Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Routine

Skin makeup routine


14.02.2013
23:14

I've been asked a couple times to show my skin makeup routine or I've gotten questions about which products I use. I'm very happy with the routine I have now despite the fact that it is a little much and it takes a little longer to put on than I want. However, I think it works good for me and I feel like my skin tolerates this amount of makeup. I hope you can find some tips for you here in this post!
 

Products I use every day for the face

MAC pro longwear concealer NC15
Garnier BBcream light for combination/oily skin
bareMinerals matte SPF15 foundation light
Isadora bronzing powder 94 matte tan
Make Up Store blush kiss on the cheek 
Kryolan Anti-shine powder translucent 

The brushes I use

MAC brush 134 - for bronzer and anti-shine powder
Ecotools blush brush- for blush
Sigma flattop kabuki- for BBcream
Coastal Scents flattop kabuki- for foundation and bronzer

Step
1. Concealer - with my finger I put it under the eyes and for imperfections
It covers really well, I definitely recommend this concealer!

Step
2. BBcream -  with the sigma brush I cover my whole face with this.
It doesn't cover too much, but it makes my face gooey so it takes up the powder foundation I'm going to put on next.

Step
3. Foundation - with the CS brush I put this amazing stuff all over the face and neck.
I definitely recommend this product, you can even use it without anything underneath to just get a little cover. 

Step
4. Bronzer - To shade the face I use this product with the MAC brush and the CS brush to define my face. Under the cheekbone, over the temples and on the neck.
I've had this for a while and it's great because it's matte so I can put it whereever on the body without looking like a sparkly jersey girl. 

Step
5. Blush - I use the great Ecotools blush brush for the MUS blush. I put it on the cheekbones basically, but it varies how much I use and exactly where I put it.
Amazingly beautiful blush and a super brush. 

Step
6. Anti-shine - sometimes I need this product to make my skin matte, becuase of my oily skin. I use the MAC brush to get it all over the face. 


photo / private

Hverdagssminke rutine


17.03.2012
13:18

Jeg har sikkert blitt spurt om hvilken sminke jeg bruker til vanlig, så her er i alle fall et innlegg om det. Dette er forresten det som funker for meg, alle har jo forskjellige sminke rutiner. 

På det øverste bildet har vi alle produktene og kostene jeg bruker.

Først begynner jeg med denne trio concealeren fra Viva La Diva. Jeg bruker den røde under øynene, fordi det røde dekker det blå/lilla under øynene. Så bruker jeg den nøytrale/lyse over det røde og på det øvre lokket fordi jeg er veldig mørkt rundt øynene. Så bruker jeg den gule på kviser og røde flekker i ansiktet, fordi gult dekker det røde. For meg funker dette i alle fall.

Kan kjøpes hos Cubus

For at concealeren skal sitte tar jeg på dette pudderet, det er et gjennomsiktig pudder som jeg også bruker til å få vekk skinnende t-zone.

Pudderet kan sikkert kjøpes hos Ebay. Jeg kjøpte det på allcosmeticswholesale.com, men jeg sjekket og de har den ikke lenger.

Så bruker jeg dette pudderet fra bareMinerals i fargen Light til hele ansiktet. Denne gjør at huden min blir mye jevnere. Jeg bruker en veldig god coastal scents kost til dette.

Pudderet kan kjøpes hos beautybay.com
Kost kan kjøpes hos coastalscents.com

Så bruker jeg denne bronzeren (isadora matte tan 94) til kinnbena, får å forme ansiktet litt. Jeg tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan jeg gjør dette med bronzer, fordi jeg ser så mange som gjør veldig feil. Kosten er perfekt til akkurat mitt bruk av bronzer(MAC 134)

Pudderet kan kjøpes hos Cubus/H&M
Kost kan kjøpes på MAC butikker/Ebay

Så bruker jeg en dæsj med blush for å gjør ansiktet mitt litt friskere. Blush fra NYX i fargen Desert Rose, dette må være favoritt blushen min. Kosten jeg bruker til dette er fra Ecotools.

Blush kan kjøpes hos cherryculture.com
Kost kan kjøpes på apotek1

Så er det tid for øyenbrynene. Jeg har et innlegg om hvordan jeg former øyenbrynene, det er bare å trykke her for å komme til innlegget. Det er ikke HELT sånn jeg gjør det nå, men noe i den dur. Kostene jeg bruker er helt perfekte til mitt bruk. Den lyse bruker jeg til å fylle og den svarte bruker jeg til å forme ytterst i kantene og på det tynneste.

Øyenskyggen fikk jeg i et blad en gang. Så jeg aner ikke hvor man kan kjøpe det, om det i den hele tatt fortsatt finnes.
Svart kost kan kjøpes på coastalscents.com
Lys kost (ecotools) kan kjøpes på apotek1

Last but not least, mascara. Jeg bruker for øyeblikket Lancomê Hypnôse Doll Eyes, som jeg er nokså fornøyd med. Først bruker jeg vippetang så påfører jeg mascaraen. Jeg bruker vippetangen når mascaraen har tørket også, men hysj ikke si det til noen. Det er en dårlig vane, og det får vippene til å se fabulous ut.

Mascaraen kan kjøpes hos Kicks
Vippetangen kan kjøpes hos Cubus

photo/private

Det var det. Jeg håper dere setter pris på dette innlegget og finner det på en eller måte hjelpsomt. Peace out.

Min hudpleie rutine


13.03.2012
23:08

Dette bruker jeg hver morgen og kveld:

Først vasker jeg ansiktet mitt med denne. Jeg liker denne veldig godt fordi jeg føler at huden min blir helt ren og at all overflødig olje forsvinner. Anbefales! Og denne såpa varer i sann rundt 10 år før den er brukt opp.


Så tar jeg på en fuktighetskrem som er tilpasset til min hudtype, som er av type fet. Denne har jeg ikke fått prøvd så mye enda, men til nå så liker jeg den. Den har kanskje en litt rar lukt, men det blir man vant til. Den er også veldig drøy i bruk, så den varer nok en stund.


Jeg bruker ikke så mye produkter på huden lenger, jeg har tonet det ned nå som huden min har blitt bedre. Før brukte jeg alt mulig rart for at huden min skulle klarne opp, men det som jeg tror hjalp var å slutte å bruke så mye produkter av type vasking og av type sminke.

 

Her er andre ting jeg bruker litt sjeldenere:

Til venstre er en fuktighetskrem jeg brukte før tomat fuktighetskremen, og jeg tror faktisk jeg likte den med agurk best, den er for sensitiv hud. Til høyre er det en ansiktsmaske som jeg liker veldig godt, den lukter faktisk akkurat det samme som tomat fuktighetskremen min, som tyder på at alt fra samme grønnsak i dette merket lukter det samme. 

Denne er snerten. Den bruker jeg om jeg har en kvise eller to som bare MÅ roe seg ned. Tar på en liten dæsj på kvisen på kvelden og sover med det. Funker egentlig bra. Kvisen blir ikke borte, men HELT klart redusert og ikke så WOW. uknow?Denne er jeg tom for atm, og jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe en til med det første. Jeg har tenkt på den MD formulations ansikt og kropp rensen en stund nå og kommer sikkert til å kjøpe den så snart som mulig. Noen som har prøvd den før? Og den under er også noe jeg kan finne på å bruke, men jeg tror kanskje den gjør at huden bare blir mer flassete.


photo/private

/I decided to not write all of this in english, but it is just about my skincare routine and that I don't use that much now than what I did before because my skin has cleared up a little. 

hits