hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Reviews

Frisk hud/Healthy skin by Rolah Lnning


05.05.2014
18:58

Hi,

A little while ago I got an email from Rolah Lnning where she explained a little bit about her book and she wanted me to have a copy before it was released, and I of course said yes. Not only because I love free stuff, but also because this was a book much needed in my case since my skin has definitely seen better days. I learned some stuff and got a few tips of good products to use for my skin. It is in norwegian so maybe not so perfect for the international readers. However, I think all of the norwegians should check it out. It's great for those struggling with acne, uneven skin tone, wrinkles or basically any other skin problem.




photo / private

Review - Mister Mascara Eyelash Curler


22.03.2013
18:43



"What happens when you marry sleek Japanese design with beauty know-how? The Mister Mascara Lash Curler, of course.

The stylish Mister Mascara Lash Curler is unlike any curler you've seen - finished in sleek black with bright accents, even the 6 spare lash pads are finished in the distinctive Mister Mascara red. The high quality curler lifts and curls lashes without crimping, producing a perfect lash look without damage or the dreaded 'square lash'!"

That is what Mister Mascara had to say about their own eyelash curler that I am going to review for you. I don't know if this is a big brand or whatever, but I certainly hadn't heard about it before I bought this curler. I had to get a new eyelash curler fast because my old one broke and just made my eyelashes go downwards, so I bought this atbeautybay.comfor about 51.56 kr or $8.82. It was pretty cheap, which I love, because I don't see the need in buying something expensive JUST because it is expensive.

It is black and orange and looks a bit different in the colors in comparison with other eyelash curlers. It works just the way it's supposed to, it makes my eyelashes curled. The great thing about it is that my lashes actually stay curled for quite a while after curling them with this. I can only find a couple negative-ish things about it, and that is that it needs a clip to hold in to place, because otherwise it takes too much space. That is just a MINOR problem, so it doesn't really matter. However, it pinches a little bit on the eyelids, but I feel like that's a problem for all eyelash curlers. Beauty is pain, right?


photo / private

You can buy this eyelash curler at

beautybay.comfor51.56 kr / $8.82

RATING:

5 / 6

Seche Vite Top Coat Review


05.01.2013
14:51

I bought this top coat because I've heard so many great reviews about it and everybody loves it. I bought it at beautybay.com for 72 kr approximately $12,90. A decent price for a top coat, at least here in Norway. And beautybay has free shipping too, which is awesome. I sort of have a love hate relationship with this top coat, it's pretty shiny and dries quickly put it flakes quickly too.

pros +

It dries pretty fast

It leaves a pretty shine

Easy to apply

cons -

flakes quickly

makes the polish underneath flake too

smells a little weird (not nailpolish weird)






photo / private

Wearing Viva La Diva black nailpolish #53

Isadora Precision Mascara


07.11.2012
20:23

Isadora Precision Mascara Slim Brush High Performance 10 Deep Black

Denne mascaraen har jeg brukt i et par mneder n og jeg liker den svrt godt. Den passer best til jenter med tynne og korte vipper. Jeg har i alle fall noks tynne vipper og de tler ikke noe volum av noe slag, det blir bare en katastrofe med klumper, s denne mascaraen passer perfekt for meg. Den er veldig tynn og det er ikke plass til mye mascara p brsten som gjr at det ikke blir klumpete. N har den dessverre trket ut siden jeg har brukt den i et par mneder aka et par for mange mneder. Siden den har trket ut kommer det en del mascara prikker under ynene, men det er bare fordi den er gammel. Jeg har egentlig ikke s mye negativt si om denne mascaraen. N har jeg derimot kjpt en ny en fra Lord & Berry som jeg skal teste ut, om den viser seg vre drlig gr jeg nok tilbake til denne.

Den koster rundt 100 kr p f.eks. Cubus eller H&M. Kan hende jeg kjpte min p tilbud, s det kan vre at den koster noe mer n, men det kan umulig vre spesielt mye.






photo / private

Viva La Diva Lipgloss Review


08.10.2012
16:29

Jeg fikk tre av disse lipgossene fra Viva La Diva og den siste Sweet Kiss kjpte jeg selv for en god stund siden. Jeg liker godt lipglossene fra Viva La Diva med tanke p at jeg ikke liker s godt lipgloss. Det blir ofte s klissete, hret setter seg fast i den og det er bare mye styr.



Her ser vi godt av de er ganske forskjellige, den jeg fikk fra VLD er mye mrkere og har gullkorn i seg, den jeg kjpte (den nederste) er mye kaldere og lysere, med rosa korn i seg. Merkelig at de heter det samme nr de faktisk er forskjellige, men det er like fine p spr du meg. Disse to er mye mer creamy enn de to frste som er mer klissete. Jeg foretrekker creamy ovenfor klissete.

Sweet Kiss og Sweet Kiss med blits.

Hope er helt gjennomsiktig, mens magic night har litt mrk lilla farge i seg, men det merkes nesten ikke p leppene. Her ser du at den lengst til hyre er mye kaldere enn den ved siden av med samme navn.

photo / private

Alt i alt vil jeg med tanke p min mening om lipgloss gi lipglossene 4/6. De er tross alt ikke spesielt dyre, tror de koster rundt 65 kr og kan kjpes p Cubus.

Viva La Diva Make Up Kit Eyes-Face & Cheek


26.09.2012
17:23

Jeg fler trangen for skrive flere inlegg p denne bloggen n fordi jeg har mistet s mange bloglovin flgere at det er helt horribelt! Men jeg er fortsatt veldig takknemlig for dere som fortsatt henger med, dere er best!

Her kommer et lite review av Viva La Diva sitt make up kit eyes-face & cheek. Dette er et skikkelig fint lite kit med mange herlige farger som passer bra i lag og andre mindre bra i lag. Alle yenskyggene er skimmer i, og bronzeren har ogs litt skimmer, men ikke fullt s mye som de andre fargene.

Det jeg syns var rart med dette kitet var den bronse fargen, den passet bare s veldig drlig inn med de ste andre fargene. Men bedre at det er noe der enn ingenting i det hele tatt. Jeg ble litt forelsket i de lyse/duse rosa og lilla fargene, de hadde vrt helt perfekt for hverandre. Jeg m prve f laget en look med det to en gang. Jeg har dessverre ikke ftt tid til prve disse p ynene enda, men det kommer!

Jeg brukte forresten en yenskygge base under yenskyggene slik at fargene blir litt sterkere. Jeg bruker alltid NYX eyeshadow base nr jeg bruker yenskygge, man m nesten bruke noe under fr f en sterk farge. Fargene var lette ta av med sminkefjernerserviett, det ble ikke noe rosa igjen etter de sterke rosa fargene som ofte kan forekomme med sterke rde eller rosa farger. Det var med noen "koster" som bare var kaste. Jeg prvde de ikke engang, s det kunne godt vrt en blush eller noe i midten i stedet for disse kostene, er det noen som bruker snne koster som er med i sminken i det hele tatt, de er jo s uhyre sm og drlige.

verste rad:
Lys skimmer rosa
Lys skimmer lilla <3
Lys skimmer hvit (kald)
Knall skimmer rosa (varm)

Nederste rad:
Knall skimmer bl
Knall skimmer rosa (bl/lilla undertoner/kald)
Dus skimmer grnn
Sterk skimmer bronse farget

Uten blits

Med blits

Resten av kitet:
Bronzer med hint av gullskimmer
Varm highlighter <3


photo / private

S alt i alt likte jeg svrt godt dette yenskygge kitet med mange herlige farger. Highlighteren i dette kitet er ogs helt fantastisk fin p kinnbena!

S ut i fra dette gir jeg dette kitet 5/6.

Review: Make Up Store Cake Eyeliner


20.02.2012
15:52

Make Up Store Cake Eyeliner
"Krukke" med vann/ jar with water
Eyelinerkost (tynn malerkost)/ eyelinerbrush (thin artpencil)

Frst dypper jeg kosten i vannet og deretter oppi cake eyelineren og pfrer den p vre vippekant.

The first thing I do is to take my eyelinerbrush and dip it into the water and then into the cake eyeliner to make it wet, and then apply it on the upper lashline.

Det jeg liker med denne eyelineren er at det er veldig lett lage en fin tynn linje over lokket, men man kan ogs lage en tykk linje. Jeg liker ogs at den er helt matt.Det ser veldig bra ut med en gang man tar den p, men etter ca 6 timer vil det se ut slik som p bildet. Det kan hende det har noe med at min hud er s pass fet og at jeg bruker vann som "mixing liquid" og ikke noe som holder bedre. Men jeg er konomisk av meg og vil ikke bruke mye penger p en snn mixing liquid, enda i s fall.

Hvis jeg har mrk sminke rundt hele yet funker nok denne eyelineren ganske bra, alts da gjr det ikke noe om det kommer ned litt svart siden det er svart der fra fr. Denne eyelineren skulle vrt vannfast, men det gir kanskje ikke mening siden jeg blander den med vann, hm.

What I like about this eyeliner is that it is easy to apply both a thin line and a thick line. I also like that it is completely matte.The eyeliner looks good right after I apply it, but after about 6 hours it'lllook like the the picture below. It might have something to do with my oily skin, and that I use water instead of mixing liquid of some kind that would probably work better. But I don't really want to use my money on that right now, maybe in the future though.

If I'm going to have dark makeup around the whole eye, this eyeliner would probably look good. Because it doesn't matter if some of it gets down on the lower lashline since it's already dark there. This eyeliner should've been waterproof, but that might have been weird since I mix it with water, hm.


photo/private

4,5♥ / 6♥

Lime Crime Review


22.01.2012
15:35

I samarbeid med Makeupbee og Lime Crime skulle jeg ogs lage reviews av de fantastiske produktene jeg fikk. Jeg ventet en god stund p f de, men herregud worth the wait. Jeg fikk velge selv hvilke produkter jeg ville ha, s jeg valgte disse.

Lime Crime Carousel Gloss Candy Apple
Lime Crime Opaque Lipstick D'lilac
Lime Crime Candy Eyed Eyeshadow Helper
Lime Crime Magic Dust Twilight
Lime Crime Magic Dust Medusa

Frst og fremst m jeg si at designet kan se billig ut, men jeg DIGGER det. Jeg elsker rosa + unicorns blir ikke bedre.

Her er Opaque leppestiften i fargen D'lilac. Jeg ville prve noen av de awesome(e) fargene de har, fordi det er sjeldent vi ser lyselilla leppestift. Jeg ville ikke kjpe en vanlig rd leppestift fordi det har jeg allerede et par av. Fargen er som den vises p stiften. Den er creamy men kan vre litt trblete ta p fordi fargen er spass spesiell. Fargen holder ikke spesielt lenge p leppene, men det er bare bra for min del. Fordi jeg hater leppestifter som stainer leppene mine slik at de blir knallrde, s holdbarheten kan ha noe med det gjre. Den lukter i tillegg veldig godt, lukta er veldig lik MAC sine leppestifter.

Overall glad jeg valgte denne fordi dette er noe jeg ikke hadde fra fr av. Og man kan jo blande denne med en annen farge s fr du er custom leppestift! THUMBS UP FOR THAT!

Kjpes hos: Lime Crime
Pris: $ 16 - kr 95

Her er carousel gloss, som er et noks nytt produkt hos Lime Crime. Fargen p denne er helt fantastisk fin, s knall og fin. Den har gull glitter i seg som jeg syns ser fabulous ut. Denne lukter det samme som D'lilac. Jeg har ikke enda prvd denne p leppene, men jeg skal lage en look med denne en gang snart, s stay tuned.

Kjpes hos: Lime Crime
Pris: $ 17 - kr 100

Dette er eyeshadow primeren til Lime Crime.Denne er helt fantastisk, fargen suger seg fast p yelokket og sitter der. Dette m vre den beste primeren der ute. Kan hende jeg overdriver, men jeg syns serist denne er verdt det den koster. Fargen blir endel sterkere nr man har denne under, og fargen holder lenge. Det kan vre vanskelig f sminken av, men etter hvert s greier du gni av laget med primeren.

En muligens liten nedtur med denne primeren er at det er litt vanskelig blende fargene ut om man tar primeren helt opp til yenbrynet som jeg bruker gjre. Jeg satt der en stund for f det til bli en fin overgang. Men det hindrer ikke meg i bruke denne!

Kjpes hos: Lime Crime
Pris: $ 17 - kr 100

Her er magic dust i fargen twilight. Nydelig fairylike yenskygge. yenskyggene er veldig pigmenterte og med primeren under blir det helt smashing. Jeg fant akkurat ut at denne yenskyggen hadde vrt fin til kinnene om man vil vre litt ekstra glowy eller om man har kledd seg ut som en fe.

Kjpes hos: Lime Crime
Pris: $ 14 - kr 83

Her ser du hvordan yenskyggen er om man bare tar det som er igjen p kosten etter du har tatt p denne fargen p yelokket.

Her er det siste produktet, magic dust i fargen medusa. Denne er fantastisk fin. Svart yenskygge med grnne partikler. Jeg har laget en look med denne, jeg ble ikke helt fornyd med looken jeg lagde, men alts hva skal man si jeg kan ikke vre fornyd med alt heller. Jeg kunne rett og slett vrt mer kreativ nr jeg lagde den, men jeg fikk bare en fiks id, jeg lurte veldig p om jeg ikke skulle legge det ut og lage noe annet i stedet.

Men over til produktet igjen. yenskyggen er fantastisk fin og jeg anbefaler denne!

Kjpes hos: Lime Crime
Pris: $ 14 - kr 83

SWATCHES:



Medusa uten primer, Medusa med primer. Twilight med primer, Twilight uten primer.


D'lilac og Candy Apple.


foto/privat

Review: Medimix og Teebaum


04.01.2012
18:49

Jeg begynte med noen produkter i midten av november og n tenkte jeg det var p tide skrive om det, det syns visst noen andre ogs.

Medimix Ayurvedic Soap
With 18 herbs, effective for skin problems

Dette er en spe spesielt effektiv mot hud problemer. Man kan visst bruke den fra topp til t, alts til hret og kroppen. Jeg har ikke prvd ta den i hret men bruker den heller til vanlig i ansiktet. Hver morgen og kveld vasker jeg ansiktet mitt med denne. Den er veldig veldig dry i bruk, trenger s vidt noe av den per vask, s den kommer nok til vare i lang tid fremover.

Spa lukter veldig mye urter. Ikke det at det er noe problem, men det var litt sterk lukt i begynnelsen, men n er jeg vant til det. Jeg fler jeg blir veldig ren av den og at all den fete huden forsvinner nr jeg bruker den. Jeg tror denne spa har virket ok+ p meg. Alts jeg ser ikke veldig store forandringer i ansiktet, men noe er det s absolutt. Huden min har blitt mye mindre utbruddete, ikke fullt s dry om dere skjnner? Huden har p en mte roet seg litt ned.

Jeg vil anbefale denne spa til folk med fet og uren hud!

Jeg gir denne: 4,8 / 6

Bare sk opp Medimix p google s finner dere nok en plass kjpe den om dere er interessert.
Les mer om medimix her.

Teebaum Acne express solution
Concentrate with tea tree oil and zinc

Dette er et produkt egnet for kviser. Man skal ta litt av dette produktet rett p problem omrdet og la det ligge over natta. Jeg har gjort dette flere netter og gjorde det til en rutine. Frst og fremst vil jeg si den gjr hva den skal og det er trke ut kvisen. Det var egentlig veldig deilig vkne og ikke ha utbruddhud.

Jeg bruker den ikke fullt s mye n lenger fordi jeg fler den ikke gjr noe over tid, s jeg bruker den egentlig bare om huden min VIRKELIG er nr dden. Det er ikke et perfekt produkt, men jeg vil tror den funker litt, og det sier litt nr det kommer fra meg fordi jeg har ikke troa p at noen produkter kan gjre huden min bedre.

Jeg anbefaler denne til folk som har problemer med kviser.

Jeg gir denne: 4 / 6

Dere kan lese mer om hele Teebaum merket her.


foto/privat

Review: MUFE aqua eyes og City Lips lip plumbing


07.12.2011
16:30

Jeg skulle egentlig skrive review om disse to produktene for snn hundre r siden for themakeupbee.com, men det glemte jeg av. S her kommer det!

Jeg fikk begge sample produktene fra makeupbee, men hun har ftt de fra Sephora, som vi ikke har i Norge. S det var vanskelig finne ut hvor man kan finne produktene, men la g.

Make Up For Ever aqua



Dette vil jeg si er en helt vanlig svart eyeliner.
+ Den er godt pigmentert
+ Myk og enkel jobbe med
+ Gir et mykt resultat (for de som liker det)

Jeg er ikke helt typen til bruke slike blyant eyelinere til vre vippekant. Den gir ikke et hardt utrykk som man fr med flytende eyeliner som jeg liker. Men det er vel fleste parten som liker et mer soft utrykk, og det vil denne eyeliner gi deg. Jeg tror det str at den er waterproof og det er den, men alikevel holder den ikke spesielt lenge.

- Den sitter ikke s veldig lenge
- Man kan ikke ha den p vrevippekant under vippene, fordi det detter rett ned p undervippekanten.

Det var vanskelig finne nettsider hvor de har MUFE, men p Ebay og Amazon finner man alltid ting man ikke finner andre plasser.

TIPS: Det som jeg syns er fint er nr man tar eyeliner p vre vippekant og smudger ut, ogs ta svart yenskygge over og blende opp/ut over og ta softere farger lenger ut som forskjellige nyanser brun.

For eksempel slik:




City Lips Collagen Peptide Lip Plumping Treatment

FR


UNDER

ETTER TI MIN

Jeg har desverre roetet bort den lille samplen jeg fikk, men det gr vel bra. Jeg har lenge hatt lyst til prve en lip plumber, for nysgjerrighetens grunn. Det var ingen stor revolusjon prve det ut, men det var jo litt artig. For det frste liker ikke jeg tykke sticky lipglosser, dette var en snn. S det var ikke et produkt jeg kan bruke til vanlig. Etter en liten stund begynte det prikke litt i leppene, men det gjorde ikke vondt.

Leppen ble jo strre, men det s mer ut som om at jeg har blitt stukket av en bie enn ftt fyldigere og mer glamorse lepper. Det ble liksom en linje rundt leppene som s litt smcrazy ut.

Jeg kan p en mte ikke sammenligne den med andre lignende produkter, siden jeg aldri har prvd noe lignende. Men jeg tror den funker som den skal.

Kan kjpes p citylips.comog koster $40 for tre sm og $32 for en med vanlig strresle.

MoroccanOil konkurranse


12.11.2011
12:41

Jeg s akkurat at blogg.no har en konkurranse gende, som jeg syns virket interessant. Dere har sikkert ftt det med dere allerede. Men her er i alle fall inlegget. Det hadde vrt fint vinne noe snt! Mamma snakket akkurat om dette produktet, om hun skulle kjpe det eller ikke. S det hadde vrt mega fint vinne dette.

cutrinsample

Review: Clinique Moisturizer


09.11.2011
08:55

Jeg kjpte meg en gang et sett med Clinique three step hudpleie og jeg var veldig fornyd med fuktighetskremen i den. Det som var dumt var at den var i en minimalistisk forpakkning, s jeg bestillte meg en i full forpakkning p Strawberrynet. Jeg er fortsatt veldig fornyd.

Clinique Dramatically Different Moisturising Gel, Combination Oily to Oily.



Denne fuktighetskremen er svrt bra, den fukter huden uten gjre den trr eller skinnende p noen mte. Denne fuktighetskremer er for combination oily til oily, s den passer perfekt for meg. Den fins ogs for andre hudtyper, so don't worry. Den lukter godt og er rett og slett en perfekt fuktighetskrem for meg.

Strawberrynet: For50ml/1.7oz koster den 147,-
Esthetique: For 50ml/1.7oz koster den 250,-

Review: Sigma flat top kabuki - F80


05.11.2011
18:16

Jeg fikk denne Sigma brsten som en gave fra Sigma fordi jeg ble med i Affiliate programmet deres. Og her kommer omtalen.

Med en gang jeg fikk den kjente jeg at brsten er av god kvalitet fordi den er litt tyngde p. Brsten er syntetisk og utrolig myk. Den er helt fantastisk mot huden. Hrene er ogs veldig tette.

Jeg prvde den frst til flytende foundation og det syns jeg den ikke var noe bra til. Foundationen satt seg bare ikke, den gled bare utover. Til pudder derimot er den mye bedre og gjr at pudderet setter seg tett og fint.

Den er lett vaske, men det tar omtrent ti r fr den trker. Det er veldig irriterende om jeg har glemt vaske den til jeg skal bruke den. Den m nok vaskes minst n gang i uken om man bruker den til flytende foundation, men til pudder kan man vel vaske den sjeldnere.




Jeg bruker egentlig ikke denne brsten noe srlig, den passer ikke helt til meg. Kanskje jeg kommer til bruke den oftere nr jeg fr bestillt meg noe pudder greier som er bedre for huden enn det tykke laget med flytende foundation.

S over all s er det er bra brste til en bra pris. Den kjennes mye dyrere ut enn det den er, som er bra!

Pris: $16,00 eller ca. 90 kr

Den kan kjpes her: Sigma Flat Top Synthetic Kabuki - F80

Review: Dipliner by H&M


18.08.2011
15:46

Jeg kjpte denne diplineren fra H&M for en liten stund siden, og det gjorde jeg fordi jeg var dm lei av lete etter en bra dipliner. Og jeg har hrt noe bra om den. Og n har jeg ftt brukt den noen ganger og har samlet opp en mening om den.

Slik ser den ut og den inneholder 2.5 ml med produkt.

+ Det jeg liker ved denne er..
at den er matt og fin p
at den er ganske lett pfre (kanskje ikke for tynn linje idk)
at den har felt tip
at den holder lenge
den smudger ikke
kan ha den p undersiden av vippene p overlokket uten at det faller ned p nede vippekanten (hehe)
billig

- Det jeg ikke liker ved denne
er at den har en noks hard tip, s den er ikke s lett som det burde vre pfre den
ikke vannfast (m ikke ndvendigvis vre det, men det er jo greit det noen ganger)

Slik ser den ut p, dagens sminke ogs btw.
foto/privat

S det er ikke s mye jeg ikke liker ved denne diplineren, den passer i alle fall bra for meg.

Den koster 39,50 p H&M

Karakter:
Denne fr 5 av 6

Review: Viva La Diva Mascara Rich Black


29.07.2011
00:30

VIVA LA DIVA
Absolutely fabulous eyes!
Rich Lash Mascara

Det frste man ser er jo designet, og det er pretty much stygt.Men det er designet p nesten alle Viva La Diva produktene, s det bryr jeg meg ikke s mye om. Men detser ut som snn tte-ring-som-vil-bruke-sminke-sminke. Men det er absolutt viktigere det som er inni.



Jeg har brukt denne mascaraen i ca 2 mneder. Og n har jeg bygget opp en mening om den. Frst og fremst liker jeg godt brsten, den gjr virkelig snn at vippene ikke fletter seg sammen og det blir null klumper what so ever! Og den ser s si bra ut, sikkert s bra som vippene mine KAN se ut, om du skjnner.



Det jeg ikke liker ved den er at den p en mte aldri blir helt trr, den er alltid litt klissete. Det er kanskje bra for folk som vil at yenvippene ikke skal bli harde og stive. Kanskje det ser mer naturlig ut at de ikke blir stive, jeg vet ikke. Men jeg syns det er litt merkelig at den aldri trker. Og det at den aldri trker gjr den jo mye letter bare "dra av" p en mte, og plutselig har du ikke mascara p lenger. S holdbarheten er ikke fult s bra, men den gjr slik at vippene ser rette og fine ut.

Karakter
4,5 / 6

Den koster 85 kr og kan kjpes p Cubus

Mine NYX produkter


25.05.2011
18:33

I dag fikk jeg et sprsml, om jeg kunne skrive litt om NYX sminken min. Og siden jeg ikke hadde noe spesielt annet gjre gjorde jeg det n.

Dette er alle nyx greiene jeg har.
NYX Black Label Lipsticks
NYX Round Lipstick
NYX Blushes
NYX Eyeshadow
NYX Eyeshadow Base
NYX Concealer
NYX Glitter On The Go
NYX Jumbo Eyepencils
NYX Eye/Eyebrow pencil
NYX Glitterati Glitter Cream Pallet (skrives det ikke palette? str Pallet p den)


NYX Black Label Hot Pink og India. NYX Round Circe, Tea Rose, Louisiana

NYX Blush Desert Rose og Pinky. NYX Eyeshadow Yellow Funk

NYX Eyeshadow Base. NYX Concealer. NYX Glitter On The Go

NYX Eye/Eyebrow pencil. NYX Jumbo eyepencil, Black Bean og Milk

Her er leppestiftene. Hot Pink, India, Circe, Tea Rose, Louisiana

med og uten blits

Yellow funk, pinky, desert rose

foto/privat

NYX er et merke jeg virkelig liker. Jeg digger spesielt blusen Desert Rose,leppestiften India og eyeshadow basen.Jeg syns NYX er et bra merke om du vil ha bra kvalitet (kanskje ikke den beste) men at det ikke skal koste deg hele lommeboka. Jeg har ikke hatt s god erfaring med yenskyggen da, men alts jeg har bare n. Kommer sikkert til kjpe en eller flere til for se om de er bedre. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke liker den s godt, men den er liksom litt rar p.

Men jeg liker veldig godt leppestiftene. De kunne jeg kjpte ALLE av faktisk. Jeg liker at de er s creamy og digge. Og helt sinnsykt MANGE og FINE farger velge mellom.

NYX kan kjpes p CherryCulture

Har du noe fra NYX?
Hva mener du om NYX?

Review: Isadora Glossy Eyeliner


07.05.2011
14:12

Jeg har brukt denne eyeliner en god stund n, s jeg har ftt et inntrykk av den. S da tenkte jeg lage en omtale for dere. Jeg bruker denne omtrent hver gang jeg sminker meg, eller ikke snn helt til hverdags, snn skole-sminke. Fordi det er bare foundation, blush og mascara. Jeg har ikke tid til noe mer.



Det jeg liker med denne eyelineren
+ Den trker fort
+ Den er vannfast
+ Enkelt ta p eyeliner under og mellom yenvippene p "oppe-vtkanten" (Snn at man ikke fr snn stygt mellomrom mellom eyelineren og yet)
+ Den holder lenge
+ Den ser bra ut p

Det jeg ikke liker med denne
- Den flaker veldig fort opp siden den trker s fort
- Det er ikke gy ta den av fordi da er det bare masse eyeliner flak OVERALT
- Kan vre trblete ta p om man ikke er s erfaren med eyeliner
- Lei av at den er s glossy


Konklusjon:
Den er verdt ha i sminkepungen s absolutt, men den kunne vrt bedre. Nr denne blir tom kommer jeg nok til kjpe noe lignende som er vannfast men ikke akkurat denne.

Pris:
Den koster vel rundt hundre lappen, tror jeg.

NYX Black Label Lipstick - India


13.04.2011
19:43

Heisann, m bare vise dere denne nydelige leppestiften fra NYX. Dette er en leppestift fra Black Label linjen og de lukter s godt og er deilige myke. De lukter faktisk helt nydelig!


Dette er da alts min i fargen India 109.



Se p den fine fargen, den er mer oransj p ekte, men ikke p leppene though.

Slik ser den ut nr man tar mye p, kanskje ikke helt min stil eller hva jeg ville brukt til vanlig i s fall.

Men her har jeg hatt lite p og da ser det finfint ut, in my opinion.

foto/privat
Kjempe fin rosa nude leppestift.

Denne kan kjpes p CherryCulture

Eier du noen NYX leppestifter?

Formula 10.0.6 - Seriously Shine Free Moisturizer


03.04.2011
20:20

I gr kjpte jeg meg en fuktighetskrem jeg hadde sett p og det var et totalt bomkjp. Og n skal jeg fortelle hvorfor.DEN STINKER. Har aldri luktet noe s flt p et snt produkt. Den lukter som om den skulle vrt 110 r. Jeg har ikke ord for hvor ekkel og bitende den lukta er. Jeg brukte den frst p kvelden i gr etter jeg vasket ansiktet og jeg angrer. Ogs MTTE jeg prve en gang til i dag tidlig, trodde det bare var et mareritt at den skulle lukte snn, men nei.

Ogs tenkte jeg, nei n m jeg bruke den siden jeg fikk en annen fuktighetskrem fra mamma som jeg ikke tror er bra for meg siden den er litt fet og det passer ikke til min fete hud. S den la jeg p hylla og det m jeg gjre med denne ogs. Jeg aner ikke en gang om den funker mot skinnende og fet hud, s det kan jeg ikke svare p. Men det kan godt hende snn lukt gjr at huden blir bra, who knows? Det gr ikke ann bruke den, mener jeg da. Og en ting til den svir litt ogs, rundt nesa. Men det er ikke sikkert det er snn for alle. Om du vil kjpe denne stinkbomba er den til salgs p Vita for 99,-

Sstern: ", den lukter spyyy!"

Dette er ikke for disse Formula 10.0.6, men dette syns jeg de burde gjre noe med.




foto/privat

Karakter 1 av 6

Prvd denne?
Prvd noe annet fra Formula 10.0.6?

Min Viva La Diva Collection


01.04.2011
19:04

Hei dere! I dag tenkte jeg bare at jeg skulle vise alle mine Viva La Diva leppestifter. Fant ut at jeg hadde ganske mange. Det er dumt jeg ikke fr brukt de s ofte. Jeg kjper leppestifer i hytt og pine, men jeg bruker de ikke s ofte. Men s klart noen er mindre hverdagslige enn andre.


84 Vampire Red, 54 Very Red, 85 Cream Coral, 19 Cream, 32 Back Stage, 30 Hard Rock Sweetie, 15 Soft Pink


Jeg har brukt mest 19 Cream som kanskje ikke er s rart siden det er en nude farge. Den er veldig fin om man bruker bare litt. Om man overdriver seg man lett ut som en fjortis. En annen jeg liker godt er 15 soft pink, som er ja soft pink og har et hint oransje i seg. Og i sommer kommer det til g i 85 Cream Coral kan jeg tenke meg, med en tan hadde det sett nydelig ut!

Leppestifene er deilige ha p og lukter godt. Men de kunne vel vrt et hint smoothere om du skjnner hve jeg mener. Vel, det kan hende de er LITT harde fordi jeg har det ofte kaldt p rommet mitt. Jeg har ikke merket at disse holder noe spesielt lenge, men alts leppestift er ment for reapply.

Eier du noen Viva La Diva leppestifter?

Review: Cover FX Total Coverage Cream Foundation


22.02.2011
17:23

Dette skriver de p hjemmesiden dems. www.coverfx.com

What is it?
- Dermatologist 1st choice for flawless looking skin
- 2-in-1 Concealer + Foundation
- Available in over 30 global shades

What does it do?
- Provides optimum coverage of skin imperfections such as acne, redness, under eye circles, uneven skin tones, - post-surgical bruising, vitiligo, and tattoos
- Creates natural, dewy looking finish
- Provides environmental shield from wind, sun and pollution

Skin types
- All Skin Types
-Sensitive skin (non-comedogenic - zero irritancy score)
-Free of oil, and fragrance and parabens

MIN MENING: (har bare brukt den tre dager)

Jeg var kjempe excited over denne tingen her som jeg kjpte p Ebay. Den kom i en helt grei pakning med lite duppeditter p which I liked. Innholdet er s klart cream foundation, den var ikke s creamy med meg da siden jeg har veldig kaldt rom og da stivner den. Under foundationen i et lite rom er den en svamp som jeg ikke bruker fordi den sugde til seg fondationen og la ca ingenting p ansiktet. Nr jeg frst prvde den brukte jeg den som foundation, alts p hele ansiktet. Det var ikke lurt p mitt ansikt. Etter noen timer var jeg sinnsykt vt i ansiktet, siden jeg har veldig fet hud. Over foundationen brukte jeg s klar et pudder s Cover FX ikke skulle se fet ut p huden og falle fortere av, men det hjalp ikke. Lurer nesten p om jeg gjorde noe feil nr jeg skulle ta den p fordi huden min var helt sinnsykt glinsende, den er vanligvis det men det var enda verre. Og det jeg absolutt ikke likte var at nr jeg bare tok litt borti huden eller kom borti s gikk den av, det er NONO!

Produktet er veldig enkelt blende ut, det var en god ting. Jeg kjpte min i fargen M10, som var et hakk for lyst for meg faktisk, det var den lyseste fargen med gule undertoner. Men det funker greit at den er lysere, gjr meg ikke s mye. Fordi det er bra for under yene, snn at det lyses litt opp i det omrdet. Folk er veldig glad for at dette produktet har snn megasuper coverage, men jeg er ikke enig i forhold til at den detter av bare du er LITT borti. Og nr du tar den p med en gang, blir du ikke kvitt absolutt alle kvisene og arrene. Men ja det er jo coverage der ja, men jeg forventer "FLAWLESS LOOKING SKIN" som de sier.

Det sies at produkter som er oljefrie er bra for folk med fet hud, men det hjalp ikke noe srlig med dette produktet. Alts jeg kan ikke bruke dette produktet over hele ansiktet for si det snn. Jeg m nok holde fast p pudder jeg, til og med BARE pudder fr huden min til se fet ut etter noen timer bare. Skjnner ikke hva som har skjedd jeg.

De tester ikke p dyr. For de som lurte.

Konklusjon:
Det er et okei produkt som jeg egentlig ikke tror jeg ville kjpt igjen, fordi jeg ser fortsatt etter min FAVORITT foundation. Men jeg har tenkt bruke dette produktet til concealer til under yene og p kviser. Det funker bra syns jeg. Og det er sykt bra at det finnes s mange forskjellige shades velge mellom, om du har rosa undertoner, gule undertoner eller nytrale undertoner. Fordi da ble det ikke snn MEGA feil nr man kjper det p nettet.

Og btw jeg betale rundt 207 kr for produktet og frakten. Den koster egentlig 240 kr, s jeg fikk den en god del billigere ved kjpe p Ebay.

Dette produktet vil sikkert passe deg hvis
- du har normal til trr hud
- har sm kviser/urenheter du vil skjule


foto/privat

Unnskyld for insane mye tekst, men for de som er interessert i produktet er vel det bra.

Review: Este Lauder Sumptous


29.01.2011
16:19

Denne mascaraen skrev jeg litt om i et innlegg lengere nede her og n skal jeg fortelle litt om den.

Holdbarhet:

Denne mascaraen holder ikke s bra i grunn, jeg er snn som tar p yenvippene mine ganske ofte s m egentlig ha en som ikke flasser av s fort. Men denne gjr det, litt i s fall.

Brsten:

Jeg liker brsten til denne mascaraen den ser kanskje ikke s bra ut, men den gjr snn at yenvippene ikke henger seg sammen i hverandre. Slik at vippene blir seperate.



Hvordan den ser ut p:

Vippene blir ikke snn spesielt svre eller volumous, men det er vel grei nok lengde p vippene I guess. Man kan vel ikke f s mye lengre/tykkere vipper enn det man egentlig har.






Utseende:

Utseende til denne mascaraen er nydelig og luksuris. Det liker jeg. Jeg liker ikke nr mascaraer ser billige ut. Og denne gjr ikke det, og den var jo heller ikke s billig.



Pris:

Jeg er jo blitt vant til billig sminke n siden jeg kjper meste parten p nettet fra USA. Fordi jeg kjper ikke produkter her p H&M elns, en leppestift til 250,- det er UHRT. Jeg betaler ikke s mye for noe jeg kan f for 1$-12$ = 6kr - 60kr. Men ja denne mascaraen kostet 179,- som er mer enn det jeg ville betalt. Men denne var best i test og jeg mtte prve, s du skjnner. Jeg kjpte den p strawberrynet, s den koster nok mer i butikken.

Jeg gir denne mascaraen 7,5/10

Mattende fuktighetskrem


27.01.2011
21:15

Jeg har testetNivea Visages fuktighets krem i ca en uke n. Og frst vil jeg si at den lukter lite og greit nok. Det gjr at jeg ikke blir lei av lukten. Likte at den fltes som en frisk fuktighetskrem og var deilig pfre. Huden min ble matt etter jeg hadde tatt den p, etter den har trket inn i huden. Men det at huden blir matt der og da hjelper meg ikke snn spesielt, fordi nr jeg da har tatt p sminke og det har gtt noen timer s blir huden min gldende igjen, ser svett ut. Det liker jeg ikke. S ja, den gjr huden bare mattende der og da, i s fall p meg.

Men til tross for at den er fuktighetsgivende og deilig ha p huden liker jeg den. Fler den er bra for huden.


foto/privat

Og forresten dere n har jeg ftt 40 flgere p bloglovin' , sykt at s mange flger bloggen MIN. Tusen takk dere!!

Om du ikke flger bloggen min enda og vil flge den trykk under her!

bloglovin

NYX Glitterati Glitter Cream Pallet REVIEW


19.10.2010
16:59

Dette er en review/omtale p den glitter paletten jeg kjpte for rundt en mned siden. Jeg mtte ha den pga glitteret, ftt sansen for glitter og shimmer for tiden, i s fall p ynene. Det er sykt fint. Jeg er blitt lei av de matte fargene jeg har p 88 palettene min skjnner du.

Nr jeg frst fikk den var jeg kjempe excited og dagen etter lagde jeg en look. Jeg ble veldig missfornyd. Jeg tok frst en matt farge under som tilsvarte den fargen glitteret er i. Den var veldig vanskelig pfre som er noks logisk. Man m patte den p og gjerne bruke fingrene. Det s bra ut, p det ene ye i s fall. Fordi det verste laget er bare lsglitter. Nr jeg tok p det andre yet var alt glitteret p toppen av fargen tatt av s jeg mtte gni brsten nedi fr f ut noe. Og det var bare creamy, jeg vet det er en creamy eyeshadow, men nr jeg tok den p s den bare svett ut.

Etter en time eller s begynner den crease(e) heh, om du skjnner. Den vil bare legge seg p mellom yelokket og benet som er rett over. Oj, det ble vanskelig forklare. I alle fall s s det ikke noe bra ut.


slik vil det se ut hvis du ikke tar trt glitter som man burde kjpe ved siden p, det klumper seg og ser svett ut


slik vil den se ut etter du har tatt vekk laget med trt glitter. Da er litt glitter blandet inn i noe creamy greier.

Men jeg fant ut at hvis man skal bruke denne paletten m man frst ha en matt farge base, deretter dette glitteret og opp det igjen en helt trr glitter som tilsvarer den fargen du tok p fr. Fordi kremen i denne paletten gjr at trt glitter vil sitte p, det vil se sykt bra ut. Men det har jeg bare sett p youtube, s vet ikke hvor lenge det holder.






Her er alle fargene

+

Kjempe fine farger
Mange farger
Billig 12,00$ = ca 70 NOK

-
creamy
m ha lsglitter for f en fin look
vanskelig pfre

Jeg tror jeg skal kjpe noe lsglitter p en hobby butikk, fordi jeg er gira p lage fine glitter looks. Det kan jo ikke koste en formue.

Du kan kjpe denne paletten p www.cherryculture.com og der kan man kjpe andre NYX produkter og.