenge.

- Den sitter ikke så veldig lenge
- Man kan ikke ha den på øvrevippekant under vippene, fordi det detter rett ned på undervippekanten.

Det var vanskelig å finne nettsider hvor de har MUFE, men på Ebay og Amazon finner man alltid ting man ikke finner andre plasser. 

TIPS: Det som jeg syns er fint er når man tar eyeliner på øvre vippekant og smudger ut, også ta svart øyenskygge over og blende opp/ut over og ta softere farger lenger ut som forskjellige nyanser brun.

For eksempel slik:




City Lips Collagen Peptide Lip Plumping Treatment

FØR


UNDER

ETTER TI MIN

Jeg har desverre roetet bort den lille samplen jeg fikk, men det går vel bra. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve en lip plumber, for nysgjerrighetens grunn. Det var ingen stor revolusjon å prøve det ut, men det var jo litt artig. For det første liker ikke jeg tykke sticky lipglosser, dette var en sånn. Så det var ikke et produkt jeg kan bruke til vanlig. Etter en liten stund begynte det å prikke litt i leppene, men det gjorde ikke vondt.

Leppen ble jo større, men det så mer ut som om at jeg har blitt stukket av en bie enn fått fyldigere og mer glamorøse lepper. Det ble liksom en linje rundt leppene som så litt småcrazy ut.

Jeg kan på en måte ikke sammenligne den med andre lignende produkter, siden jeg aldri har prøvd noe lignende. Men jeg tror den funker som den skal. 

Kan kjøpes på citylips.com og koster $40 for tre små og $32 for en med vanlig størresle.

MoroccanOil konkurranse


12.11.2011
12:41

Jeg så akkurat at blogg.no har en konkurranse gående, som jeg syns virket interessant. Dere har sikkert fått det med dere allerede. Men her er i alle fall inlegget. Det hadde vært fint å vinne noe sånt! Mamma snakket akkurat om dette produktet, om hun skulle kjøpe det eller ikke. Så det hadde vært mega fint å vinne dette. 

cutrinsample

Review: Clinique Moisturizer


09.11.2011
08:55

Jeg kjøpte meg en gang et sett med Clinique three step hudpleie og jeg var veldig fornøyd med fuktighetskremen i den. Det som var dumt var at den var i en minimalistisk forpakkning, så jeg bestillte meg en i full forpakkning på Strawberrynet. Jeg er fortsatt veldig fornøyd.

Clinique Dramatically Different Moisturising Gel, Combination Oily to Oily.



Denne fuktighetskremen er svært bra, den fukter huden uten å gjøre den tørr eller skinnende på noen måte. Denne fuktighetskremer er for combination oily til oily, så den passer perfekt for meg. Den fins også for andre hudtyper, so don't worry. Den lukter godt og er rett og slett en perfekt fuktighetskrem for meg.

Strawberrynet: For 50ml/1.7oz koster den 147,-
Esthetique: For 50ml/1.7oz koster den 250,- 

Review: Sigma flat top kabuki - F80


05.11.2011
18:16

Jeg fikk denne Sigma børsten som en gave fra Sigma fordi jeg ble med i Affiliate programmet deres. Og her kommer omtalen.

Med en gang jeg fikk den kjente jeg at børsten er av god kvalitet fordi den er litt tyngde på. Børsten er syntetisk og utrolig myk. Den er helt fantastisk mot huden. Hårene er også veldig tette.

Jeg prøvde den først til flytende foundation og det syns jeg den ikke var noe bra til. Foundationen satt seg bare ikke, den gled bare utover. Til pudder derimot er den mye bedre og gjør at pudderet setter seg tett og fint. 

Den er lett å vaske, men det tar omtrent ti år før den tørker. Det er veldig irriterende om jeg har glemt å vaske den til jeg skal bruke den. Den må nok vaskes minst én gang i uken om man bruker den til flytende foundation, men til pudder kan man vel vaske den sjeldnere.




Jeg bruker egentlig ikke denne børsten noe særlig, den passer ikke helt til meg. Kanskje jeg kommer til å bruke den oftere når jeg får bestillt meg noe pudder greier som er bedre for huden enn det tykke laget med flytende foundation. 

Så over all så er det er bra børste til en bra pris. Den kjennes mye dyrere ut enn det den er, som er bra!

Pris: $16,00 eller ca. 90 kr

Den kan kjøpes her: Sigma Flat Top Synthetic Kabuki - F80

Review: Dipliner by H&M


18.08.2011
15:46

Jeg kjøpte denne diplineren fra H&M for en liten stund siden, og det gjorde jeg fordi jeg var dæææm lei av å lete etter en bra dipliner. Og jeg har hørt noe bra om den. Og nå har jeg fått brukt den noen ganger og har samlet opp en mening om den. 

Slik ser den ut og den inneholder 2.5 ml med produkt.

+ Det jeg liker ved denne er..
at den er matt og fin på
at den er ganske lett å påføre (kanskje ikke for tynn linje idk)
at den har felt tip
at den holder lenge
den smudger ikke
kan ha den på undersiden av vippene på overlokket uten at det faller ned på nede vippekanten (hehe)
billig 

- Det jeg ikke liker ved denne
er at den har en nokså hard tip, så den er ikke så lett som det burde være å påføre den
ikke vannfast (må ikke nødvendigvis være det, men det er jo greit det noen ganger)
 

Slik ser den ut på, dagens sminke også btw. 
foto/privat

Så det er ikke så mye jeg ikke liker ved denne diplineren, den passer i alle fall bra for meg.

Den koster 39,50 på H&M 

Karakter:
Denne får 5 av 6

Review: Viva La Diva Mascara Rich Black


29.07.2011
00:30

VIVA LA DIVA
Absolutely fabulous eyes!
Rich Lash Mascara 

Det første man ser er jo designet, og det er pretty much stygt. Men det er designet på nesten alle Viva La Diva produktene, så det bryr jeg meg ikke så mye om. Men det ser ut som sånn åtte-åring-som-vil-bruke-sminke-sminke. Men det er absolutt viktigere det som er inni. 



Jeg har brukt denne mascaraen i ca 2 måneder. Og nå har jeg bygget opp en mening om den. Først og fremst liker jeg godt børsten, den gjør virkelig sånn at vippene ikke fletter seg sammen og det blir null klumper what so ever! Og den ser så å si bra ut, sikkert så bra som vippene mine KAN se ut, om du skjønner. 



Det jeg ikke liker ved den er at den på en måte aldri blir helt tørr, den er alltid litt klissete. Det er kanskje bra for folk som vil at øyenvippene ikke skal bli harde og stive. Kanskje det ser mer naturlig ut at de ikke blir stive, jeg vet ikke. Men jeg syns det er litt merkelig at den aldri tørker. Og det at den aldri tørker gjør den jo mye letter å bare "dra av" på en måte, og plutselig har du ikke mascara på lenger. Så holdbarheten er ikke fult så bra, men den gjør slik at vippene ser rette og fine ut. 

Karakter
4,5 / 6

Den koster 85 kr og kan kjøpes på Cubus

Mine NYX produkter


25.05.2011
18:33

I dag fikk jeg et spørsmål, om jeg kunne skrive litt om NYX sminken min. Og siden jeg ikke hadde noe spesielt annet å gjøre gjorde jeg det nå. 

Dette er alle nyx greiene jeg har. 
NYX Black Label Lipsticks
NYX Round Lipstick
NYX Blushes
NYX Eyeshadow
NYX Eyeshadow Base
NYX Concealer
NYX Glitter On The Go
NYX Jumbo Eyepencils
NYX Eye/Eyebrow pencil
NYX Glitterati Glitter Cream Pallet (skrives det ikke palette? står Pallet på den) 


NYX Black Label Hot Pink og India. NYX Round Circe, Tea Rose, Louisiana

NYX Blush Desert Rose og Pinky. NYX Eyeshadow Yellow Funk

NYX Eyeshadow Base. NYX Concealer. NYX Glitter On The Go

NYX Eye/Eyebrow pencil. NYX Jumbo eyepencil, Black Bean og Milk

Her er leppestiftene. Hot Pink, India, Circe, Tea Rose, Louisiana

med og uten blits

Yellow funk, pinky, desert rose

foto/privat

NYX er et merke jeg virkelig liker. Jeg digger spesielt blusen Desert Rose, leppestiften India og eyeshadow basen. Jeg syns NYX er et bra merke om du vil ha bra kvalitet (kanskje ikke den beste) men at det ikke skal koste deg hele lommeboka. Jeg har ikke hatt så god erfaring med øyenskyggen da, men altså jeg har bare én. Kommer sikkert til å kjøpe en eller flere til for å se om de er bedre. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke liker den så godt, men den er liksom litt rar på.

Men jeg liker veldig godt leppestiftene. De kunne jeg kjøpte ALLE av faktisk. Jeg liker at de er så creamy og digge. Og helt sinnsykt MANGE og FINE farger å velge mellom. 

NYX kan kjøpes på CherryCulture

Har du noe fra NYX?
Hva mener du om NYX?

Review: Isadora Glossy Eyeliner


07.05.2011
14:12

Jeg har brukt denne eyeliner en god stund nå, så jeg har fått et inntrykk av den. Så da tenkte jeg å lage en omtale for dere. Jeg bruker denne omtrent hver gang jeg sminker meg, eller ikke sånn helt til hverdags, sånn skole-sminke. Fordi det er bare foundation, blush og mascara. Jeg har ikke tid til noe mer.



Det jeg liker med denne eyelineren
+ Den tørker fort
+ Den er vannfast
+ Enkelt å ta på eyeliner under og mellom øyenvippene på "oppe-våtkanten"  (Sånn at man ikke får sånn stygt mellomrom mellom eyelineren og øyet)
+ Den holder lenge  
+ Den ser bra ut på 

Det jeg ikke liker med denne 
- Den flaker veldig fort opp siden den tørker så fort
- Det er ikke gøy å ta den av fordi da er det bare masse eyeliner flak OVERALT
- Kan være trøblete å ta på om man ikke er så erfaren med eyeliner
- Lei av at den er så glossy 


Konklusjon:
Den er verdt å ha i sminkepungen så absolutt, men den kunne vært bedre. Når denne blir tom kommer jeg nok til å kjøpe noe lignende som er vannfast men ikke akkurat denne. 

Pris:
Den koster vel rundt hundre lappen, tror jeg. 

NYX Black Label Lipstick - India


13.04.2011
19:43

Heisann, må bare vise dere denne nydelige leppestiften fra NYX. Dette er en leppestift fra Black Label linjen og de lukter så godt og er deilige myke. De lukter faktisk helt nydelig!


Dette er da altså min i fargen India 109.



Se på den fine fargen, den er mer oransj på ekte, men ikke på leppene though. 

Slik ser den ut når man tar mye på, kanskje ikke helt min stil eller hva jeg ville brukt til vanlig i så fall.

Men her har jeg hatt lite på og da ser det finfint ut, in my opinion.

foto/privat
Kjempe fin rosa nude leppestift. 

Denne kan kjøpes på CherryCulture

Eier du noen NYX leppestifter?

Formula 10.0.6 - Seriously Shine Free Moisturizer


03.04.2011
20:20

I går kjøpte jeg meg en fuktighetskrem jeg hadde sett på og det var et totalt bomkjøp. Og nå skal jeg fortelle hvorfor. DEN STINKER. Har aldri luktet noe så fælt på et sånt produkt. Den lukter som om den skulle vært 110 år. Jeg har ikke ord for hvor ekkel og bitende den lukta er. Jeg brukte den først på kvelden i går etter jeg vasket ansiktet og jeg angrer. Også MÅTTE jeg prøve en gang til i dag tidlig, trodde det bare var et mareritt at den skulle lukte sånn, men nei. 

Også tenkte jeg, nei nå må jeg bruke den siden jeg fikk en annen fuktighetskrem fra mamma som jeg ikke tror er bra for meg siden den er litt fet og det passer ikke til min fete hud. Så den la jeg på hylla og det må jeg gjøre med denne også. Jeg aner ikke en gang om den funker mot skinnende og fet hud, så det kan jeg ikke svare på. Men det kan godt hende sånn lukt gjør at huden blir bra, who knows? Det går ikke ann å bruke den, mener jeg da. Og en ting til den svir litt også, rundt nesa. Men det er ikke sikkert det er sånn for alle. Om du vil kjøpe denne stinkbomba er den til salgs på Vita for 99,- 

Søstern: "æææ, den lukter spyyy!"

Dette er ikke for å disse Formula 10.0.6, men dette syns jeg de burde gjøre noe med. 




foto/privat

Karakter 1 av 6

Prøvd denne?
Prøvd noe annet fra Formula 10.0.6? 

Min Viva La Diva Collection


01.04.2011
19:04

Hei dere! I dag tenkte jeg bare at jeg skulle vise alle mine Viva La Diva leppestifter. Fant ut at jeg hadde ganske mange. Det er dumt jeg ikke får brukt de så ofte. Jeg kjøper leppestifer i hytt og pine, men jeg bruker de ikke så ofte. Men så klart noen er mindre hverdagslige enn andre.


84 Vampire Red, 54 Very Red, 85 Cream Coral, 19 Cream, 32 Back Stage, 30 Hard Rock Sweetie, 15 Soft Pink


Jeg har brukt mest 19 Cream som kanskje ikke er så rart siden det er en nude farge. Den er veldig fin om man bruker bare litt. Om man overdriver seg man lett ut som en fjortis. En annen jeg liker godt er 15 soft pink, som er ja soft pink og har et hint oransje i seg. Og i sommer kommer det til å gå i 85 Cream Coral kan jeg tenke meg, med en tan hadde det sett nydelig ut!

Leppestifene er deilige å ha på og lukter godt. Men de kunne vel vært et hint smoothere om du skjønner hve jeg mener. Vel, det kan hende de er LITT harde fordi jeg har det ofte kaldt på rommet mitt. Jeg har ikke merket at disse holder noe spesielt lenge, men altså leppestift er ment for reapply.

Eier du noen Viva La Diva leppestifter?

Review: Cover FX Total Coverage Cream Foundation


22.02.2011
17:23

Dette skriver de på hjemmesiden dems. www.coverfx.com

What is it?
- Dermatologist 1st choice for flawless looking skin
- 2-in-1 Concealer + Foundation
- Available in over 30 global shades

What does it do? 
- Provides optimum coverage of skin imperfections such as acne, redness, under eye circles, uneven skin tones, - post-surgical bruising, vitiligo, and tattoos
- Creates natural, dewy looking finish
- Provides environmental shield from wind, sun and pollution

Skin types 
- All Skin Types
-Sensitive skin (non-comedogenic - zero irritancy score)
-Free of oil, and fragrance and parabens

MIN MENING: (har bare brukt den tre dager)

Jeg var kjempe excited over denne tingen her som jeg kjøpte på Ebay. Den kom i en helt grei pakning med lite duppeditter på which I liked. Innholdet er så klart cream foundation, den var ikke så creamy med meg da siden jeg har veldig kaldt rom og da stivner den. Under foundationen i et lite rom er den en svamp som jeg ikke bruker fordi den sugde til seg fondationen og la ca ingenting på ansiktet. Når jeg først prøvde den brukte jeg den som foundation, altså på hele ansiktet. Det var ikke lurt på mitt ansikt. Etter noen timer var jeg sinnsykt våt i ansiktet, siden jeg har veldig fet hud. Over foundationen brukte jeg så klar et pudder så Cover FX ikke skulle se fet ut på huden og falle fortere av, men det hjalp ikke. Lurer nesten på om jeg gjorde noe feil når jeg skulle ta den på fordi huden min var helt sinnsykt glinsende, den er vanligvis det men det var enda verre. Og det jeg absolutt ikke likte var at når jeg bare tok litt borti huden eller kom borti så gikk den av, det er NONO!

Produktet er veldig enkelt blende ut, det var en god ting. Jeg kjøpte min i fargen M10, som var et hakk for lyst for meg faktisk, det var den lyseste fargen med gule undertoner. Men det funker greit at den er lysere, gjør meg ikke så mye. Fordi det er bra for under øyene, sånn at det lyses litt opp i det området. Folk er veldig glad for at dette produktet har sånn megasuper coverage, men jeg er ikke enig i forhold til at den detter av bare du er LITT borti. Og når du tar den på med en gang, blir du ikke kvitt absolutt alle kvisene og arrene. Men ja det er jo coverage der ja, men jeg forventer "FLAWLESS LOOKING SKIN" som de sier.

Det sies at produkter som er oljefrie er bra for folk med fet hud, men det hjalp ikke noe særlig med dette produktet. Altså jeg kan ikke bruke dette produktet over hele ansiktet for å si det sånn. Jeg må nok holde fast på pudder jeg, til og med BARE pudder får huden min til å se fet ut etter noen timer bare. Skjønner ikke hva som har skjedd jeg.

De tester ikke på dyr. For de som lurte.

Konklusjon:
Det er et okei produkt som jeg egentlig ikke tror jeg ville kjøpt igjen, fordi jeg ser fortsatt etter min FAVORITT foundation. Men jeg har tenkt å bruke dette produktet til concealer til under øyene og på kviser. Det funker bra syns jeg. Og det er sykt bra at det finnes så mange forskjellige shades å velge mellom, om du har rosa undertoner, gule undertoner eller nøytrale undertoner. Fordi da ble det ikke sånn MEGA feil når man kjøper det på nettet.

Og btw jeg betale rundt 207 kr for produktet og frakten. Den koster egentlig 240 kr, så jeg fikk den en god del billigere ved å kjøpe på Ebay.

Dette produktet vil sikkert passe deg hvis
- du har normal til tørr hud
- har små kviser/urenheter du vil skjule


foto/privat

Unnskyld for insane mye tekst, men for de som er interessert i produktet er vel det bra.

Review: Esteé Lauder Sumptous


29.01.2011
16:19

Denne mascaraen skrev jeg litt om i et innlegg lengere nede her og nå skal jeg fortelle litt om den.

 

Holdbarhet:

Denne mascaraen holder ikke så bra i grunn, jeg er sånn som tar på øyenvippene mine ganske ofte så må egentlig ha en som ikke flasser av så fort. Men denne gjør det, litt i så fall.

 

Børsten:

Jeg liker børsten til denne mascaraen den ser kanskje ikke så bra ut, men den gjør sånn at øyenvippene ikke henger seg sammen i hverandre. Slik at vippene blir seperate.



Hvordan den ser ut på:

Vippene blir ikke sånn spesielt svære eller volumous, men det er vel grei nok lengde på vippene I guess. Man kan vel ikke få så mye lengre/tykkere vipper enn det man egentlig har.






 

Utseende:

Utseende til denne mascaraen er nydelig og luksuriøs. Det liker jeg. Jeg liker ikke når mascaraer ser billige ut. Og denne gjør ikke det, og den var jo heller ikke så billig.



 

Pris:

Jeg er jo blitt vant til billig sminke nå siden jeg kjøper meste parten på nettet fra USA. Fordi jeg kjøper ikke produkter her på H&M elns, en leppestift til 250,- det er UHØRT. Jeg betaler ikke så mye for noe jeg kan få for 1$-12$ = 6kr - 60kr. Men ja denne mascaraen kostet 179,- som er mer enn det jeg ville betalt. Men denne var best i test og jeg måtte prøve, så du skjønner. Jeg kjøpte den på strawberrynet, så den koster nok mer i butikken.

 

Jeg gir denne mascaraen 7,5/10

Mattende fuktighetskrem


27.01.2011
21:15

Jeg har testet Nivea Visages fuktighets krem i ca en uke nå. Og først vil jeg si at den lukter lite og greit nok. Det gjør at jeg ikke blir lei av lukten. Likte at den føltes som en frisk fuktighetskrem og var deilig å påføre. Huden min ble matt etter jeg hadde tatt den på, etter den har tørket inn i huden. Men det at huden blir matt der og da hjelper meg ikke sånn spesielt, fordi når jeg da har tatt på sminke og det har gått noen timer så blir huden min glødende igjen, ser svett ut. Det liker jeg ikke. Så ja, den gjør huden bare mattende der og da, i så fall på meg.

Men til tross for at den er fuktighetsgivende og deilig å ha på huden liker jeg den. Føler den er bra for huden.


foto/privat

Og forresten dere nå har jeg fått 40 følgere på bloglovin' ææ, sykt at så mange følger bloggen MIN. Tusen takk dere!!

Om du ikke følger bloggen min enda og vil følge den trykk under her!

bloglovin

NYX Glitterati Glitter Cream Pallet REVIEW


19.10.2010
16:59

Dette er en review/omtale på den glitter paletten jeg kjøpte for rundt en måned siden. Jeg måtte ha den pga glitteret, fått sansen for glitter og shimmer for tiden, i så fall på øynene. Det er sykt fint. Jeg er blitt lei av de matte fargene jeg har på 88 palettene min skjønner du.

Når jeg først fikk den var jeg kjempe excited og dagen etter lagde jeg en look. Jeg ble veldig missfornøyd. Jeg tok først en matt farge under som tilsvarte den fargen glitteret er i. Den var veldig vanskelig å påføre som er nokså logisk. Man må patte den på og gjerne bruke fingrene. Det så bra ut, på det ene øye i så fall. Fordi det øverste laget er bare løsglitter. Når jeg tok på det andre øyet var alt glitteret på toppen av fargen tatt av så jeg måtte gni børsten nedi får å få ut noe. Og det var bare creamy, jeg vet det er en creamy eyeshadow, men når jeg tok den på så den bare svett ut.

Etter en time eller så begynner den å crease(e) heh, om du skjønner. Den vil bare legge seg på mellom øyelokket og benet som er rett over. Oj, det ble vanskelig å forklare. I alle fall så så det ikke noe bra ut.


slik vil det se ut hvis du ikke tar tørt glitter som man burde kjøpe ved siden på, det klumper seg og ser svett ut


slik vil den se ut etter du har tatt vekk laget med tørt glitter. Da er litt glitter blandet inn i noe creamy greier.

Men jeg fant ut at hvis man skal bruke denne paletten må man først ha en matt farge base, deretter dette glitteret og oppå det igjen en helt tørr glitter som tilsvarer den fargen du tok på før. Fordi kremen i denne paletten gjør at tørt glitter vil sitte på, det vil se sykt bra ut. Men det har jeg bare sett på youtube, så vet ikke hvor lenge det holder.






Her er alle fargene

+

Kjempe fine farger
Mange farger
Billig 12,00$ = ca 70 NOK

-
creamy
må ha løsglitter for å få en fin look
vanskelig å påføre

Jeg tror jeg skal kjøpe noe løsglitter på en hobby butikk, fordi jeg er gira på å lage fine glitter looks. Det kan jo ikke koste en formue.

Du kan kjøpe denne paletten på www.cherryculture.com og der kan man kjøpe andre NYX produkter og.

hits