hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Sponsoring

Estée Lauder Bronze Goddess 2013 Collection


30.05.2013
16:33

I was recently contacted by Estée Lauder and they told me about their new summer collection and wanted to send me some products to try out. I got the Pure Color Illuminating Powder Gelée in Heat Wave which is some sort of highlighter/bronzer and Pure Color Liquid Eyeliner Duo in Black Sands. I haven't tried them out too much so I'll come back to you on how well they work.
photo / estée lauder
When I tried to open this today I was able to ruin it a little which sucks, but I'll move on. 


photo / private

Makeup Geek


23.01.2013
19:34

I was emailed by Makeup Geek and they wanted to team up. I said yes, of course, and became a member of their site makeupgeek.com and they offered to send me some products. Makeup Geek is a great site to share your makeup looks and discover other looks and other makeup artists. You can also buy makeup on this site, and they have their own makeup brand. 

Check out the site by clicking here!
And check out MY page here! 

I got 27 single eyeshadows and a Z palette to put them in. Thank you so much to Makeup Geek, I'm so greatful. The eyeshadows are great and very pigmented. They have a wide range of colors and I was very pleased with the colors I got. Swatches down below.Top left to right
First row: Vanilla Bean, Prom Night, Shimma Shimma, Gold Digger, Ocean Breeze, Fuji, Poolside
Second row: Latte, Moondust, Pretentious, Bitten, Envy, Leom Drop, Razzleberry
Third row: Mocha, Homecoming, Bada Bing, Burlesque, Corrupt, Neptune, Wisteria
Fourth row: Purple Rain, Drama Queen, Last Dance, Sensuous, Duchess, UnicornFirst row: Vanilla Bean, Prom Night, Shimma Shimma, Gold Digger, Ocean Breeze, Fuji, Poolside

Second row: Latte, Moondust, Pretentious, Bitten, Envy, Leom Drop, Razzleberry

Third row: Mocha, Homecoming, Bada Bing, Burlesque, Corrupt, Neptune, Wisteria

Fourth row: Purple Rain, Drama Queen, Last Dance, Sensuous, Duchess, Unicorn


photo / private

And this happened after I removed the last row. The purple colors stained my hand, haha. It's almost gone now so it wasn't that bad. 

Vidimakeup.no - "Norges beste makeup shop"


18.10.2012
21:55

Hei,

Jeg ble kontaktet av et selskap som heter Vidiconsult for en liten stund siden, de driver en side de kaller vidimakeup. De ønsket å samarbeide med meg ved at jeg skriver sminketips på siden deres og skriver om dem slik at de får flere besøk på siden, i gjengjeld ved at jeg får noen fordeler som jeg kommer tilbake til senere og at de linker til min side på deres side.

Her står en fin forklaring av hva vidimakeup er. 

"Vidimakeup er en tjeneste hvor vi har samlet alle de beste nettbutikkene og makeupmerkene slik at du kan søke opp ditt merke og produkt og finne den beste prisen akkurat den uken du går tom! Hvorfor måtte gå inn på flere steder og sammenligne når du kan komme hit og få opp en pris direkte med link rett inn til din favorittbutikk!"

Vidimakeup.no har til nå funket bra for meg, den er kanskje litt rotete enda, men det kommer seg. De viser også til mange fine tilbud som jeg liker godt, jeg liker ikke å betale mer enn nødvendig som sikkert mange har skjønt til nå. På denne siden oppdager man mange andre nettbutikker som har generelt gode priser, det liker jeg!

Så ta en tur innom siden og finn gode tilbud!

 

Produkter fra Viva La Diva


20.09.2012
14:43

Hei alle! 

Endelig i dag kom pakken fra Viva La Diva, jeg spurte en stund tilbake om de ville sponse meg med litt produkter og det ville de. Det tok en god stund før jeg fikk svar, men plutselig var tingene i posten. Skal vel skrive om noen av produktene når jeg har fått prøvd de. :)

Lipgloss 22 hope
Lipgloss 16 magic night
Lipgloss 5 sweet kiss (denne har jeg fra før, eller i alle fall en i samme navn. Men de er faktisk ikke helt like. Jeg skal vise dere forskjellen en gang)

Peeling stick soft lips mint

Make up kit eyes-face & cheek

Bronzing pearls

Neglelakk 138 (mint)
Neglelakk 135 (rødoransje)
Neglelakk 137 (rosa) 
photo / private

Gleder meg kjempe mye til å prøve disse produktene, spesielt den rødoransje neglelakken. Wow, den var helt fantastisk fin. Highlighteren i det kitet også var helt nydelig, klarer ikke vente!

Tusen takk til Viva La Diva.

Queen MakeupBee


07.10.2011
18:52

"Discover your next look"

Først må jeg fortelle dere hva MakeupBee er, det kan hende jeg har snakket om det før men her kommer et innlegg om denne makeupsiden. 

MakeupBee er en side hvor hvem som helst kan legge ut sminke looks de har laget selv. Du kan også bare signe up og lete etter inspirasjon ved å se på alle de forskjellige sminke looksene. Jeg digger denne siden, fordi her har jeg fått muligheten til å vise enda fler hva jeg elsker å gjøre og jeg får tilbakemelding på det. Du kan også skrive og lese reviews på denne siden, like produkter, like merker og enda mer.

Så om du er interessert i sminke og vil få inspirasjon eller bare vise hva du kan, syns jeg at du skal melde deg på! Det koster absolutt ingenting. 

Klikk under for å komme til denne siden.

MAKEUPBEEJeg er blitt utnevnt til å være Queen makeupbee denne måneden, jeg tror ikke jeg er den eneste denne måneden, men er i grunn ikke sikker. Men det vil i alle fall si at jeg blir promoted både på facebook siden og makeupbee siden. Jeg får også noen produkter som jeg skal lage review av. Så dette er jo alle tiders!! Og det jeg skal gjøre i gjengjeld er å skrive dette innlegget og få folk til å bli med. 

Dette er noen av mine favoritt MakeupBees

Pakke - Sigma gave


03.10.2011
17:16

I dag fikk jeg en pakke fra Sigma med en gave fordi jeg ble med i affiliate programmet deres. Jeg fikk Flat Top Synthetic Kabuki F80. Jeg gleder meg til å få prøvd den ut. 

Dette skriver de om denne børsten:
"The F80 Flat Top Kabuki brush is perfect for applying and blending liquid, cream and powder products onto the skin. The flat surface allows perfect buffing with flawless results."

Håper den lever opp til forventningene. Er det noen av dere som har denne? 


foto/privat

Om du vil kjøpe denne trykk her eller på noen av bildene.

Sigma Beauty Affiliate Program


15.09.2011
20:47

Jeg fikk en e-mail i dag fra Sigma Beauty og de lurte på om jeg ville bli med i deres Affiliate program som jeg takket ja til. Jeg må ærlig innrømme at jeg har aldri prøvd Sigma før, men jeg har hørt så mye bra om det og omtrent alle elsker produktene deres. 

Jeg har lurt lenge på å bli medlem i sånne Affiliate programs, men har aldri fått ut fingern og gjort det. Så dette er min første sponsing, kan man vel kalle det. Og nå har jeg en banner på siden som dere kan benytte dere av! Jeg får et produkt som jeg skal lage omtale om og jeg får vel forhåpentligvis holde giveaway etterhvert også! Stay tuned!!

Trykk gjerne under her og sjekk ut.