hits
Portfolio Makeup Tumblr Tutorials Reviews

Tips

MUA - Makeup Academy Professional


25.03.2013
18:33

I was contaced by this makeup company that I haven't heard of before, and they would like to collaborate with me. I checked out their makeup line on their site and it seemed good so I decided to say yes to this little collab. They are collaborating with 50 other bloggers too so I'm just one in a bunch, don't get me wrong I am truly grateful to be one of the fifty.

So I am supposed to put an offer here, however, I don't know if it'll work for international buyers because the offer is in norwegian and the link was to the norwegian site, but I'm going to translate it so you should try just in case!

SPAR 35% PÅ ALLE VÅRE PRODUKTER - TIL OG MED FRAKTEN HAR VI SATT NED MED 35%
TILBUDET VARER FREM TIL 27.MARS
KODE: MUA350
www.muanorge.com

// save 35% on all our products - even the shipping is down 35%
the offer stays until march 27th
code: MUA350
www.muastore.co.uk

 

 

I am sorry to put this out there a little late, but you still have time to get some products with this offer! Hurry hurry!

Featured professional at bloom.com


16.02.2013
23:46

Hi, 

I've somehow become featured at bloom.com as a professional, I'm not really a professional, but I'm flattered to hear that they like my work. So I think you all should check out their website, it includes inspiration by other makeup artists and you can discover new brands and find out what's hot in the beauty industry!


photo / bloom.com

Beauty Websites


08.11.2012
16:38

Det finnes ti tusener av sminke relaterte nettsider. Jeg er medlem i alt for mange egentlig, men jeg vil ikke si nei når de faktisk spør meg om å være medlem, haha ja det har skjedd, what. Jeg tenkte å vise dere noen av de sidene jeg liker best og som jeg ofte er innom. Dette er alt fra blogger til inspirasjons sider til nettbutikker.


Hos makeupbee finner du kreative og nydelige looks i hauger og dunger. Denne siden anbefaler jeg på det sterkeste om du liker spesielle og kreative sminke looks. Du kan også poste dine egne looks.
Her er en link til min profil


Dette er min makeup inspirasjons blogg, ta gjerne en kikk inn der om du vil ha inspirasjon og se hva jeg liker av andre sminke greier.


Beautybay er en nettbutikk hvor de selger alt fra sminke til hårprodukter og parfyme. De er ufatttelig gode priser og mye bra utvalg. Jeg har kjøpt ting der en rekke ganger og det har gått bra hver gang, men det var en gang det tok rundt 2 mnd før jeg fikk pakken min men det var neppe deres feil. 


Hos beautylish finner du en del sminke tips og looks. Om du leter etter enkle tips så er dette nettstedet for deg. Du finner også tips om andre skjønnhets relaterte greier.


Temptalia er en blogg som skrives av Christine. Hun legger ofte ut innlegg, om produkter og en rekke omtaler og swatches. Det jeg liker med hennes blogg er at swatchesene hennes er helt supre, og hun har swatchet sånn ALT til og med. Hun kommer også med en rekke gode tips.

Favoritt merker og nettshopping


09.02.2012
17:33

Ei søt jente lurte på om jeg kunne skrive litt om mine favoritt merker og fortelle litt om hvilke sider som er bra å handle fra. Så da er det vel bare å begynne.

Coastal Scents

Det var her det begynte, på coastalscent.com . Jeg fant ut om 88 palettene og MÅTTE ha de så dette er en favoritt siden jeg begynte med sminking. Det er kjempe billig og det meste de har er bra. Øyenskyggene er helt fantastiske. Kostene er ganske gode, i alle fall noen av de. Jeg har et par favorittkoster fra CS. Jeg liker derimot ikke glitteret de har, altså de er fine men helt umulig å bruke.

NYX

NYX er en stor favoritt innen makeup. Jeg bare elsker produktene deres. Jeg har leppestifter, øyenskygger, øyenskyggebase og glitter der i fra. Alt er fantastisk. Leppestiftene er godt pigmenterte og de finnes i utallelige farger og nyanser. NYX kan du kjøpe hos cherryculture. Der er det meget billig og du finner en rekk andre billigbra merker der også.

Viva La Diva

Dette er også en favoritt innen makeup. Det er et svensk merke og jeg vil tro det finnes i alle Cubus butikker. Jeg har veldig mange av leppestiftene deres fordi de er bare drop-dead gorgeous. Så mange fine farger å velge i blant til en billig penge, og de ser fantastisk ut på leppene. Jeg har én øyenskygge fra Viva La Diva som jeg ikke har fått prøvd enda, men skal få gjort det en gang. Jeg swatchet den på hånda og det så bra ut. Fikk akkurat vite at Viva La Diva kan også kjøpes på nelly.com

Beautybay

Jeg digger denne nettsiden. Her finner du en hel rekke merker til en bra pris. Ikke bare sminke merker, men hud, hår og parfyme merker også. 

Ebay

Ebay er jo også en flott plass å finne bra og billige produkter, men man burde passe opp for falske produkter. Jeg har ikke opplevd dette selv, men jeg har hørt om folk som har det. 

Blogkeen


15.12.2011
14:37

Jeg fant ut om Blogkeen på en og annen blogg og jeg ville være med. Det er et følgesystem for blogger, nokså likt bloglovin om dere vet hva det er. Jeg har nettopp blitt medlem og jeg fikk en liten pakke når jeg registrerte meg. 

Om dere også vil melde dere på denne siden og få en liten velkomst pakke kan dere gå inn her.

Jeg fikk en nydelig neglelakk nr. 231 og øyenvipper nr. 5 fra Depend. Det dumme var at jeg allerede har de øyenvippene fra før, men det vil jeg si er et luksus problem. Fin pakke da i alle fall!

foto/privat

Jeg skal forresten svare på spørsmålsrunden straks, så om dere har noen spørsmål må dere hive dere rundt og skrive ned før i morgen en gang! 

Lage din egen glitter eyeliner/base


10.12.2011
14:36

Jeg fikk dette tipset fra en annen sminkeblogger og jeg bare måtte prøve det selv. Jeg kjøpte for en god stund siden dette glitteret fra Coastal Scents, og jeg ante ikke at det kom i en så gigantisk mengde så hvorfor ikke bare lage noe kult ut av det. Denne mixen kan du bruke enten til en litt stilig eyeliner på vippekanten eller som en base om man vil ta mer glitter på øyet.

Det man trenger er:
Glitter (Coastal Scents Purple Punch glitter)
Øyenbrynsgelé (H&M eyebrow fix)
En liten krukke til å ha det i
Jeg brukte også en skje og en stålpinne til å røre. 1. Skvis ut litt øyenbrynsgelé i krukken
2. Ta omtrent så mye glitter
3. Bland det sammen
4. Bland det slik at konsistensen blir passelig, ikke rennende men ikke for tykk heller. 

Forresten, ta en titt på forrige innlegg og skriv noen spørsmål til meg i spørsmålsrunden min!

Barbie Lips


13.09.2011
16:28

Jeg hadde lite å gjøre en dag så jeg lagde en typ barbie lip. Syns fargen ble utrolig fin! Jeg brukte NYX jumbo eyepencil i fargen Milk først under også NYX Black Label lipstick i fargen Hot Pink. Så om du ikke har leppestifter i alle farger så kan man forandre litt på de man har med forskjellige andre produkter som eyelinere og øyenskygger, for å få andre fine farger.
foto/privat

Refreshed


18.07.2011
23:39

Etter jeg kom hjem fra Riga følte jeg meg skikkelig skitten og ekkel på en måte, av all den reisingen og alt det styret. Så det var deilig å komme hjem og slappe av. Så jeg tenkte jeg skulle lage en skrubb til ansiktet. Og det eneste jeg gjorde var å putte extra virgin olive oil og sukker i en liten skål og rørte. Jeg lot den stå til jeg var ute av dusjen og hadde treatment i håret, jeg brukte en vi kjøpte i Riga den heter så mye som Rich Pure Luxury Hair Repair Treatment. Komisk. Den lukter forresten himmelsk godt, du aner ikke!

Så begynte jeg å skrubbe olje skrubben i ansiktet en stund, med rolige sirkulære bevegelser. Også vasket jeg ansiktet godt etterpå og tok på en fuktighetskrem. Nå føler jeg meg ordentlig refreshed! 


Og se, neglelakken matcher skrubben!
foto/privat

For å lese mer om Treatmenten trykk her (Jeg er ikke sponset om du lurer)

Face Off - Makeup Artist Show


28.06.2011
12:25

Jeg hadde heldigvis satt på alarm i går klokka elleve, sånn jeg fikk sett det nye tv showet Face Off. Det er en amerikansk konkurranse mellom special effects makeup artister. Det var veldig artig syns jeg, å se hva de kommer opp med og hvordan de lager film-sminke. Men jeg skulle ønske det fantes et program for vanlige makeup artister også, det ville vært enda mer spennende. Men jeg anbefaler programmet for de som interesserer seg for sminke og special effects.

Mandag klokka 23.00 på FEM


foto/makeup.com

Så du første episode? Hva er dine meninger? 

Sminke tips - Eyeliner


13.05.2011
14:23

I dag tenkte jeg å gi dere et godt tips med eyeliner. Dette har jeg gjort lenge fordi jeg syns det er stygt å ha mellomrom mellom øyet og eyelineren. Det er ikke AKKURAT dette jeg gjør hver gang, men konseptet er det samme. Når jeg bruker bare eyeliner, sånn til skolen så bruker jeg akkurat dette. Men om jeg skal ha en litt mer sterk look sånn til øyenskygge så bruker jeg Isadora eyelineren. Men jeg tar alltid eyeliner mellom øyet og eyelineren.

Dette (eller lignende) må du ha:
Mascara (Esteé Lauder Sumptous Mascara)
Eyeliner (NYX jumbo eye pencil Black Bean)
Angled Eyeliner Brush (eco tools)

Først tar jeg litt av eyelineren på børsten og drar en linje over øyet, som en mal på hvor jeg skal forsterke fargen.

Så tar jeg den sammen børsten og tar mascara på den

Så tar jeg børsten med mascara mellom øyenvippene og litt på oppe-våtkanten. Som på bildet. Også tok jeg bare litt av mascaraen og forsterket fargen på eyeliner-streken. Gjerne gjør dette før du tar på mascara, på bildet hadde jeg mascara men ignorer det. Mye lettere å gjøre det når øyenvippene er myke.

foto/privat

Følg meg gjerne på bloglovin om du liker hva du leser/ser! 
 

bloglovin

Sminke tips: Sminkekoster


29.11.2010
16:29

For å få sminken til å se bra ut, må man ha bra koster. Det hjelper ikke med de beste MAC øyenskyggene og Lancome foundation om man ikke har gode koster. Jeg har hørt om folk som ikke en gang bruker koster. Jeg blir så sjokkert, jeg som er så vant til det. Men om man vil ha et bra resultat må man i det minste ha koster. Jeg sier ikke at dere må kjøpe de dyreste MAC kostene, selv om de er så å si de beste kostene man finner. Men det finnes mange koster som har bra kvalitet som ikke koster flesk.

NYX koster, er et bra valg. Du kan kjøpe de på www.cherryculture.com
Sigma koster, har jeg hørt er bra, har ikke prøvd de. Så jeg vet ikke. Men skal ta å få tak i noen. De koster ca 9$ per kost, som er rundt 55kr for de små børstene, de store koster rundt 14 - 19$ som er 86kr - 117kr. Kan kjøpes på www.sigmabeauty.com  
Ecotools koster, som jeg har et par av mener jeg er ganske bra for en billig penge. Jeg kjøpte mine på et apotek. Det kostet rundt 200 kr for et sett med fem børster i.
Mac koster, så klart er veldig bra. Jeg har to koster av Mac, som er jeg fornøyd med i så fall den ene. Kan kjøpes på Mac butikker og www.allcosmeticswholesale.com

Essential makeup brushes: (finest på engelsk)

til øynene:
En vanlig øyenskygge aplikator
jeg har denne:


Ansiktet:
Det spørs hvilke produkter man bruker. Om man bruker flytende foundation, kan man enten bruke en foundation børste eller en duo fibre børste. Men om man bare bruker pudder, som jeg gjør siden jeg har veldig fet og uren hud. Da kan man bruke enten en kabuki børste eller en stor pudder børste. Jeg har denne:

Men denne er jeg faktisk ikke så glad i. Den er litt for hard faktisk. Men jeg tror jeg har veldig sensitiv hud.

Blush børste er også bra å ha. Jeg har denne

Denne er fra ecotools, obviously.  Og er super myk og veldig god.

til øyenbrynene:
angled brush (vinklet børste)
bruker jeg denne:


som også er fra ecotools. Denne er jeg ganske så fornøyd med. Den funker bra til øyenbrynene. Men slike børster skal egentlig kunne å legge eyeliner også, men det er nesten umulig med denne.

Det er de essensielle børstene tørr jeg å påpeke. Jo concealer børste er vel essensielt for noen. Men jeg bruker ikke noen flytende/mousse form av produkter på huden så det unngår jeg. Blending børste er også ganske viktig syns jeg. Slik at man ikke får bare en sterk farge på hele lokket, om du skjønner. Da får man blendet fargen litt ut.

Det er også veldig viktig å vaske børstene sine. Helst med shampoo, siden det er hår. Hold kostene under lett rennende vann med litt varme i og ta en liten mengde med shampoo på hånden og gni forsiktig børsten i shampooen. Det er slik jeg gjør det i så fall.

Jeg ønsker meg Sigma eye kit til jul. Så da får jeg kanskje prøvd ut Sigma børster også. Vi får se. Kommer i alle fall til å kjøpe meg det en gang.

Håper du likte innlegget, for flere slike innlegg, sminke looks og reviews følg meg på bloglovin' ved å trykker på knappen.

bloglovin